Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פיגו 106 1.4 שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין עוד אנשים שיכולים לעזור ?

האם הגיר האוטומטי ב106 עושה בעיות ?

קהילה כל כך גדולה ועל שאלה כזאת פשוטה אף אחד לא יכול לענות ? מה כבר ביקשתי.

פורסם
פשוט מאוד - גיר אוטומט מיושן בעל 3 הילוכים , לא סוחב ועוד יותר שמפעילים מזגן האוטו לא זז.

אוקי..

עכשיו שמתי לב שיש הרבה ספקות לגבי האמינות של הפיגו, על כל 1 שאומר שלא כדי 4 אומרים שכן כדי עם האוטו טופל כראוי.

ואני ממש מבולבל כי בינתיים לא מצאתי אופציות אחרות , כל שאר המכוניות בשנתונים האלה נראים מיושנים.

פורסם

טל, אין כאן ספקות, זה הכל עניין שלך תחזוקה. קנית רכב שתוחזק טוב? תזכה לאמינות טובה אם תמשיך לטפל בו ככה גם אתה.

ישנם דברים מסויימים ברכבים האלה שהאמינות שלהן מוטלת בספק וידועה מראש, כמו האוטומט שלהן למשל.

אז חפש לך 106 שנראית ומרגישה טוב, בלי גיר אוטומט כמובן, וזה הכל.

פורסם
טל, אין כאן ספקות, זה הכל עניין שלך תחזוקה. קנית רכב שתוחזק טוב? תזכה לאמינות טובה אם תמשיך לטפל בו ככה גם אתה.

ישנם דברים מסויימים ברכבים האלה שהאמינות שלהן מוטלת בספק וידועה מראש, כמו האוטומט שלהן למשל.

אז חפש לך 106 שנראית ומרגישה טוב, בלי גיר אוטומט כמובן, וזה הכל.

מחפש :) תודה רבה..

פורסם

הXSI הוא דגם ספורטיבי ומאוד קשה למצוא את האוטו שמור,למה קורעים את המכוניות האלו.

בכללי לצעירים זה אוטו ממש סבבה

פורסם

לי יש XS 1400 ידנית,שנת 96 דור 1 כבר שנה וחצי

נסעתי עליה בול 20000 ק"מ אני יכול לתת לך כמה טיפים.

איך שאתה קונה את האוטו אתה מכניס אותו למוסך של רדיאטורים תשים מים ירוקים איכותיים(פרסטון)ותנקה את הרדיאטור מכל הליכלוך ובדוק את הצנרת של המים ואת היוניט מאווררים-ברגע זה מנעת את כל בעיות ההתחממות של הפג'ו שלך .

שמן,רק איכותי היה לי AGIP ועכשיו יש ESSO אני יותר מרוהצ ממנו .

האוטו מפגין אמינות טובה יחסית לצרפתיה בת 12 מתנהגת מעולה ומהנה לנהיגה .

צריכת הדלק -מאוד מאוד חסכונית אני הופתעתי לטובה היא צורכת דלק פחות מהרנו 5 1250 שהייתה לי

מנוע- 1400 ישן וטוב שמשמש הרבה מדגמי פג'ו עם בודי קטן ומשקל נמוך כמו של ה106 האוטו מרגיש זריז וחזק,מנוע אמין

גיר - האוטומט מיושן 3 הילוכים הופך את האוטו לעגלה ומעלה את צריכת הדלק משמעותית,הידני נעים לנהיגה רך מאוד ולא ניראה לי שעושה הרבה בעיות.

מראה- הXS 3 דלתות ניראת ספורטיבית עם אבזור ברמה טובה הכולל טמבונים בצבע האוטו עם פנסי ערפל כסאות מחבקים חלונות חשמל הגה כוח שעון טורים וחום (שלא כמו בXR) מרווח הפנים די גדול ביחס לאוטו הוא לא צפוף בכלל אוטו קלאסי לזוג או 3-4 איש שהחמישי נדחף ניהיה קצת צפוף

תקלות - חוט שהתנתק מהאלטרנטור,תיקון מזגן החלפת ונטילים ושסתום התפשטות כולל מילוי גז ,החלפת צינורית בהגה כוח +גרמושקה לציריה +אטם מכסה שסתומים +מצוף דלק (ידעתי על כך שהוא לא תקין בעת הקניה והמוכר הוריד את הסכום) 2000 ש"ח

אחזקה שוטפת שעשיתי מיוזמתי-טיפול 10000 פעמיים והחלפת רצועת טיימינג ורצועת מזגן (1000)

אתה מוזמן להסתכל בחתימה שלי ולהתרשם מהאוטו .

אני אוהב את האוטו מטפל בו בזמן ובחלקים מקוריים בלבד אני מאלה שכל רעש הכי קטן ישר הולכים למוסך ואני יכול להמליץ לך עליה האוטו כייפי חסכוני זריז ויש לו פוזה עם חלקים במחירים עממים ולא דורשים מהכיס שלך להתאמץ יותר מדי

לסיכום:לך על זה !

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לי יש XS 1400 ידנית,שנת 96 דור 1 כבר שנה וחצי

נסעתי עליה בול 20000 ק"מ אני יכול לתת לך כמה טיפים.

איך שאתה קונה את האוטו אתה מכניס אותו למוסך של רדיאטורים תשים מים ירוקים איכותיים(פרסטון)ותנקה את הרדיאטור מכל הליכלוך ובדוק את הצנרת של המים ואת היוניט מאווררים-ברגע זה מנעת את כל בעיות ההתחממות של הפג'ו שלך .

שמן,רק איכותי היה לי AGIP ועכשיו יש ESSO אני יותר מרוהצ ממנו .

האוטו מפגין אמינות טובה יחסית לצרפתיה בת 12 מתנהגת מעולה ומהנה לנהיגה .

צריכת הדלק -מאוד מאוד חסכונית אני הופתעתי לטובה היא צורכת דלק פחות מהרנו 5 1250 שהייתה לי

מנוע- 1400 ישן וטוב שמשמש הרבה מדגמי פג'ו עם בודי קטן ומשקל נמוך כמו של ה106 האוטו מרגיש זריז וחזק,מנוע אמין

גיר - האוטומט מיושן 3 הילוכים הופך את האוטו לעגלה ומעלה את צריכת הדלק משמעותית,הידני נעים לנהיגה רך מאוד ולא ניראה לי שעושה הרבה בעיות.

מראה- הXS 3 דלתות ניראת ספורטיבית עם אבזור ברמה טובה הכולל טמבונים בצבע האוטו עם פנסי ערפל כסאות מחבקים חלונות חשמל הגה כוח שעון טורים וחום (שלא כמו בXR) מרווח הפנים די גדול ביחס לאוטו הוא לא צפוף בכלל אוטו קלאסי לזוג או 3-4 איש שהחמישי נדחף ניהיה קצת צפוף

תקלות - חוט שהתנתק מהאלטרנטור,תיקון מזגן החלפת ונטילים ושסתום התפשטות כולל מילוי גז ,החלפת צינורית בהגה כוח +גרמושקה לציריה +אטם מכסה שסתומים +מצוף דלק (ידעתי על כך שהוא לא תקין בעת הקניה והמוכר הוריד את הסכום) 2000 ש"ח

אחזקה שוטפת שעשיתי מיוזמתי-טיפול 10000 פעמיים והחלפת רצועת טיימינג ורצועת מזגן (1000)

אתה מוזמן להסתכל בחתימה שלי ולהתרשם מהאוטו .

אני אוהב את האוטו מטפל בו בזמן ובחלקים מקוריים בלבד אני מאלה שכל רעש הכי קטן ישר הולכים למוסך ואני יכול להמליץ לך עליה האוטו כייפי חסכוני זריז ויש לו פוזה עם חלקים במחירים עממים ולא דורשים מהכיס שלך להתאמץ יותר מדי

לסיכום:לך על זה !

תודה רבה , עזרת לי מאוד.

חיזקת לי את הדעה והרצון לחפש אחת כזאת כי גם מוסכניק שקרוב למשפחה,המליץ לי עלייה.

• תוכן חדש...