Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru Exiga - מעט פרטים עליה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמעתי על רכב חדש שנקרא Exiga.

כל מה שאני יודע עליו הוא שהוא יושק ביוני ועם תיבת הילוכים אוטומטית חדשה עם 5 הילוכים (סוף סוף ?)

אני מחפש כרגע רכב עבודה \ משפחה חדש, וכרגע אני לאט לאט יורד מרכב עבודה ופונה יותר לכיוון החלפה של האימפרזה שלי. (חובב סובארו :-P)

האם למישהו יש פרטים כגון : קטגוריה שלו, מיניואן ? או סתם OUTBACK מגודל ?. אילו מנועים יהיו איתו ? האם ישווק איתו גם המנוע דיזל בוקסר החדש של סובארו ? מה יהיה מחירו וכו' ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קצת גיגול בנושא והנה מידע: http://www.worldcarfans.com/9071009.004/first-look-subaru-exiga-concept

מקדימה כמעט מזדה 6 סטיישין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי סך הכל מדובר על שם הקונספט לB4 סטיישן החדשה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
the official release date is June 17

http://www.subaru.jp/exiga

זה מיניוואן,7 מושבים.

מנוע דיזל בוקסר אפשר לקנות בכל דיגמי סוברו.

חבל שבארץ לא מוכרים הרבה מכוניות דיזל,אז היבואן לא חושב להביא בזמן הקרוב.

לפני כחודש, באתי לעשות פוליש במוסך "אמין" בנצרת, מוסך מעולה אגב, מצויינים ואמינים.

הם גם מוסך וגם אולם תצוגה לרכבי סובארו, ועוד אולם תצוגה שלהם במקום אחר, לרכבי טויוטה.

שאלתי את נציג החברה שעמד באולם מתי יגיע הסובארו B4 דיזל, הוא אמר תוך כמה חודשים היא תגיע (האמת הוא אמר לפי מיטב זכרוני בערך ביוני \ יולי.)

שאלתי גם על הפורסטר דיזל, ונאמר לי כי הוא יגיע בדיוק בספטמבר השנה.

כמו כן, הB3 בתצורת 4 דלתות תגיע לקראת סוף השנה, לא ידוע תאריך מדויק כרגע.

שאלה :

באתר של סובארו בריטניה, יש את הOUTBACK עם מנוע הדיזל החדש.

Fuel Consumption is measured in mpg (litres per 100 km)

Manual Combined 48.7 (5.8) Extra urban 55.4 (5.1) Fuel Tank Capacity (litres) 64 Urban 39.8 (7.1)

פה מצוין שהרכב נוסע כ-100 ק"מ וצורך רק 5.8 ליטר.

האם זה טוב ? וכמה זה במונחי ליטר אחד ל--- ק"מ ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
פה מצוין שהרכב נוסע כ-100 ק"מ וצורך רק 5.8 ליטר.

האם זה טוב ? וכמה זה במונחי ליטר אחד ל--- ק"מ ?

17.2 קילומטר לליטר.

פורסם
17.2 קילומטר לליטר.

מזה זה היברידי ? :shock:

מצטער על הבורות, אני קצת חולה, לא מסוגל לחשב שום דבר כרגע :|.

האם ניתן לסמוך על הנתונים הלל?

פורסם
מזה זה היברידי ? :shock:

מצטער על הבורות, אני קצת חולה, לא מסוגל לחשב שום דבר כרגע :|.

האם ניתן לסמוך על הנתונים הלל?

ממתי רכב היברידי יותר חסכוני מדיזל?

משהו חדש שלא שמעתי עליו?

בכביש מהיר היברידי בכלל לא מתקרב לדיזל.

בוקסר\דיזל:mm_yeah::inlove:

אייל

• תוכן חדש...