Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם נהגת חוצפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

אתמול בערב היתי מעורב בתאונה קטנה, נכנסתי לחניה ליד הבית וראיתי שאין מקום לכן נעצרתי והעברתי לרורס ,ברגע שהרמתי את הראש והיסתכלתי במראות ראיתי שמישהי יוצאת ברורס לכיוני (אני עמדתי במקום) ראיתי שהיא מתקרבת עוד ועוד וכשהבנתי שהיא עומדת להיכנס צפרתי והיא נעצרה. אבל זה היה כבר מאוחר מידי , הכול נגמר בקמט קטן .

אני לא היתעצבנתי ובצורה מאוד רגועה יצאתי החוצה והתחלנו להעביר פרטים . ברגע שהגענו למספר רישיון נהיגה ומספר פוליסה היא לא רצתה למסור לי את הנתונים האלה ואמרה שהיא לא חיבת להביא לי כלום.

רציתי לשאול במצב כזה שאני לא מצליח ליצור קשר עם בעל הרכב ואין לי פרטים מה אני יכול לעשות ,האם אני יכול לגשת למשטרה?

תודה לכול העונים.

שאלה נוספת, במצב כזה מי הוא האשם בתאונה?

פורסם

במידה והיא לא הסכימה לתת לך את הפרטים שלה, גש לתחנת המשטרה ודווח על פגע-וברח עפ"י מספר הרכב שלה.

הם כבר יביאו לך את כל הפרטים שלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האם אני יכול לגשת למשטרה?

כן, אתה יכול וזה מומלץ. בד"כ הם מוסרים את הפרטים לא מידית אלא שבוע-שבועיים לאחר מכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה שנהג פוגע לא מביא פרטים מלאים, כולל פוליסה ורשיון, מוטב להזעיק ניידת באותו רגע למקום.

נתקלתי פעמיים בנהגים מופרעים שדפקו לי את האימפרזה המסכנה שלי פעמיים בפגוש האחורי, ובשני הפעמים הנהגים התחמקו מלתת פרטים, לכן הזמנתי ניידות, והם החליפו ביניהם פרטים לבסוף.

מוטב להתייעץ עם סוכן הביטוח ברגע התאונה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
במקרה שנהג פוגע לא מביא פרטים מלאים, כולל פוליסה ורשיון, מוטב להזעיק ניידת באותו רגע למקום.

נתקלתי פעמיים בנהגים מופרעים שדפקו לי את האימפרזה המסכנה שלי פעמיים בפגוש האחורי, ובשני הפעמים הנהגים התחמקו מלתת פרטים, לכן הזמנתי ניידות, והם החליפו ביניהם פרטים לבסוף.

מוטב להתייעץ עם סוכן הביטוח ברגע התאונה.

קצת קשה לי להאמין שניידת תגיע למקום במידה ואין נפגעים , ובייחוד בגלל קמט בפגוש :roll:

בכל מקרה הבאה לידי הנהג\ת המתחמק שאתה ניגש למשטרה במיידי ומגיש תלונה על פגע וברח תיצור את האפקט המושלם .

פורסם

ורק ארצה להוסיף שתאונת "פגע וברח" איננה נחשבת לעבירת תנועה, אלא לעבירה פלילית.

היית צריך לשאול אותה אם היא מעוניינת שיהיה לה רישום פלילי בגלל הסירוב המטופש שלה למסור את פרטיה לפי החוק.

נו מילא, עכשיו אתה יודע את זה, בתקווה שלעולם לא תצטרך לומר למישהו את המשפט הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תאונת "פגע וברח" איננה נחשבת לעבירת תנועה, אלא לעבירה פלילית.

זה נכון. אבל תאונה ללא נפגעים לדבר השוטרים בתחנת משטרה שביקרתי בנושא פגיעה ברכב של אבא שלי היא לא "פגע וברח".

אם יש איזה מקום רשמי שאתה יכול להביא שבו רשום שגם תאונה ללא נפגעים יכולה להחשב כ-"פגע וברח", אשמח מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאחר חיפוש מצאתי הגדרה של תאונה כזאת כאן:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%AA_%D7%A4%D7%92%D7%A2_%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%97

"פגיעה ברכוש, כגון תיבת דואר או מכונית חונה, אינה מוגדרת כתאונת פגע וברח באופן רשמי"

מה דעתכם?

פורסם

קרא פה. לצערי, לא מצאתי את לשון החוק, אבל אני מקווה שהקישור שנתתי יעשה את העבודה.

מניסיון אישי, כשמישהו דפק לי את הרכב וברח מבלי להשאיר פרטים, הצלחתי למצוא אותו בעזרת עד ראיה. יצרתי קשר עם הבנאדם ואיימתי עליו שבמידה ולא יעביר אלי את פרטי הביטוח שלו או לחילופין ידאג לפצות אותי בגין הנזק שנגרם לי, אפתח לו תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח. מיותר לציין שעוד באותו יום הפרטים במלואם הגיעו אלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אני זוכר נכון, אם אין פגיעה בגוף אזי זה לא פגע וברח. אם היא עדיין לא העבירה לך את פרטי הביטוח שלה, גש לביה"ח, דווח על כאבים בגב ובצוואר, והופ- זה הופך לתאונה עם נפגעים, ואז לך לתחנת משטרה ודווח על פגע וברח. שונא אנשים כאלה. צריך להכניס להם עד הסוף שיבינו להבא איך להתנהג...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חברים חברים לא צריך לעשות כל מיני דברים לא חוקיים בשביל לקבל פרטים.

דבר ראשון במידה והנהגת לא רצתה לתת לך פרטים ואין נפגעים המשטרה עדיין תגיע,אי מסירת פרטים זאת עבירה פלילית.

זאת לא תאונה פגע וברח ולא צריך ללכת לבית חולים ולדווח על כך שנפגעת,במידה ויש לך את פרטי הרכב תיגש למשטרה ותגיש תלונה,במקביל תפנה לחברת הביטוח,חברת הביטוח תפנה לבעלים של הרכב ולחברת הביטוח שלו וכבר תקבל את הפרטים מהמשטרה אחרי מסימום כמה ימים.

בפעם הבאה פשוט תזמין משטרה למקום

פורסם

גם במיקרה של תאונה ללא נפגעים כאשר אחד הצדדים מסרב לתת את פרטיו המלאים כמצויין בחוק, יש להזמין ניידת

אשר תגיע ותמסור לכל אחד מהצדדים את הפרטים אשר הוא אמור לקבל.

למיטב ידיעתי, כל עוד יש סירוב לתת פרטים - תגיע ניידת משטרה גם אם מדובר בתאונה ללא נפגעים (ולא משנה מה מידת הנזק, בין אם טוטלוס או שריטה).

פורסם

בפעם הבאה אני יעשה כך,אני יתקשר למשטרה פשוט באותו הרגע הפלפון שלי היה בלי סוללה(חוק מרפי) וכמובן שהיא לא היתה מביאה לי להיתקשר.היתי היום במשטרה והגשתי תלונה ותוך חצי דקה הוא הוציא לי את כול הפרטים על בעל הרכב.מחר אני יתקשר לביטוח ונבדוק את המצב.

מישהו פעם ניתקל במצב כזה,ויכול לומר לי כמה זמן בערך יקח עד שאני יקבל את הפיצוי על התיקון ?

כי יש שני דברים שאני רוצה להשיג בדבר הזה ללמד אותה לקח ולתקן את הפגיעה.

• תוכן חדש...