Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רציתי לדעת מה דעתכם לגבי המגבר MRP M-500 של ALPINE

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=MRP-M500

צירפתי בקובץ וורד את המערכת שלי ( במקום סימני השאלה אמור להיות המגבר הנ"ל )

תודה

MY Sound System.doc

HU - Alpine 9887R

Comps - ROCKFORD T152S, SOUNDSTREAM XTC.6 + MT22

Amps - ROCKFORD 600.1BD , CRUNCH P1800.4

Sub - SOUNDSTREAM XS-12

פורסם

למי שלא נוח עם הקובץ וורד ....

המערכת שלי כוללת :

Head System

Alpine 9846 CDE

4x45

1 RCA

Component System

SOUNDSTREAM XTC.6

SIZE 6.5

110W RMS

300W MAX

System impedance 3ohm

Component system

SIZE 5.25

ROCKFORD T152S

100W RMS

200W MAX

System impedance 4ohm

Amplifier

CRUNCH P1800.4

1800W 2 / 3 / 4-Channel A/B Class Amplifier

225W x 4-Ch @ 4-Ohms or

450W x 4-Ch @ 2-Ohms or

900W x 2-Ch @ 4-Ohms

SUBWOOFER

SOUNDSTREAM XS/XW-12

SIZE 12"

300W RMS

600W MAX

Dual 4ohm

האלפיין מיועד לסאבוופר כמובן, נראה לכם שהוא מתאים למערכת זאת או עדיף לתת לקראנצ' לעבוד על הסאב ולקנות מגבר אחר ל4 הקומפוננתים??

HU - Alpine 9887R

Sub - SOUNDSTREAM XS-12

פורסם

טוב לתקציב שלו...

ממליץ לך בחום להחליף ר"ד בגלל היציאה היחידה והוולטז' שהולך למגברים, מאוד לא נוח עד בלתי אפשרי לכוון דבר כזה...

אם גדול עליך אז לפחות להוסיף איזה קרוס+EQ אקטיבי. אפילו משהו כזה אם התקציב נמוך.

פורסם

תשמע, יש לך בעיות קשות במערכת הזאת. שני מגברים כאלה יצטרכו מצבר חדש חזק הרבה יותר כדי להחזיק אותם, חוץ מזה שהרמקולים האחוריים מצוינים אבל לא יתנו לך תחושת "מילוי" הנפח באוטו אלא תרגיש אותם כמו רמקולים רגילים אז אולי היה עדיף לשים רמקולים 6*9 במקום החמש אינץ'. מעבר לזה תצטרך להחליף את הרדיו דיסק לכזה עם 3 יציאות כדי שישלוט על שני מגברים וישלוט על הסאב. כל הסיפור הזה הוא בסביבות ה5-6 אלף שקל תוספת. מעבר לזה המגבר הוא דיגיטאלי וממה שאני מבין הם לא כל כך טובים, עדיף מגבר רגיל A\B במחיר טוב שישלוט על הסאב והנה לינק לאחד מצוין שכזה והוא גם זול:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&series_id=7&family_id=24&item_id=105829&locale=en_US&p_status=

חוץ מזה- האוטו שלך לא מתאים למערכת כזו ואני יודע איפה אתה גר אז חכה חכה לפעם הבאה שאתה עובר בשכונה...

פורסם

תודה על התגובות חברים

מסכים איתכם בהחלט בהקשר של ה HU אך כרגע אין לי תקציב לזה....

(לנתן)

אני לא חושב שאתה צודק בקשר לקופוננט ידידי

זוג קופוננטים מקדימה ומאחורה יתנו אפקט יותר טוב מקומפוננט ורמקולים מאחורה ,אשמח לקבל דעות נוספות בסוגייה זו

HU - Alpine 9887R

Sub - SOUNDSTREAM XS-12

פורסם

אני לא רוצה לקבל אפקט של במה מקדימה כמו שהמון אוהבים

אני מעדיף תחושה שהצליל מגיע מכל הכוונים

HU - Alpine 9887R

Sub - SOUNDSTREAM XS-12

פורסם

תראה 6 על 9 טובים לבאס במקרה שאין סאב אם יש סאב בבאאגז זה רק יזיק להם להיות על המגש כי הסאב יגרום להם להפיק תדרים לא רצויים ..

קומפ עדיףף לך

פורסם

מתן- אתה מדבר שטויות, רמקולים 6*9 טובים יותר מכל קומפוננט אחורי שלא תשים (כמובן שעל הרמקולים והקומפוננט להיות מאותה סדרה וכו) אז אל תבלבל, רמקולים אובליים אחוריים מוציאים הספק שמתפשט באוטו יותר טוב מכל קומפוננט שתקוע בין מושבים קדמיים ואחוריים ובכיסוי הדלת וברגליים של הנוסעים. תקרא ותלמד קצת לפני שאתה מסיק מסקנות...

• תוכן חדש...