Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אני יודע שזה נשמע הזוי אבל די...נמאס לי אני חייב לעשות עם זה משהו,יש לי פיאסטה 2002 ואני חייב להוסיף לה כוח כי ה 60 סוסי פוני שיש לה לא כ"כ מסתדרים עם עצמם...יש לכם רעיונות מאיפה כדאי להתחיל? אני לא רוצה שהאוטו יתחיל להרעיש וכאלה אלא משהו סולידי שימתן קצת את האופי החלשלוש של המנוע... בחיי חבל שלא שמו לו מנוע קורבורטור של אסקורט: אמינות שיא ו90 כ"ס מכובדים ואפילו צריכת דלק כמעט כמו של ה1300 של הפיאסטה!

אייל

פורסם

מה התקציב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא כ"כ יודע כמה זה אמור לעלות אבל אני יכול להרשות לעצמי משהו כמו 3-5 אלפיות...זה מספיק אתה חושב?

אייל

פורסם

לא הזוי בכלל. פיאסטה עם 60 כ"ס היא עגלה אמיתית והפוטנציאל הגדול שלה לא מתקרב אפילו ללבוא לידי ביטוי. הצעה שלי - ב-5000 שקלים אולי אפשר להחליף מנוע לכזה עם יותר "בשר". זה יהיה פתרון עדיף משמעותית מכל תוספת שתעשה על המנוע הקיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על פי מה קובעים את הפונטנציאל של הרכב לשיפורים?

לא הבנת. או שלא הסברתי את עצמי נכון. הפיאסטה מכונית מאוד "מתנהגת" בבסיסה. כזו שמסוגלת להחזיק הספקים גבוהים יותר מה-60 כ"ס המסכנים שיש לה בגרסה שהגיעה ארצה, מבלי לוותר על יכולת דינמית. אם היה מדובר בסובארו ג'סטי הייתי פחות נחרץ, אבל לפיאסטה תוספת של 30 סוסים, נניח, תהיה ברוכה בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיפור משמעותי זה מגדש על או טורבו. בנוסף בשנים מסויימות יש גרסא 1250סמ"ק דיינמיק עם 16 שסתומים ו-75 סוסים.

בחו"ל יש גרסא עם מנוע 1.6.

אני מניח שגם מנוע רגיל הוא 1250סמ"ק, לכן מאמין שיאשרו החלפה למנוע של דיינמיק - זה גם שיפור המשתלם ביותר, שכן אפשר למצוא או לייבא מנוע משומש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מממ...המוח הקרימינלי שלי אומר לי:

פיאסטה עם מנוע של פוקוס 2000 ....:yum:

כמובן שעם חיזוקים ועיניינים. יכול להיות מעניין.

פורסם
מממ...המוח הקרימינלי שלי אומר לי:

פיאסטה עם מנוע של פוקוס 2000 ....:yum:

כמובן שעם חיזוקים ועיניינים. יכול להיות מעניין.

המוח הקרמינלי שלך חושב שזה אפשרי בתקציב של 5000 שקל ?

:wink:

הרי זה לא ייגמר רק במנוע,וזה ייגמר הרבה אחרי 5000 שקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan82 , ברור שלא.

אבל לפי מה שהוא מחפש,זו אלטרנטיבה לא רעה.

עוד קצת השקעה ואולי יש מצב לפרוייקט מעניין .

פורסם

יש לך מושג איזה מנוע יש לך שם?

אם זה מנוע שקרוב לזיטק.יש לך בקלות רבה למצוא מנוע של פוקוס 1600 זיטק בזול(מדבר בכיוון ה2000 שקל)

לאחר מכן תושבות לדעתי אותו הדבר אם אני לא טועה.גיר אותו הדבר

רק להחליף את המחשב למחשב של פוקוס ומשאבת דלק יותר חזקה או משהו כזה

וזהו לדעתי

אני לא חושב שתעבור את ה5-6 אלף שקל.

מומלץ לברר עלזה.

אני בידיוק בפרוייקט שדומה מאוד לזה אם אתה מעוניין בהצעות.

A.R.T Performance

פורסם

החלפת מנוע תהיה הבחירה הטובה ביותר בשבילך אבל

אם כבר אתה מחליף מנוע תדע שיש עוד הרבה דברים כמו משאבת דלק וכ''ו

בנוסף למנוע החדש מומלץ לפתוח את הראש מנוע ולחפש חלקים כמו קאמשאפט חם בוכנות טלטלים

כי אם כבר אתה ניכנס ויש לך קצת כסף לך על זה עד הסוף ותהנה

אני אישית חושב שהפיאסטה הזאת יותר מהנה מכל 106 יש לה הגה חד ומדויק היגוי יתר שנשלט בקלות

ויציבות עם אחיזת כביש טובה

שווה להשקיע ברכב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לפני החלפות מנוע יקרות , אולי כדאי שתבצע טיפול לרכב, פילטרים פלאגים חוטי הצתה, קרבורטור,

אם זה לא יספיק אז אולי תנסה להחליף לקרבורטור אחר שיתן לך יותר כח . אבל לדעתי השיפור הזה יעלה את הסיכוי של הרכב להתחמם.

תבדוק את משאבת הדלק.

כל זה יעלה הרבה פחות מ5000 ש"ח ויתכן מאוד שזה יעזור .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...