Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2008 - דגם LTF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א.

החשש היחידי (שלי, לא של UMI) הוא תיבת ההילוכים שחבל שהיא לא בעלת 6 הילוכים ורק 4 אבל אני מניח שזה ישפיע בעיקר על צריכת הדלק- דוקא זמינות הכח אולי תשתפר.

כבעלים של המאליבו הקודמת שמשתמשת באותה יחידת כוח צפה לתצריכת דלק יותרטובה משל משפחתומטית 1.6 ליטר ממוצעת. היא מפיעה לטובה בנושא בנסיעות סבירות אבל עם רגל כבדה תרד גם הרבה מתחת ל 1:10.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
המונדיאו לא מתקרב ברמתו למאליבו? אפילו עוקף אותו... מחיר הבסיס זהה 147

רכבים שונים שפונים לקהל שונה. אין פה שאלה של טוב ורע אלא של העדפות אישיות.

פורסם
כבעלים של המאליבו הקודמת שמשתמשת באותה יחידת כוח צפה לתצריכת דלק יותרטובה משל משפחתומטית 1.6 ליטר ממוצעת. היא מפיעה לטובה בנושא בנסיעות סבירות אבל עם רגל כבדה תרד גם הרבה מתחת ל 1:10.

מצטרף.

אחרי שנה וחצי התצרוכת הנמדדת בדרך קבע עומדת על : 13.5 קמ' לליטר בנסיעת שיוט על 90-100 קמ"ש ועל 7-8 קמ' לליטר בנסיעה עירונית. בממוצע יוצא לי 10 קמ'

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מצטרף לשי.

אחרי שנה וחצי התצרוכת הנמדדת בדרך קבע עומדת על : 13.5 קמ' לליטר בנסיעת שיוט על 90-100 קמ"ש ועל 7-8 קמ' לליטר בנסיעה עירונית. בממוצע יוצא לי 10 קמ' לליטר פנים וחוץ.חסכונית בצורה מפתיעה(אף כי כל המבחנים שנעשו לה בחו"ל הזכירו את העובדה).

המאליבו הבכירה שלא יובאה בינתיים ה- LTZ עם מנוע ה-3.6 ליטר וה 252 כ"ס והתמסורת בעלת 6 ההילוכים צורכת יותר במפגיע.

פורסם

אני עם מאליבו 2006 כבר חצי שנה, ומבחינת צריכת דלק היא סבירה כמו משפחתית 2.0 ליטר רגילה, אולם כשלוחצים אותה כמו כול אוטו אחר היא תאכל דלק בכמות מכובדת.

פורסם

סליחה, למגיבים האחרונים: אני לא מבין איך רכב עם 6 צילינדרים ו 3500 סמ"ק יכול לצרוך דלק כמו רכב 2000 עם 4 צילינדרים.

אז נכון, תטענו שהוא מתאמץ פחות, נניח, אבל זה לא מספיק. חברה, 6 צילינדרים זה 50% יותר ו 3500 סמ"ק זה 70% יותר נפח לדלק להשרף בו. אין שום דרך שהרכב עושה בעיר קילומטראג' דומה לרכבי 2000 סמק.

כולנו יודעים שנתוני היצרן הם אופטימלים ואם אנחנו מגיעים ל- 60-70% מזה בנהיגה נורמלית, אנחנו צריכים להיות מרוצים.

בבקשה אל תענו לי: "עובדה מדדנו", יש לי הרבה נסיון עם רכבים בנפח גדול וככל שהנפח עלה ובוואדי מספר הצילינדרים, צריכת הדלק עלתה (למרות שהם התאמצו פחות).

פורסם

אל תשכח שהמנוע הזה עתיר מומנט בסל"ד אפסי ומשייט ב 120 קמש בפחות מ 2500 סל"ד.

פורסם
סליחה, למגיבים האחרונים: אני לא מבין איך רכב עם 6 צילינדרים ו 3500 סמ"ק יכול לצרוך דלק כמו רכב 2000 עם 4 צילינדרים.

אז נכון, תטענו שהוא מתאמץ פחות, נניח, אבל זה לא מספיק. חברה, 6 צילינדרים זה 50% יותר ו 3500 סמ"ק זה 70% יותר נפח לדלק להשרף בו. אין שום דרך שהרכב עושה בעיר קילומטראג' דומה לרכבי 2000 סמק.

כולנו יודעים שנתוני היצרן הם אופטימלים ואם אנחנו מגיעים ל- 60-70% מזה בנהיגה נורמלית, אנחנו צריכים להיות מרוצים.

בבקשה אל תענו לי: "עובדה מדדנו", יש לי הרבה נסיון עם רכבים בנפח גדול וככל שהנפח עלה ובוואדי מספר הצילינדרים, צריכת הדלק עלתה (למרות שהם התאמצו פחות).

אין לי הסבר משכנע לתת, אחת האפשרויות היא שבגלל שהמנוע חזק יחסית אין צורך לעלות בטורים בד"כ ולכן צריכת הדלק יורדת, אבל שוב אני בסה"כ מספק נתונים מהשטח.

פורסם

טוב, סיכום כללי של הנושא הזה -

הדגם של ה 147000 זה דגם של ליסינג ועכשיו אפשר להזמין אותו גם בפרטי.

הוא בא בכל הצבעים (אני הזמנתי בצבע כחול ככה מטאלי עם ריפודי בז')

אין לדגם שלוש דברים עיקריים שיש בזה של ה 163000 -

הנעה מרחוק, מושב נהג חשמלי, דוושות גז וברקס מתכוננות חשמלי.

אין אפשרות לשלם על תוספת של סאנרוף, יש אפשרות לעשות סאנרוף בהרכבה מקומית. יש אפשרות לתוספת די וי די ומצלמת רוורס.

זה הכל , 16000 שקל פחות, קבוצת רישוי אחת פחות, אותו הרכב כמעט.

שלי אמור להגיע בספטמבר ב"ה. נכון עוד הרבה זמן, אבל צבע כמו שרציתי.

שיהיה שבת שלום לכולם סוף סוף הבנו מה ההבדלים

מי ששואל איך אני יודע? הייתי ברכב נסיעת מבחן, נהגתי נהנתי, וראיתי.

פורסם
טוב, סיכום כללי של הנושא הזה -

הדגם של ה 147000 זה דגם של ליסינג ועכשיו אפשר להזמין אותו גם בפרטי.

הוא בא בכל הצבעים (אני הזמנתי בצבע כחול ככה מטאלי עם ריפודי בז')

אין לדגם שלוש דברים עיקריים שיש בזה של ה 163000 -

הנעה מרחוק, מושב נהג חשמלי, דוושות גז וברקס מתכוננות חשמלי.

אין אפשרות לשלם על תוספת של סאנרוף, יש אפשרות לעשות סאנרוף בהרכבה מקומית. יש אפשרות לתוספת די וי די ומצלמת רוורס.

זה הכל , 16000 שקל פחות, קבוצת רישוי אחת פחות, אותו הרכב כמעט.

שלי אמור להגיע בספטמבר ב"ה. נכון עוד הרבה זמן, אבל צבע כמו שרציתי.

שיהיה שבת שלום לכולם סוף סוף הבנו מה ההבדלים

מי ששואל איך אני יודע? הייתי ברכב נסיעת מבחן, נהגתי נהנתי, וראיתי.

תתחדש. הרכב נהדר.

לא הפסדת כלום למעשה, משום שהאקסטרות שוליות ואין בהן משהו יוצא מגדר הרגיל(יש לי מאליבו 2007: בכיסא שיחקתי פעמיים בשנה וחצי, בדוושות לא נגעתי ו...התנעתי פעם אחת מרחוק סתם כדי לראות).

לגבי הצבע:

רכשתי בזמנו את המאליבו עם אותו צבע ועם אותו ריפוד. יפה בלי ספק אבל אילו יכולתי לחזור אחרונית לא הייתי מזמין בצבע כזה. כל גרגיר אבק נראה מקילומטרים, כל רוח קלה הופכת את הרכב מנקי לאפרורי-מאובק ולכן או שאתה שוטף את הרכב כל יומיים-שלושה או שיש לך מאליבו עם מראֶה של "רכב שטח" . שטיפה במכונות תותיר שריטות בלי סוף ולא משנה היכן תכניס את הרכב.

והכי גרוע, הכחול הזה הנו מגנט לחוליגנים ולונדליזם אנסופי. איון שריטה-חריטה שלא קיבלתי במתנה מטעוני הטיפוח של הנגב. בסיס הצבע לבן ולכן רואים כל שריטה ממאה מטרים. תוך כמה חודשים הרכב שלי הפך לכחול-שרוט-מלוכלך. מרגיז. מתסכל ולא ניתן לתיקון.

פורסם

לורנס, הייתה לי מאזדה לאנטיס 1600 99' שהייתה עושה 1 ל 9, ועכשיו יש לי אלרו שעושה 1 ל 8 בממוצע עם מנוע 3400.

ותאמין לי שהנוחות והפינוק הבדלי שמיים וארץ.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...