Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: Pioneer DEH-P980BT או Alpine 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל לשם השוואה.

בעיקרון לצרכים שלי אני צריך חיבור לאיפוד, רדיו וכונן דיסקים כל השאר זה סתם בשביל להגיד יש לי מכשיר משוכלל...

יש איזה שהוא הבדל בין הפיונר הזה לבין האלפיין מחובר עם הפרוססור של הIMPRINT מבחינה של איכות צליל ומוזיקה?

פורסם

אני לא חושב שיש מה לשבור ת'ראש,אין ספק שהאלפין לוקח בהליכה ואני מדבר מתוך נסיון שהיו לי זוג מכשירים דומים מבחינת האיכות של פיוניר ועכשיו אני נמצא עם ה9887 ואין בכלל מקום לוויכוח.

אם אתה מחפש דולפינים וכרישים שוחים לך בדשבורד אז בסדר פיוניר. בכל מקרה אני לא אומר שהמכשיר P980BT לא איכותי הוא איכותי מאד אבל אלפין....אךךךך צלולללל...

ג'ובני

פורסם

מסכים עם מתן לא שמעתי את ה 90 הזה אבל מבחינת נתונים יבשים,והמראה הסלוני שלו הוא באמת נראה מבטיח. מישו פה שמע אותו? בפעולה?

ג'ובני

פורסם

מתן אתה מבין בכלל שה P90 שאתה ממליץ עליו הוא ה P9 בגרסה האירופאית? אתה יודע שהוא עולה פי כמה וכמה מה 9887 או 9800?

זה כמו שבנאדם שואל אם לקנות סובארו ואתה ממליץ לו על פורשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז כמובן שההמלצה שלי היא האלפיין בגלל כמב סיבות:

1.איכות(ללא פשרות,אלפיין)

2.אימפרינט(עם אתה לא סגור על אצלמך מה זה אתה יכול לעשות חיפוש דיברתי עליו הרבה)

3.יכולת שליטה\קריאה של איפוד במהירות גבוהה מאוד(יותר מדיסק,ואני לא מגזים בכלל)

• תוכן חדש...