Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Ascendant Audio HAVOC 15" D1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרתי, זה לא SQ, מי שרוצה SQ שיקנה ג'נסיס אודיופיל או WX של פוקאל

יש ל- AA גם סאב של 2000+ RMS, אז אני אומר שהוא SQ ?

לדעתי ה HAVOC שיש לי או ה- Q שיש לגיא נשמעים מעולה לטעמי, ומעולה זה לא SQ טהור, מה גם שאני לא מכיר סאב שנועד ל- SQ טהור שהוא בגודל הזה

13W7 הוא סאב SQ ? ובכל זאת ה- HAVOC נשמע יותר טוב ברוב המקרים

חוץ מזה מזה SQ? זה מקבל משמעות שונה בשביל כל אחד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא צריך לתרץ שקנית A במקום B ,

אבל נחזור לנושא המקורי ,

אתה מודע לעובדה שהחברה איזוטרית?

אני לא ראיתי איזכורים בפורומים בחו"ל,

אתה ראית משהו דומה לכך?

נ.ב.

כמה עולה הסאב שלך?

ZZR

פורסם

אני לא רואה שום תירוץ במה שכתבתי, ההאבוק הוא סאב שמתחרה ב- W7

מן הסתם שלא קניתי את הסאב בלי לשמוע (לקרוא) חוו"דים לפני כן

אתה אומר רק על AA שהיא חברה איזוטרית או גם על FI? כי AA היא חברת בת של FI ו HAVOC הוא מעין שדרוג של ה- Q

אתה מוזמן להיכנס לפורום שלSSA ולקרוא על AA או חברות אחרות

ד"א, AA היא איזוטרית ממש כמו ZED שאיתמר קנה מגבר שלהם, אתה יכול לשאות אותו אם זה גורם למגבר שלו להיות פחות איכותי

גם הייבריד יחסית לא מוכרת, אז זה מונע מהלגאטיה להיות סט מעולה ?

גם סאנדאון לא כ"כ מוכרת, אז זה מונע מהמגברים שלהם להיות מעולים?

אני לא קונה את כל החארטה הזו על חברה איזוטרית, ואתה לא הראשון שמשמיע את זה, חיפשתי באס חזק (מעל 1000 RMS), שיודע לנגן תדרים נמוכים (ולכן לקחתי 15 אינצ'), ושיהיה מוזיקלי, שיהיה קשור למוזיקה ולא מנותק ממנה, וקיבלתי את זה

פורסם

מן הסתם שלא קניתי את הסאב בלי לשמוע (לקרוא) חוו"דים לפני כן

אתה יכול לתת קישור לחו"ד כזו?

אני לא ראיתי מידע על הסאב.

כנראה שאתה בין הרוכשים הראשונים בעולם, או שכל מי שרכש עד היום לא מחובר לאינטרנט.

נ.ב.

לא צריך להתנצל על מה שקנית ,

אתה יכול לכל הפחות, לכתוב את המחיר?

ZZR

פורסם

מידן,

נכון, אתה לא רואה הרבה איזכורים ברחבי הרשת לחברות המוזכרות כאן בפורום לאחרונה, אבל מצד שני אל תשכח ש:

1. הן חברות חדשות יחסית בתחום ואין להן ותק ,נסיון ויחצנות כמו ענקיות אלקטרוניקה אחרות.

2. הן מיצרות במספרים קטנים יחסית בעבודת יד בארה"ב.

3. איכות ומחיר תחרותי (בעיקר בגלל הסיבה הראשונה שמניתי) זו לא מילה גסה.

כמו שיש הרבה חברות איזוטוריות אך מעולות המיצרות ציוד ביתי - כך גם בתחום הרכב. אני מאוד שמח מכך שיש לנו בארץ מבחר גדול יחסית וכמה אנשים עם ראש פתוח לציוד חדש ומעניין.

srool,

ZED מוכרת גם מוכרת כמו גם אודיסון וזאפקו שקיימות בעולם כמה שנים טובות אך רק בשנים האחרונות התוודענו לקיומן, בעיקר (או רק) בזכות האינטרנט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש גם יש.

בנוסף, בירחון החודש של car audio and electronics בחנו סט של הייבריד אודיו שקיבל שבחים ברמה שהרבה סטים אחרים לא קיבלו, כולל משהו בסגנון שהסט נשמע לפחות ברמה של סטים שעולים פי 5 או 6 יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מצפה שתעשו את ההבחנה הדקה במקרה הנ"ל:

1.חברות איזוטריות מייצרות דברים מדהימים.

2..גם לחברות איזוטריות יש איזכור מסויים ברשת.

3.זה לא המקרה שלפנינו.

איתמר, תעשה חיפוש בגוגל על "זד אודיו" למרות ה"איזוטריות כנראה שתקבל איזכורים רבים,

תעשה חיפוש על ASCENDANT - כנראה שתתאכזב.

מידן.

נ.ב.

רק עכשיו ראיתי את המחיר בארץ,

כמה הוא עולה בחו"ל?

ZZR

פורסם

ותעשה גם את ההבחנה בין זד אודיו שקיימת מ 1983 (בלי לדבר על סטיבן ששמו הולך לפניו עוד משנות ה 70) לחברות האלה שקמו בשנתיים שלוש (אולי אפילו פחות) האחרונות.

איתמר.

אגב, שלא ישתמע מדברי שאני חושב שהמוצרים האלה הם היי-אנד-במחיר-מציאה, אבל אני כן חושב שגם מגבר \ סאב \ רמקול שלא נושא שם של מותג יכול להיות טוב ואיכותי.

פורסם

אנחנו יכולים להתווכח הרבה אם החברה טובה או לא

ואנחנו יכולים לשבת ברכב שלי, ברכב של קובי, אלי, רוני, דוד, גיא, אורן ועוד אנשים שיש להם סאבים של FI או AA ולדעת שהחברה טובה

איתמר:

אני לא חושב לרגע שמישהו טוען שמדובר בהיי אנד, אבל כן מדובר במוצרים שהייתי מעדיף לשמוע אותם יותר בארץ מאשר L7 שכל מה שהוא עושה זה להישמע חזק או JL שנמכרים במחירים קטסטרופליים לכל הדעות

פורסם
אני מקווה שמותר לפרסם פה לינקים לפורומים אחרים:

http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?showforum=64

אתה מזלזל במה שכתבתי?

תסתכל על דף הבית של הפורום שקישרת אליו :

http://www.soundsolutionsaudio.com/shop/

אתה לא מבין מה כתוב ? או שאתה מיתמם?

נ.ב.

למקרה שבאמת לא הבנת מה קראת,

הקישור הוא לפורום ממומן ע"י דילר של החברה שמייצרת את המוצרים,

מה אתה חושב שייכתבו שם?

איתמר,

כשכתבת "איכות ומחיר תחרותי" ,

שמעת את הסאב בפעולה כדי לתת חוות דעת על ה"איכות " ?

והאם ראית את תג המחיר של 2.7K ש"ח ? כי מחיר שכזה לא מסתדר לי עם הקביעה ,

שהחברה נותנת מחיר תחרותי.

מידן.

ZZR

פורסם

אוף.

השאלה מה אתה משווה לסאב הזה, רוקפורד P1 8 או סטרוקר 15? אני הייתי הולך לכיוון הסטרוקר.

סטרוקר 15 עולה בסביבות ה 3K.

מלבד זאת, אני לא מדבר על סאבים בסכומים האלה, שגם ככה תופסים נתח קטן מהשוק ויקרים להחריד.

אבל אם אני צריך לבחור סאב בסביבות ה 1,000 ש"ח (תקציב מכובד לסאב טוב) אני בכלל לא אפסול אפשרות לשמוע ולבדוק את הסאבים של FI, האבוק, אקסידנט או כל חברה אחרת מוכרת \ לא מוכרת כזו או אחרת.

בשורה התחתונה מה שקובע זה לא המדבקה אלא האוזן שלנו. לקבל חיזוקים חיוביים על המוצר עושה לנו את זה, אבל בסופו של דבר לאוזן ולטעם האישי יש משקל הרבה יותר מכריע.

איתמר.

פורסם

מלבד זאת, אני לא מדבר על סאבים בסכומים האלה, שגם ככה תופסים נתח קטן מהשוק ויקרים להחריד.

.

להזכירך את כותרת השרשור, חוות דעת Ascendant Audio HAVOC 15" D1.

אני מדבר על הסאב הנ"ל בדיוק , במחיר של 2.7K ש"ח -

במחיר הזה אפשר לקנות 2 סאבים P2D415 של רוקפורד.

נ.ב.

אני לא אפסול אפשרות של FI , האבוק או אקסידנט -

אבל לא כשהם מגיעים למחיר כפול מסאב של הרץ היי-אנרג'י או ID .

ZZR

• תוכן חדש...