Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לפני רכישת WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זמן רב מצאתי WRX שמצאת חן בעיני ונראת שמורה.

אין לי הבנה בכ ונסיון בכלל ברכבי טורובו, ובכל המערכת הזאת, כך שאני בעצמי לא ידע לאבחן אם יש איזה בעיה או לא ברכב, ככה שאני צריך לסמוך לחלוטין על מכון הבדיקה, מספיק לקחת למכון בדיקה סטנדרטי, ולהיות בטוח במסקנותיהם לגבי הבדיקה?

בעניין השוק של הרכב, כשארצה למכור לא תהיה בעיה מיוחדת למצוא קונים?

איך הרכב מבחינת אמינות ומחירי טיפולים, ומי שיש לו נסיון בצריכת דלק גם טוב שיהיה מידע.

תודה

יצחק.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור רכב טורבו ראשון WRX לא מומלצת,הרבה מאד כח לנהג לא מיומן זה מסוכן,קודם תעשה גם קצת קורסים של נהיגה מתקדמת ואז תשקול קנייה של רכב כזה.חוץ מזה שהעלויות אחזקה וביטוח שלו מאד גבוהות שלא לדבר על צריכת הדלק הגבוה מאד.

פורסם

תגד לי רגע, אתה מכיר אותי בכלל ויודע מה אני יודע ומה הנסיון שלי שאתה שופט שהרכב לא מתאים, יפה שקבעת מההכרות העמוקה שלך איתי שאני לא מיומן, ולא עשיתי קורסים, ואין לי נסיון בנהיגה ספורטיבית.

איזה אנשים.....

אני בספק רב מאוד אם לך יש איזשהו מושג בתחום בשל התשובה המאוד מלומדת שלך

עשיתי קורסים של נהיגה מתקדמת ונהיגה ספורטיבית, נהגתי ברכבים חזקים מהרכב הזה וגם נהגתי המון ברכב כזה בדיוק, ונהגתי המון ב GT (הדגם שלפני) יש לי 106 1600 16V שעברה הרבה אימונים במסלולים איתי והרבה אימוני ראלי, יש לי נסיון בנהיגה ספורטיבית הכולל בתוכו קורסים של נהיגה ספורטיבית (לא מתקדמת אלה מעבר לזה) והמון אימונים במסלולים.

כשהתכוונתי שאני לא מבין בטורבו, התכוונתי שטכנית, מכנית לא יודע איך זה עובד ואני לא יודע להבחין בזה בתקלות, אין לי נסיון עם רכב טורבו ברמה כזאת שאני יכול לומר, שהטורבו לא בסדר או שיש בעיה כזאת או אחרת שנוגעת לזה.

פורסם

בן כמה אתה ?

תבדוק עלויות ביטוח קודם כל, יכול להיות שאתה תיבהל.

הרכב הוא רכב אמין, האחזקה שלו יקרה.

זו ממש לא 106 מבחינת עלויות אחזקה.

תעשה חיפוש, יש המון מידע בנושא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גיל 21 אוטוטו אם זה משנה לך משהו.

בעניין ביטוח בדקתי, החובה רגיל, המקיף טיפה יותר יקר לא נראה רציני (מדובר על מודל 2001)

ידוע שעלויות יקרות יותר מ 106, אבל מבחינת טיפולים סדירים, מה העלויות פחות או יותר, מזאת אומרת אחזקה יקרה, במה זה בא לידי ביטוי ברכב הזה?

עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ספציפיות.

פורסם

כפי שייעצו לך,בדוק את עלויות הביטוח המקיף,באם יסכימו לבטח אותך בכלל,בשל גילך הצעיר.

אחזקתה של ה WRX יקרה למדי,ודוגמא קטנה הם הצמיגים;אי אפשר להחליף רק צמיג אחד,במקרה של קרע לדוגמא,ונידרשת החלפה של כל הראבעה,וזוהי הוצאה לא מבוטלת.

עיקר ההנאה מה WRX הוא מביצועיה המעולים והאפשרות להיות בכל כביש מהיר מאד,למרות הגה בינוני ובלמים חלשים יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גיל 21 אוטוטו אם זה משנה לך משהו.

בעניין ביטוח בדקתי, החובה רגיל, המקיף טיפה יותר יקר לא נראה רציני (מדובר על מודל 2001)

ידוע שעלויות יקרות יותר מ 106, אבל מבחינת טיפולים סדירים, מה העלויות פחות או יותר, מזאת אומרת אחזקה יקרה, במה זה בא לידי ביטוי ברכב הזה?

עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ספציפיות.

בן 21 וכבר בטוח שאתה יודע הכל ובעקבות כל הקורסים שביצעת אתה באמת אחלה גבר.

אני בכלל מעדיף לא להגיב לאנשים כמוך,במיוחד בשל גילך המבוגר מאד וניסיון החיים הרב שברשותך.

פורסם

נהגים מנוסים שהיה ברשותם רכב טורבו(או אטמוספרי חזק) נהגו עליו וצברו ניסיון בעזרת נהיגה בתקופת זמן ממושכת ברכב חזק,ולא כמה פעמים שהם נהגו באוטו כזה או אחר אצל חבר או שכן.

פורסם
אי אפשר להחליף רק צמיג אחד,במקרה של קרע לדוגמא,ונידרשת החלפה של כל הראבעה,

חן,

את הנ"ל באמת לא הבנתי.

אם ארבעת הצמיגים במצב טוב וצמיג אחד נגמר, למה אי אפשר להחליף רק את שני האחוריים לחדשים?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

תקנה וזהו

אבל - קודם תבדוק בקומפיוטסט את ההספק שנוטה לרדת עם השנים

לגבי ביטוח: תרים צלצול לסובארו רח המסגר, תבקש את עירית, יש להם דיל ביטוח מעולה במחירי רצפה (מקיף 4000)

דלק: אוכל הרבה לא משנה מה תעשה. לא תרד מ1 ל 8 בממוצע.

טיפולים: זה עניין של מזל. יש חלקים שהם ממש יקרים, אבל באופן כללי העלות בינונית. מומלץ הילוך שישי באר יעקב.

טסט: קבוצה 5 - תברר כמה זה היום.

בהצלחה

פורסם

אההה ועוד דבר -

לגבי צמיגים: כאן אסור להתקמצן. לקנות כל פעם רביעיה שלמה של אותו דגם ואותה סדרה בדיוק.

המלצה שלי: DSG3

לא להחליף גלגל אחד בלבד וגם לא 2.

פורסם
נהגים מנוסים שהיה ברשותם רכב טורבו(או אטמוספרי חזק) נהגו עליו וצברו ניסיון בעזרת נהיגה בתקופת זמן ממושכת ברכב חזק,ולא כמה פעמים שהם נהגו באוטו כזה או אחר אצל חבר או שכן.

אתה מתייחס לסובארו כאילו היא רכב פורמולה 1 - הוא אכן רכב חזק אבל ניתן לשליטה!!

(אני מאמין שיצחק יודע שנותנים גז ביציאה מהפנייה ולא בתוכה)

פורסם

לפי הפרטים שלך אתה כולה בן 18 שאני בספק אפילו אם נהגת פעם על משהו עם יותר מ 100 כוח סוס או יצאת שלא בכוחות המזל והפוקס מהיגוי יתר.

כפו שרבים רשמו לך פה כבר, הרכב מיועד לצעירים ולא לזקנים בני 70, נכון שחייב נסיון כשעולים על רכב כזה אבל טרחתי אפילו לכתוב לך את עברי שהוא לא של סיבוב ברכבי ספורט, ויש לי אפילו רכב דיי חזק (106), משופר, שמכוייל ספורטיבי (בולמי קוני צהוב).

בכל אופן, תודה רבה לכל המגיבים, ביום ראשון אני יעשה בדיקה לרכב אם יהיה טוב אני קונה.

• תוכן חדש...