Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוויטר ריבון עשוי מסרט במשקל ממש אפסי הרוטט בתגובה לזרם העובר במוליכים המחוברים אליו.

טוויטר דום מורכב כקונוס רגיל, בדומה לאלמנטים האחרים ברמקול בצורה טבעתית, וגם כן רוטט בתגובה לזרם.

טוויטר ריבון, עקרונית, משום שהוא קל בהרבה מטוויטר רגיל ותנועתו שונה (משום היותו סרט ישר ולא טבעת), אמור להיות מהיר יותר מטוויטר רגיל ובעל יכולת פיזור גדולה של צלילים מאשר טוויטר דום בגלל שהדום ממוקד יותר.

הנה לינק להסבר מה זה ריבון (הליק מתייחס לרמקול ביתי אבל טוויטר זה טוויטר העיקרון זהה).

http://www.fountek.net/technology.htm

פורסם

טוב זה בעיני המאזין בלבד... יש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלו שלא. הריבון אינו טוויטר נפוץ כ"כ בגלל המחיר שלו. אינני מכיר את הטוויטר הזה לשימוש ברכב אני מכיר את הטוויטר הזה מרמקול ביתי שהאזנתי לו.

פורסם

ריבון שמתפקד כטוויטר ידוע ברוב המקרים כטוויטר חד מאוד - עוד לא יצא לי לשמוע בשביל לשפוט את זה.

ראיתי גם שמשתמשים בריבון כטוויטר שיודע לנגן גם תדרי מיד נמוכים, היום כבר יש טוויטרים כמו הסופרימו למשל שיכולים לרדת יותר נמוך ממה שריבון מסוגל ולכן זה כבר פחות רלוונטי.

ויש סטים כמו המילה שלוש שבהם הריבון הוא המיד בסט ולא הטוויטר - בעיניי, סט מדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בא נתחיל מזה שהאייר מושין זה לא בדיוק ריבון רגיל , יש שתי חברות שעושות אותו , ובזמנו קראתי עליו הוא שונה בכמה פרטים מריבון רגיל (הוא גם עולה יותר ) .

בעקרון ריבון יכול להיות הרמקול הכי טוב , הבעיה היחידה היא שמאוד קשה לשים אותו עם רמקול קוני , כי הוא מאוד מהיר . ולכן אם שמים ריבון , אז זה צריך להיות כזה שישדר את רוב התדרים

באוטו הריבון שונה מקוני בכך שהאוף אקסיס שלו הוא בד"כ מלמעלה למטה ולא במישור , המשמעות היא שאתה יכול לשים אותו בקיקפאנל ולקבל במה מאוד רחבה וגם גבוהה . העניין הוא עם מה אתה משדך אותו

אני מציע שלפני שאתה זורק 1000 דולר על דרייבר, תבדוק עם יוסי איך בדיוק אפשר לשים אותו והאם הוא יכול לעבוד טוב עם המידבאס שלך (לא בטוח שהמדבאס שלך יכול להגיע עד 2200 ) , ולא בטוח שהוא מהיר מספיק

בברכה יהודה

פורסם

ריבונים שבירים ועדינים, כלולים להתפוצץ כשטורקים את הדלת חזק מדי או מקבלים מכה קלה.

הם גם רגישים לרוח ואבק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה נסגר? כל שאלה תעלה תרד? קנית את הפורום?

***הערות להנהלה יש לעשות בצורת ה"פ ולא ע"ג הפורום***

תודה מראש.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ברכב קשה לי להאמין שיש מידבאסים שעוברים את ה2200 בלי להעלים מוזיקה .

יש גם יש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואו -אני לא יודע ממה אתה נהנה יותר.

מהתחלופת ציוד הבלתי פוסקת ומהטעימות הראשוניות והרגעיות מכל רכיב ורכיב.

או שאתה מחפש להנות ממוזיקה.

כי אם התשובה זה האפשרות השניה - אז אתה פספסת את הפואנטה בשנות אור.

תהנה כרגע ממה שיש לך, רכיבים מעולים, תוציא להם את המיץ לפני שאתה ממשיך הלאה.

אח"כ אם יתחשק לך - תעשה ניסוי בריבון פשוט, חבל לזרוק כסף לפני שאתה עובר ליקר.

MADISOUND

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב לעבור ל3 WAט זה אין ספק בכלל אבל אני רוצה לדעת מה להוסיף מידרינ'ג או ריבון או הורנים...

קיצור אני רק עוד איזה חודש יעשה את הקנייה אבל אני רוצה שהיא תיהיה קנייה בטוחה אז אני חייב לשמוע .

יש מישהו בפורום עם ריבון?

פורסם

יש אבל הוא בתיאלנד כרגע

LEONM12

סט הרץ מילה III שלוש חלקים

הריבון הוא מיד.

האמת - תחכה שהוא יחזור עוד איזה חודש וחצי בערך, גג חודשיים.

זה יהיה שבירת שיא מבחינתך ואולי סוף סוף תצליח להוציא קצת מיץ מהמערכת שלך.

המעבר לשלושה חלקים הוא ללא ספק ראוי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...