Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות פוקוס 5 דלתות שנת 2000-2001 כבר מעל לחודש בלי הצלחה.

כל הרכבים שהלכתי לראות יצאו 4 דלתות והיחיד שאכן היה 5 היה אחרי תאונה.

האם זה הגיוני שאני לא מוצא כלום ? אני אחרי תאונת דרכים ומצאתי שהרכב הזה הכי נוח לי.

אני מתקשר לכל מודעה של פוקוס גם אם לא מצויין 5 דלתות ומוודא. שלחתי פקסים לכל המוסכים המורשים באזור. אני בודק בלוחות יד 2 ו WIN WIN לפחות 3 פעמים ביום.

אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן אבל לא בא לי לוותר כי התאהבתי ברכב הזה.

הגיוני שאין אף רכב כזה למכירה ???

אמרו לי שיש חברות שמוכרות יד שניה ונותנות אחריות. מישהו מכיר ? אולי שם אמצא את הרכב הנחשק.

אם למישהו יש עוד רעיון אשמח לשמוע.

אם מישהו שמע או ראה, אשמח אם יעדכנו אותי. 052-3760011 או מייל [email protected]

תודה

פורסם

מאוד הגיוני שאתה לא מוצא בגלל שלא מדובר במזדה 3 הפורד פחות נפוץ בכלל ובגירסת ה-5 דלתות בפרט.

בגלל שישראלי מצוי יעדיף רכב עם תחת (סדאן) מאשר רכב 5 דלתות (האצ'בק) שהרבה מאוד יותר פופלרי באירופה.

על כך גם משפיעה העובדה שמעל 70% מהרכבים על הכביש הם ליסינג או השכרה לשעבר כמו שאמרתי רובם יהיו 4 דלתות.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שבקניית רכב הדבר הכי חשוב זה סבלנות,הרבה סבלנות אין מה לעשות אם זה הרכב שאתה מחפש תמשיך לחפש עד שתמצא ואל תתפשר על רכב פחות טוב או 4 דלתות לחילופין.

בנוסף קח בחשבון שמה שאמרתי תיקח בערבון מוגבל הפוקוס 5 דלתות אומנם נדיר יחסית אבל לא כזה נדיר שלא ניתן למצוא רכב שמור לפי הדגרישות שלך פשוט באופן כללי חיפוש רכב זה עניין שלוקח זמן ואם אתה מחפש משהו מסויים זה בדרך כלל לוקח אפילו יותר זמן.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שבקניית רכב הדבר הכי חשוב זה סבלנות,הרבה סבלנות אין מה לעשות אם זה הרכב שאתה מחפש תמשיך לחפש עד שתמצא ואל תתפשר על רכב פחות טוב או 4 דלתות לחילופין.

אני עם סבלנות אבל אני תלוי בהרבה אנשים וזאת הבעיה. מקווה שימצא משהו בימים הקרובים. ראיתי שיש שנתון 2002 אבל זה קפיצה גדולה במחיר.

נקווה לטוב בהקדם

תודה

פורסם

בתור אחד שמחזיק ברכב כזה רק מודל 2002, כיף לקרוא על מתעניינים כמוך.:-)

אני יכול לנחם אותך בכך שאני בטוח שתמצא מכונית כזו. לא תיארתי לעצמי שיש חוסר בהיצע של האצ'בקים...

ביד 2 יש לא מעט, תנסה לחפש שם על בסיס יומיומי ואני בטוח שתמצא.

ב ה צ ל ח ה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

מכיוון שאין יותר מדיי מה לעזור לך באיתור פוקוסים כאלו, האם שקלת האצ'בקים אחרות?

יש לך גולף, 307, לנטיס F, אוקטביה, קסרה ועוד לא מעט רכבים בתצורת האצב'ק.

מה כל כך מיוחד דווקא בפוקוס שאתה נעול עליה? אם תפרט את הדרישות אולי נוכל להמליץ לך על רכב אחר שיעשה את העבודה באותה צורה או יותר טוב.

(ואני בכוונה שואל את הרוכש הפוטנציאלי, ולא, אני לא צריך הבהרות בקשר לנפלאות הפוקוס מבעלי ומעריצי הרכב)

בגדול, כמו שכבר הסבירו לך, אין הרבה פוקוס 5 דלתות יד שנייה למכירה כי מלכתחילה לא נמכרו המון כחדשות יחסית לדגמי הסדאן.

הטיפ היחידי שאני יכול לתת לך זה לעשות סיבוב ולחפש רכבים כאלו חונים ברחוב ולהצמיד להם פתקים שאתה מעוניין לרכוש.

כמו כן, פקסים למוסך מורשה לדעתי לא כ"כ עוזרים, אני דיי בטוח שהם הולכים ישירות לפח.

טיול למוסך ולשאול את מנהל העבודה אם הוא מכיר כאלו למכירה, ולבקש ממנו לפתוח עין ולרשום את הטלפון שלך ואפילו לשים מודעה בלוח מודעות שלהם נראה לי ייתן הרבה יותר תוצאות.

פורסם

תודה cobraf, נתן, Nakamichi.

הכנסתם לי את הבטחון והתקוה שבסוף הוא יגיע. היום הסתובבתי שעות בחניונים וניסיתי למצוא אבל כלום.

יש איזה דרך לדעת שאני רואה אחד מאיזה שנה הוא ? אם אדע את השנה אוכל באמת לשים פתקים.

Nakamichi אני ממש לא מבין גדול ברכבים. חשוב לי שיהיה 5 דלתות, אבל לא משהו קטן כמו דייהטסו.

חשוב לי גם העיצוב בפנים ובחוץ, ומהפוקוס מאוד התלהבתי, לדעתי היא נראית מאוד מוצלח.

שלא תהיה לה אחזקה יקרה מידי של טיפולים ודלק.

ובצד הטכני אחרי שנפסלו דברים אחרים שרציתי כמו רנו סניק, שמבינים גדולים ממני לא המליצו, ואחרי שבחנתי את המחירים וראיתי שפוקוס 2000-2001 אני יכול למצוא עד 40K, וגם קיבלתי פה הרבה המלצות עליו, התאהבתי ועכשיו קשה לי לראות משהו אחר :roll:

אם נראה לך שיש משהו שמתאים אשמח לשמוע. חשבתי על גולף אבל אחרי הפוקוס כבר זה נראה לי קטן ויקר.

אשמח לשמוע הצעות חלופיות ואם מישהו שומע על פוקוס 5 דלתות 2000-2001, חברו אותו אלי בבקשה 052-3760011

תודה,

צח

פורסם

ב40K אתה יכול למצוא גם קסארה משנתון גבוהה יחסית. רכב נוח,מרווח,עם התנהגות טובה.

לגבי המראה זה כבר תלוי בטעם האישי שלך.

גם רנו מגאן יכולה להיות אופציה נחמדה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פוקחים עין בשבילך בחיפה חבוב 8)

הכנסתם לי את הבטחון והתקוה שבסוף הוא יגיע. היום הסתובבתי שעות בחניונים וניסיתי למצוא אבל כלום.

יש איזה דרך לדעת שאני רואה אחד מאיזה שנה הוא ? אם אדע את השנה אוכל באמת לשים פתקים.

למיטב ידיעתי בסביבות 2003 אורות האיתות הקדמיים הועלו מהפגוש הקדמי לתוך הפנסים הראשיים, והפגוש עצמו נראה שונה ומחולק כזה בשני אלכסונים למטה.

ככה שאם אתה לא רואה את האיתותים על הפגוש זה כנראה יקר מדי בשבילך...

פורסם

כמו שכתבתי לך בשרשור קודם, אם אני שמתי לעצמי למטרה למצוא כזו ידנית ומצאתי, אין סיבה שלא תמצא אוטומטית. כל יום אני רואה כמה.

אם אתה רואה פוקוס דור ראשון, איך תדע איזה מודל? לא זוכר מה הייתה הסיומת של מספרי הרישוי ב 2001, אבל 2002 זה 35, מ 2003 ואילך מספרי הרישוי היו 50,51,56,59.

מ 2003 (או 2002) הייתה מתיחת פנים והגריל הפך לרשת במקום פסים ישרים.

כמו שכתבו לך, שים פתקים על מכוניות וחפש טוב ביד 2.

אני הייתי נכנס פעמיים שלוש ביום ליד 2 ובודק את אלה שנוספו מאז הכניסה האחרונה שלי.

תאמין לי הסבלנות משתלמת, היא עולה על המתחרות בכל פרמטר כמעט.

כשלא מצאתי פוקוס כמעט קניתי גולף (כי יש יותר ידניות), אבל בסוף מצאתי.

את יתר המתחרות הייתי פוסל, משיקולי אמינות.

מה יתרון הפוקוס על הגולף?

1. מחיר זול בכ 15 אלף ש"ח בשנתונים שאתה מחפש.

2. טיפולים זולים יותר וחלפים בשפע, בשל הרבה מכוניות ליסינג שכבר הושבתו.

3. צורה נאה יותר (דעתי האישית בלבד).

4. היגוי הרבה יותר מהנה.

היו גם פוקוס האצ'בק בליסינג תיזהר לא ליפול על כזו.

פורסם

בוקר טוב

לגבי מגאן - פשוט יותר מידי אנשים אמרו לי שלא מומלץ. שאחרי כמה שנים מתחילות לצוץ הרבה בעיות. יהיו הרבה שיגידו שיש להם והם מרוצים אבל מאחר ויש הרבה שפוסלים העדפתי לא לנסות בכלל. אכן מבחינה חיצונית היא נראית מעולה.

תודה על הדגשים בזיהוי השנתון - אתמול הכנתי פתקים ואני אתחיל לחלק.

איתן, שכנעת אותי לגמרי. אבל מה שאמרת בסוף להיזהר לא ליפול על אחת שהייתה בליסינג נראה לי מצמצם את החיפוש כמעט לאפס. אם אני מסתכל על המודעות של הפוקוס בכלל כמעט כולן התחילו דרכן בליסינג, נמכרו, ואני כנראה אהיה יד 3. האם זה ממש גרוע אם הרכב עובר בדיקה ויוצא בסדר ?

פורסם

אני מחפשת כבר 3 שבועות פורד פוקוס וכל המכוניות מליסינג ויד 2. מלא אנשים רושמים יד 1 וכשמתקשרים הם אומרים שזה יד 1 מליסינג. ממש משימה בלתי אפשרית למצוא מכונית פרטית עם ק"מ נורמלי.. צריך הרבה סבלנות.

פורסם

הפוקוס רכב מאוד נפוץ בארץ וזאת כיוון שנימכרו בכמויות לציי ליסינג

והליסינג הוא זה שרוכש את תצורת הסדאן ולא "הישראלי הממוצע"

יש פוקוס שנת 2000 יד 2 170 אלף קמ בקרית שמונה,אם תרצה אחפש לך את המספר שלו

פורסם

יש פוקוס שנת 2000 יד 2 170 אלף קמ בקרית שמונה,אם תרצה אחפש לך את המספר שלו

roei אם תצליח להשיג אני אשמח לדבר איתו. קצת מרתיע להשקיע את כל הנסיעה בשביל סתם אבל אם הרכב שווה אז בכייף.

לגבי הק"מ - כמה ק"מ זה סביר לשנים 2000-2001 ? הכוונה מעל כמה ק"מ כבר כדאי לדלג על הרכב ?

יש או לפחות היה בטבריה לפני שבועיים שנת 2001 עם 200,000 ק"מ. תכננתי לנסוע אבל הבנתי שזה ממש גבוה ולא שווה.

s_p_y את מחפשת גם 5 דלתות או 4 ?

נראה לי שאם אמצא יד שניה שהיה בליסינג בעברו ובבדיקה מצבו טוב אני אקח אותו. יש עם הליסינג בעיה? עדיפות לפרטי בלבד אבל עם חוסר ההיצע נראה לי מתבקש.

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי פעם, והלך לי לא רע:

תדפיס פתקים שאומרים שאם הרכב למכירה תשמח אם יתקשרו אלייך, ופשוט תפזר על כל אוטו שנראה לך.

במקביל גש לבוחנים במוסכים מורשים, ותבטיח להם שתעשה אותם מבסוטים אם יקשרו אותך עם מישהו שמוכר.

לא תמיד עובד, וצריך מזל, אבל יותר טוב מלשבת ולחכות...

HFturbo

פורסם

יש לי רתיעה מפרטיות שנקנו ממליסינג כי אח"כ אני אהיה יד 3 וכשאנסה למכור זאת תהיה משימה בלתי אפשרית. אולי אם אמצא משהו באמת כדאי.

בכל אופן צריך סבלנות כדי למצוא משהו שווה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...