Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. משתתף בצערך.

2. שהכסף ישמש את הגנב לתרופות.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתתף בצערך.

במכוניות הישנות עיניין המפתחות והמנעולים מוכר ולא רק בסובארו, לכן ממליץ בחום לפחות להתקין אזעקת נפח/ ביפר וקודנית.

לא יכול למנוע מאה אחוז, אבל יותר טוב מכלום.

פורסם
תתנחם בזה שהפסדת 10000 ש"ח גג ולא יותר .

שאני אזכיר לך עכשיו שבגלל חוב דומה לסכום הנ"ל מכרת את הרובר שלך, או בהזדמנות אחרת ?

שמע, אני לא יודע אם גנבו לך פעם רכב, אבל מעבר לכסף, ההרגשה המחורבנת הזו לא שווה שום דבר, גם לי גנבו אוטו מתחת לבית, ברלינגו 2004, היה לי עליה מקיף, אבל תאמין לי שהייתי מעדיף שהאוטו לא יגנב, כי יש אנשים שהאוטו זה הפרנסה שלהם, ואין להם זמן להפגש עם חוקרי ביטוח, לקבל רכב חליפי (ולגלות שהביטוח על הרכב החליפי תופס מעל גיל 24 ואני מתחת לגיל 24), ולחכות כ-45 יום לכסף של האוטו.

בקיצר, כשאתה מנסה לנחם בנאדם, תנסה לנחם אותו בצורה מעט יותר הגיונית.

וראיתי איזה חכמולוג עם סיביק מעיר הערה על הגנבות של הסובארו:

אז אל תדאג, גם לך המציאות עלולה להתפוצץ בפנים.

במקרה אני מכיר מישהו עם הונדה סיביק מאוד שמורה, יד 1 שנת 92, לפחות 1 לחודש הרכב נפרץ ומנסים לגנוב אותו, בפעם האחרונה הוא קם בבוקר ומצא את האוטו מונע עם מנעול הגה (הרגיל של האוטו) שבור ומוכן לנסיעה, רק שהגנבים לא הצליחו/שמו לב מאוחר מידי למנעול גיר והאוטו נשאר ככה עד הבוקר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם הליאונה שלי עברה ניסיון גניבה.

מיד לאחר מכן התקנתי אזעקת ביפר, אבל אני לא משלה את עצמי שזה מה שהיה מונע גניבה נוספת.

אבל מה - עוד הגנה ועוד הגנה ועוד מנעול ועוד אימובילייזר - בסוף מוותרים על הרכב שלך ועוברים הלאה.

בסופו של דבר הליאונה נמכרה, כי לא עמדתי יותר בעצבים שהחשש מגניבה הביא לי.

פורסם

בוא ניתן לך נקודת אור קטנה :) שאולי יפיח בך תקווה

לפני 4 וחציי שנים נגנבה לדוד שלי גם סוברו לאונה לבנה מחוף הים הוא החנה אותה במגרש נכנס לגלוש ושם תמפתחות בגלגל

לפני כחודש התקשרו אליו מהמשטרה ואמרו לו תגיע לתחנת משטרה באריאל ותבוא לקחת את האוטו שלך

הוא כמובן לא הבין על מה מדובר ורק אחרי שהסבירו לו הוא הבין

במקרה הוא שמר תמפתחות שהיו לו של האוטו בבית ולקח אותם איתו

הוא ללקח תאוטו במצב מכני מצויין חיצוני לא הכי בשמיים אבל עדיין לא פירקו כלום והאוטו נוסע חבל על הזמן גם טיפלו בו יפה ודרך אגב הוא גם עבר טסט בשטחים משהו מצחיק חבל על הזמן גם לו לא היה ביטוח מקיף אז לך תידע מתי היא תחזור אליך

יש יחידה בשם אתגר שנכנסה חזק בשטחים

פורסם

אכן שווה להגיש תלונה במשטרה על כל מקרה.

לך תידע- אולי ימצאו אותו!

בהצלחה ואני מקווה שהרכב יימצא :)

פורסם

מבאס. זה אחד הרכבים החביבים על גנבים.

רוב הבתים בי"ב הם בעלי חניה תת קרקעית שמאפשרת גישה נוחה לגנבים (גם אני גר בי"ב). האם הרכב שלך נגנב מחניה תת קרקעית?

פורסם
בנוגע לגניבת הזהות, מה ההלשכות שיכולות להיות לזה כלפיי? איך זה יכול לפגוע בי?

יכולים להשתמש בת"ז שלך להברחת סמים/נשק/וואטאבר, להשאיר אותה "בטעות" בזירת פשע כלשהו, להשתמש בה לאיומים (אל תשכח שהכתובת שלך רשומה שם), להלביש על הרישיון נהיגה שלך עבירות תנועה שונות ומשונות, ועוד דברים לא נחמדים שעדיין לא חשבתי עליהם.

בכל מקרה, אני מציע לגשת לתחנת משטרה ולברר מה לעשות. יש גם שוטרים חברי הפורום שאפשר לשאול אותם.

נ.ב. כמובן שרוב הסיכויים שהמסמכים שהיו באוטו ישר עפו לפח זבל, אבל תמיד כדאי להיזהר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard- אני בטוח שעכשיו הוא מרגיש בטוח יותר.

או שלא? :roll:

בקיצור אין לך כ''כ מה לדאוג כי אחרי הכל הרכב נגנב ואם הגשת תלונה במשטרה

על המקרה, הרי שכל דבר מוזר שירשמו/יעלילו/יפלילו וכד' לא ייפיל עלייך את האשמה,

אך בכל זאת- תמיד להיות עירניים ולקוות רק לטוב.

פורסם

בהקשר לעניין של לא להגיש תלונה במשטרה אז תתפלאו.

עד לפני שנה בערך הייתי מתנדב בזמן הפנוי במשמר אזרחי ובמשטרה ולא פעם ולא פעמיים בתדירות גבוהה קראו לנו להגיע לאוטו שרשום במסוף כגנוב אבל עומד סתם באיזה פרדס בלי תזוזה ומבלי שנגרם לו נזק ולא בפרקי זמן כאלו גדולים מיום הגניבה שלו:-)

לבחור שנגנב לו הרכב,משתתף בצערך..

פורסם
יש לי שכן עם סובארו כזאת,

והוא מקפיד כל יום לנעול את ההגה,

עם מנעול מיוחד, כי הוא יודע

שזה רכב מבוקש מאד בקרב הגנבים

לפי דעתי הגנבים נרתעים מהמנעול הזה,

כי הרכב לא נגנב במשך שנתיים.

מנעול הגה זה בלוף אחד גדול, לא הייתי בונה עליו. לוקח פחות מ3 שניות להתגבר עליו. ואני לא גנב..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תלונה כבר הגשתי ביום הגניבה,וציינתי כי תעודת הזהות ורשיון הנהיגה שלי היו ברכב,זה לא אמור להגן עליי מפני מצבים ש Fat Bastard הזכיר?

אכן יש בי תקווה שהגנבים הם נערים שרק רצו לקחת איזה אוטו לסיבוב וזרקו אותו,עשיתי כבר כמה וכמה סיבובים בחניות בעיר בתקווה למצוא אותו.

GOLF- האוטו לא חנה בחניה תת קרקעית,אני גר בשכונה של בתי קרקע בעלי חניה פרטית לכל דירה(שבה אבא שלי חונה)ובנוסף בתוך הפרוייקט עצמו יש חניות נוספות בשביל אורחים/רכב שני של הדיירים. בד"כ אני מחנה את האוטו בחניות האלה אבל למרבה הצער דווקא באותו יום כל החניות היו תפוסות אז נאלצתי לחנות אותו מאחורי הבית על הכביש :cry:

פורסם
משתתף בצערך.

במכוניות הישנות עיניין המפתחות והמנעולים מוכר ולא רק בסובארו, לכן ממליץ בחום לפחות להתקין אזעקת נפח/ ביפר וקודנית.

לא יכול למנוע מאה אחוז, אבל יותר טוב מכלום.

גם לי הייתה לאונה. היא אומנם לא נגנבה, אבל הייתי מספיק טיפש כדי למכור אותה.

בכל אופן, גם לי ניסו לגנוב את המכונית, אבל האימובילייזר שהתקנתי תמורת 150 ש"ח, עשה את העבודה ומנע את הגניבה.

• תוכן חדש...