Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עצה לגבי רכב ב 5000-7000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותי :)

אני התברכתי ברישיון לא מזמן ולפי החישוב לא משתלם לי לעשות ביטוח על הרכב של אבא (מזדה 6 2006) מחיר הביטוח משלים+חובה הוא 12000 (בקירוב) :'(

לכן אני מחפש רכב בסביבות 5 אלף עד 7 אלף ואז אני יעשה אליו חובה+צד ג' שזה יוצא משהו כמו שלוש וחצי ארבע אלף (רצוי 5 כי כמה שזה מתקרב לאזור השבע ככה מתקרבת השיחה ממנהל הבנק החביב שלי)

עכשיו אני יודע שעדיף לי לקנות כריטיסה ועדיף לי לקנות חמור או אופניים ובעודף לקנות כמה ריקודים במועדון הבורסה.

אבל אני צריך רכב ורצוי אחד שלא דורש יותר מידי תיקונים וביקורי פתע אצל המוסכניק אני צריך פשוט אוטו שיסחוב אותי מנקודה א' ל ב' אם מינימום כאבי ראש

אני צריך רכב אוטומט (שנתון 94 ומעלה כי אין לי זמן לעשות פעמיים טסט)

הדרישות שלי לרכב פשוטות למדי

*אוטומט

*מזגן

*ויש לי עדיפות לרכבים יפנים

תודה רבה לכול העוזרים:-D

פורסם

אתה רוצה רכב אוטומט, שנתון 94 ומעלה, יפני, מזגן, ב5-7 אלף ש"ח? במחיר הזה אולי תמצא פיאט אונו.

אני מציע שתעשה סקר שוק קטן לגבי רכבים המתאימים לך מבחינת מחיר ולאחר מכן אם תרצה יעוץ בנוגע להחלטה על רכב ספציפי נשמח לעזור.

פורסם
אתה רוצה רכב אוטומט, שנתון 94 ומעלה, יפני, מזגן, ב5-7 אלף ש"ח? במחיר הזה אולי תמצא פיאט אונו.

אני מציע שתעשה סקר שוק קטן לגבי רכבים המתאימים לך מבחינת מחיר ולאחר מכן אם תרצה יעוץ בנוגע להחלטה על רכב ספציפי נשמח לעזור.

צודק אז בוא נגיד איזה רכב בכלל איפשר לקנות ב מחירים האלה

(עזובו יפני או לא )

פשוט נוסע שלא ידרוש הרבה מוסך

פורסם
שלום רבותי :)

אני התברכתי ברישיון לא מזמן ולפי החישוב לא משתלם לי לעשות ביטוח על הרכב של אבא (מזדה 6 2006) מחיר הביטוח משלים+חובה הוא 12000 (בקירוב) :'(

לכן אני מחפש רכב בסביבות 5 אלף עד 7 אלף ואז אני יעשה אליו חובה+צד ג' שזה יוצא משהו כמו שלוש וחצי ארבע אלף (רצוי 5 כי כמה שזה מתקרב לאזור השבע ככה מתקרבת השיחה ממנהל הבנק החביב שלי)

עכשיו אני יודע שעדיף לי לקנות כריטיסה ועדיף לי לקנות חמור או אופניים ובעודף לקנות כמה ריקודים במועדון הבורסה.

אבל אני צריך רכב ורצוי אחד שלא דורש יותר מידי תיקונים וביקורי פתע אצל המוסכניק אני צריך פשוט אוטו שיסחוב אותי מנקודה א' ל ב' אם מינימום כאבי ראש

אני צריך רכב אוטומט (שנתון 94 ומעלה כי אין לי זמן לעשות פעמיים טסט)

הדרישות שלי לרכב פשוטות למדי

*אוטומט

*מזגן

*ויש לי עדיפות לרכבים יפנים

תודה רבה לכול העוזרים:-D

נ.ב

אם אני לוקח רכב בן יותר מ 19 שנים אני מחוייב ב2 טסטים בשנה לפי חוק

אז השאלה היא האם אני משלם אז פעמיים אגרה ופעמיים על טסט

פורסם

אתה משלם פעמיים על הטסט, וחצי אגרה כל פעם.

מיצובישי לנסר מהדגם הראשון, וכן המיצובישי צ'אמפ יכנסו לתקציב לא רע - אבל ההמלצה האמיתית היא לחסוך עוד קצת - כי צריך גם כסף לתיקונים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה משלם פעמיים על הטסט, וחצי אגרה כל פעם.

מיצובישי לנסר מהדגם הראשון, וכן המיצובישי צ'אמפ יכנסו לתקציב לא רע - אבל ההמלצה האמיתית היא לחסוך עוד קצת - כי צריך גם כסף לתיקונים...

מה דעתך על מיצוביאשי לגאסי?

ודהייסו אפלאוז

פורסם

אמנם לא מתוך ניסיוני, אלא של השכן, אך בכל זאת.

מיצובישי לנסר 92 אוט' במצב חיצוני לא מי יודע מה נורא, שריטות פה ושם וקצת חלודה ב 3000 ש"ח נרכשה, טיפול מלא במוסך עוד 400 ש"ח, החלפת שמן נוספת עקב הצטברות לכלוך, טסט והנה לך רכב אוט' שנוסע כבר 4 חוד' ב4500 ש"ח בשיטת שים דלק וסע.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה זמן חיפשתי גם רכב בתקציב דומה וראיתי שהרכבים הבאים נכנסים בתקציב:

פורד פיאסטה,

פג'ו 306,

פיאט אונו,

רנו קליאו,

דיהטסו שרייד,

סיאט איביזה.

אני לא יודע מה המצב עכשיו אבל תבדוק...

השנתונים של רובם זה בערך 95 או 94 והמחיר של רובם סביב ה 7 אלף.

אין לי חוות דעת על אף אחד מהרכבים הנ"ל כי לא נהגתי בהם.

בהצלחה...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי,

אני מכיר אוטו מושלם לתקציב שלך דייהטסו שרייד,

אה ואגב אני יודע שזה לא המקום אבל במקרה אני מוכר אחת כזאת יד 3 1300 סמ"ק פול אוטומט

מראות חשמליות נעילה מרכזית טסט עד מרץ,

מצב מכני מעולה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני אישית ממליץ שתרד בשנתון ותלך על מיצובישי לנסר 92-93.

אם לא,סיטרואין ZX אוטו מצויין וגם אמין.

• תוכן חדש...