Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה?? נעמה?? על מה ולמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר אין בזה שום פסול, מבחינת ערוץ 10 הם אלו שנתנו להם את הזמן אוויר, השקיעו בהם כספים ומאמצים רבים ומגיע להם חלק שמן מאוד מהכסף עבור הפרסום והבאז שהם יצרו סביב אותם אנשים "פשוטים" כביכול לפני התוכנית.

כמו כן, זה דבר ידוע שבתוכניות ריאליטי מחתימים את המשתתפים בכל מני הסכמים דרקוניים כאלה ואחרים שכוללים בין השאר אחוזים על פירסום, ואיומים כאלו ואחרים במידה ויחליטו לנטוש במהלך הצילומים, או שיצאו בהצהרות כאלו ואחרות.

אני עדיין חושב שזה מאוד משתלם למשתתפים גם אם הוציאו אותם על הפן היותר גרוע כגון משה.. בכל זאת הכסף שלאחרי התוכנית הוא כסף שאני לא כל כך בטוח, נגדיר את זה ככה, שהוא היה מגיע אליו ב3-4 שנים של עבודה לבנה.

אבי.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הקטע של נקמות וסגירות חשבון, הרס בשנייה אחת את כל ההנאה שהייתה לי ולהרבה מאוד אחרים מהתוכנית הזאת....

חבל שהמודחים לא למדו, וגם ההפקה- כלום אבל פשוט כלום מההפקה שנמצאת מעבר לים - בארה"ב!

חבל שהמודחים לא למדו להעריך את מי שהצליח לשלוח אותם הבייתה אחד אחרי השני והתמרמרו על מר גורלם

ועל כך שלא הגיעו לגמר.

חבל שהקנאה פשוט אכלה את כל המודחים ועל-כך אף אחד מהם (!) לא נתן קול אחד לדן, שהיה אמור לזכות. חבל.

ואני לא איזה כוסית מתחסדרת, כמו חצי מצופות התוכנית שבוחרות את נועם על-פי מראהו.

מבחינת אסטרטגיה, יכולות משחק, חשיבה ותיכנון - דן היה רמה אחת אם לא 10 רמות מעל כולם!

חבל שמושיק המתייפייף מציג את עצמו כהגון, ישר ובעל ערכים מוסריים, ובדיוק 5 דקות לאחר סיום התוכנית-

הוא התנהג כמו ערס מגעיל ומצוי מצוי בתוכנית הרכב של אלי אילדיס (העולם המוטורי).

חבל שהיה להם קשה עם המציאות המרה, והם הרסו ל-90% מצופי התוכנית.

חבל, שכל בית בישראל, וכל הילדים שצפו בתוכנית צריכים ללמוד ש-אם בוכים, אז זוכים.

במילה אחת חבל.

באמת שהערכתי חלק מן המודחים (בטח שלא את ליה! יאק) ואת הדרך שהם עברו בתוכנית,

אבל בשנייה אחת ובעוד כמה ראיונות הם נראו לי כמו אנשים שפלים בלי כבוד עצמי ומוסריות.

אנשים שלא יודעים להפסיד לטובים מהם.

חבל.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

את האמת אותי מעניין האם גם ההפקה התערבה או לפחות ידעה מה המושבעים

יצביעו, מכיוון שנראה לי ממש תמוה שהיה שוויון בקולות בדיוק בקול האחרון,

לדעתי זה יותר מצירוף מקרים.

פורסם

אני לא אחווה את דעתי על התנהלות ההפקה (בעיקר בגלל שיש לי INSIDE INFORMATION),

אבל הקטע של ה- SMS היה פשוט גניבה לאור יום.

400,000 איש שלחו SMS שרק אחרי שליחתו נודע כי "אולי ישתמשו בו" ?

פשוט בושה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אולי זה רק אני , אבל זה מאוד "ישראלי" לצאת חוצץ על משהו שהיה ידוע שיהפוך למכונת דולרים משומנת עוד לפני שהוא התחיל.

בקיצור , אני נהנתי , לא צפיתי לשום דבר ולכן גם לא התאכזבתי , ערוץ 10 ידע כמו כל אחד במדינה הזאת שזאת ההזדמנות שלו להפוך למיני ערוץ 2 של תקופת הזוהר.

לסיכום

YOU WET YOUR BED NOW SLEEP IN IT

GOT סחוג?

פורסם
עידן קפון... אני לא יודע מי משרד עו"ד שהוא מתמחה אצלו, אבל הייתי מעיף אותו מיידית.

אותי משעשע שאם תשאל אנשים איזה עורכי דין הם מכירים, התשובה שלהם לא תהיה ששי גז או אמנון זכרוני, אלא דן מנו ועידן קפון :-D

עכשיו יש שקט עד שבוע הבא, שיתחילו עם האודישנים של כוכב נולד. כשחושבים על זה, לאורך כל השנה יש איזו תכנית ריאלטי, עם הפסקות של מקסימום שבועיים בין סיום האחת להתחלת הבאה... אלוהים ישמור אותנו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מההתחלה ידעו כולם שהקולות ייחשבו רק אם יהיה שיוויון בגמר. אמרו את זה על ההתחלה ואני הערתי על זה מיד לחברה שישבו לידי והתחילו לשלוח (הם ענו לי - טלפון מהעבודה, על הזין שלי ;-) ) .

בקשר למרירות, אני בהחלט חושב שהייתה פה המון מרירות אבל אני יכול להבין אותם. בחו"ל האנשים מועפים אבל אין התערבות בוטה של ההפקה. פה גם שהאנשים שיחקו טוב, גם ששבט סבאנה הגיע לאיחוד בייתרון - ההפקה התערבה בבוטות כדי ששבט גיבארו ישאר וכל סבאנה יעופו. גם מרינה מרגישה שהיא עפה בגלל שההפקה ביקשה מנועם שימסור את שרשרת החסינות לנעמה - כיוון שהם רצו שתהיה אמא בגמר (בהתחלה רצו לעשות את כל הגמר ב SMS, אבל הישרדות ארה"ב הטילו וטו). ומה הכי גרוע? שבגלל החוזה הדרקוני הם לא יכולים לדבר על זה ...

אז ברגע שהם גם מרגישים מרומים במשחק, גם לא יכולים להתלונן על ההפקה זה פשוט יוצא במרירות על אלו שכן הגיעו לגמר - לאו דווקא בשל יכולת המשחק שלהם.

נ.ב שימו לב שאף אחד מאלו שהועפו תוך כדי משחק וללא בולשיט של ההפקה לא התלונן ... (יעל, משה, וכל אלןו שעפו לפני האיחוד)

פורסם
מההתחלה ידעו כולם שהקולות ייחשבו רק אם יהיה שיוויון בגמר. אמרו את זה על ההתחלה ואני הערתי על זה מיד לחברה שישבו לידי והתחילו לשלוח (הם ענו לי - טלפון מהעבודה, על הזין שלי ;-) ) .

)

מה שמצחיק אותי, אני בטוח שכ-80 אחוז מאלה ששלחו עשו את זה על חשבון העבודה :lol:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...