Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה?? נעמה?? על מה ולמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמו תמיד במדינה שלנו מי מקשיב לעם?

אל תשכח שהעם לא תמיד יודע הכל, במקרה הזה העם יודע רק את מה שהמפיקים מספרים, סביר להניח שהעם הוטעה באופן שיטתי ע"י המפיקים ולכן לעם אין שום זכות הצבעה בענין אלא רק למשתתפי התכנית שהיו שם ושמכירים את הנפשות הפועלות קצת יותר מקרוב.

בריאות לכולם!

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת היא שגם אני צפיתי בתוכנית מהיום הראשון.

בהתחלה הייתי צופה הדוק אבל אחרי שראיתי את כל התערבויות ההפקה נמאס לי קצת, והרשתי לעצמי להפסיד את רוב הפרקים האחרונים.

ההחלטה ממש לא לטעמי, אבל צודקת בהתאם לתנאים:

נעמה מההתחלה צברה את הכוח שלה, היא העיפה את ויקה כנגד רצון דן, היא הייתה שותפה מלאה לברית עם דן - כאשר רוב הזמן היא הייתה יותר חזקה ממנו, והיא הגיעה לגמר - בעזרתו האדיבה של נועם.

נועם בהחלט בחור מקסים אבל הוא הביא על עצמו את ההעפה שלו - ברגע שהוא ניסה לשכנע אנשים להדיח את מושיק - בזמן שמושיק היה הבחור השולט בשבט הגברים. בכך הוא בעצם די הוכיח שהוא לא מספיק טוב כדי לשחק את המשחק ולשרוד. ההשארות שלו על אי המתים הייתה בהחלט קשורה למשימות תפורות ורצון של ההפקה. קשה לתת את הניצחון למישהו שלא שרד ולא שיחק.

אז ראיתי את העונה הראשונה, סבלתי מההפקה ולא הפסקתי. כמו מכור. למזלי יש לי את ההזדמנות המושלמת להחזיר להפקה. אני נשבע, שאםך הירדות 2 תהיה באותה המתכונת - אני לא אהיה שם. אני לא אצפה, לא אדבר עליה ולא אכתוב עליה הודעות בפורום. אפשר לעבוד עלי, אבל רק פעם אחת...

פורסם
שאלה היפוטתית

אם נועם היה נותן את החסינות למרינה, ולא לנעמה,

מה לדעתכם היה קורה ?

לדעתי היה קורה אותו דבר בדיוק.

כי אנשים הצביעו לא לדן ולא לנועם, ולא בעד נעמה.

אני אישית מתעב את מרינה, למעשה אני מתעב את כל המשתתפים ,וסתם ראיתי את הגמר כסגירת חובות עם אלה שראו איתי את הפיינל פור של מכבי ולא אוהבים ספורט :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרינה היא הבנאדם שהכי לא מגיע לו להגיע לגמר ולו רק בגלל שהיא ממש לא יודעת להפסיד.

מתבכיינת קטנה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

החברים הכריחו אותי לשבת ליד הטלוויזיה בזמן ששידרו את פרק הסיום.

לא נכנס לפוליטיקות של הסדרה מ-2 סיבות:

1. זה לא ישנה כלום.

2. לא אכפת לי. :lol:

מה שכן, שמתי לב למשהו קצת מלוכלך שיוצרי הסדרה עשו.

כל הזמן אמרו "תצביעו למתמודד האהוב עליכם ושמגיע לו לזכות", בעלות 1 ש"ח להודעה כמובן, 400 אלף איש הצביעו ואז אחרי שחשפו את התוצאות המנחה אמר "טוב, במידה ויהיה שווין, קול העם יחשב ככקול נוסף ויהיה שובר השווין."

בקיצור, 400 אלף איש שלמו 1 ש"ח לכל הודעה ששלחו, סתם. :hihi:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הכי הרג אותי כשקפון אמר לדן:" היום אני ואתה סוגרים חשבון"

כאילו קצת הגזים עם התגובה לא? :lol:

אבל הכי אהבתי את משה הוא הכי אמיתי שם פשוט ואומר את האמת

יש חלום חדש...

פורסם

LOL למה בדיוק ציפיתם ממישהו שקוריאם לו משה, הוא מלצר והוא מחולון ?!?!?!? שהוא יהיה מרצה לפיסיקה ותורת היחסות?

"אז בעצם... פעם אחת רציתי לנצח פעם אחת."

ROOONEEYY

פורסם

מה אתם יורדים עליו? תכלס הוא מסכן וצריכים לקבל אותו כמו שהוא, אף אחד לא מושלם.

יש חלום חדש...

פורסם
משה הזה פשוט לוזר.

מי שגודל עם הורים כמו שלו ומצליח להגיע לחמישיה האחרונה בלי שום כישורים הוא לא לוזר. האיש אולי לא גאון אבל יש לו חושים מספיק בריאים.

אף אחד מאיתנו לא מוכשר בהכל וגם אף אחד לא אפס בהכל. גם לאנשים כמוהו יש את הצדדים היותר חזקים שלהם וזה שלא ראו אותם בתכנית לא מבטל אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צר לי לבאס אתכם, אבל במשפט הזה משה התייחס לפרק ספציפי שבו כ"א מהמתמודדים קיבל אוכל, החל מסטייק וצ'יפס עד אורז.

זה האוכל שהוא קיבל, ולכך הוא התייחס בציניות

פורסם
אני כל כך שמח שלא ראיתי אפילו פרק אחד (תסלחו לי מראש) בשטות המתמשכת הזאתי.

מה שיותר פתטי זו העובדה שנודעה לי לא מזמן שהכל מפוברק ומחורטט ממילא - ועדיין כל הציבור ממשיך לראות את התכנית ומרותק לטלויזיה.

לכל מי שראה - שיהיה בשפע.

צדיק בסדום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפי דעתי היה פשוט גמר זוועה!

קודם כל היה מגיע לדן לזכות, כי הוא ב'אמת זה ששיחק את המשחק לעומת השאר.

אבל מה שהכי מצחיק אותי זה קפון, במקרה יצא לי לראות אותו כמה פעמים וגם להחליף איתו כמה מילים, החתיכת מטר 50 הזה שהיה ילד כאפות בבהי"ס פשוט הצחיק אותי עם התגובות והזעם שלו כלפי דן, כולה משחק מה יש להתרגש יותר מידיי.

מה שגם הבנאדם לא כל כך עני כמו שהתוכנית עשתה אותו הוא נוסע בלנד קרוזר דיי חדש :wink:

נ.ב.

רק אני הבנתי כמה ויקה הזאת מכוערת :rolleyes:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...