Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה?? נעמה?? על מה ולמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא? החזיקה עד הגמר,נועם בגדול לא שיחק את המשחק את דן כולם שונאים ולכן לא קיבל אפילו קול אחד,אני אישית הימרתי על נעמה מהתחלת המשחק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לדעתי נעמה היתה השורדת האמיתית!

יצגה בכבוד את המין הנשי.

יצגה בכבוד אם ובת, שהציבה אתגר לעצמה ולאביה, אביה לצערנו הרב, לא שרד כידוע ונפטר ממחלת הסרטן, נעמה שרדה ובצדק.

נעמה אישה חיננית, בוגרת, מרגשת ואהודה עלי מכל הבחינות.

הפרס מגיע לה ובצדק!

בברכה

צביקה

נעמה אוהבים אותך!!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

העובדה שדן לא זכה מייצגת את הישראליות

לא לצאת פראייר,

הוא עשה לכולם בית ספר, זרק את כולם אחד אחד

קל לראות איך זה נגמר באמריקה בלי שכל אחד לוקח את זה אישית, טוד זכה שם

קפון סוגר חשבון? עלוב

שחר לא שואלת? ככה המורים שלנו בארץ נראים

מרינה שמעדיפה לא להצביע כי היא צריכה לשבת שם? נו באמת

והכי גרוע, משה ליפץ? בחור בן 40+ שמתחיל לערב את המשפחה שלו ומשליך על הילדים שלו בפורום כזה? ככה נראים הנבחרי ציבור שלנו, משתמשים בכל זבל שהם יכולים כדי להראות טוב

דן לא היה נחמד, לא היה אדיב והוא עדיין שיחק את המשחק הכי טוב שיכול להיות

הסיסמא של המשחק היא outplay, outsmart, and outlast

רק בישראל זה : אני אצביע למי שדפק אותי הכי פחות

עלוב

פורסם

היא הכי לא קשורה, אין לה אפילו ניצחון אחד (חסינות\אתגר הכוח הכפול וכו')

היא גם לא תרמה כמעט כלום לשבט (ג'יבארו\טאיינו)

קיצר הכי פחות מגיע לה, השורד האמיתי זה דן, כל המושבעים שונאים אותו כי הם לקחו את זה ברמה האישית, זה בשורה התחתונה משחק והבחור שיחק כמו שצריך ...

פורסם

אם אתם שואלים אותי - אמרו שהתכנית הזו עלובה בגלל שהיא רק מחפשת רייטינג, בגלל המניפולציות של ההפקה ובגלל עוד מלא דברים שהם כביכול "נמוכים" או "רדודים" בתוכן שלהם ועוד ועוד...

היום, בפרק של הגמר שבו בשידור חי ניתנה לכול המיתמודדים להתעלות על כול הרכילות המגעילה הזו, והייתה להם האפשרות באמת להוציא את התכנית הזו ואת הפורמט הזה באמת גדול ובאמת להוכיח משהו - הם, המתמודדים עצמם (ולא שלושת הפיינליסטים), הם אלו שהרסו את התכנית והוציאו לה שם רע וסיימו אותה עם טעם מאוד רע בפה.

זה משחק נטו! ושורד הוא זה שמשחק את המשחק! מי שמחפש לרכוש חברים שירשם לחוגי יצירה ומקרמה ולא ילך להיתקע על אי בודד במשך כמעט חודשיים עם עוד 20 איש!

נועם בכלל לא שיחק את אותו המשחק שכולם שיחקו, כי אומנם זה לא קל להיות לבד רוב הזמן על אי בודד - אבל זה מה שהציל אותו. להיות לבד. והוא הצליח במה שהוא היה טוב בו - מאמץ פיזי בשביל להתמודד עם כול מתמודד ומתמודד.

נעמה בכלל לא הייתה צריכה להיות שם. אם לא הרחמנות של הקודם, בכלל לא היה בטוח שהיא תיהיה פיינליסטית.

ודן - אומנם לא הכי אדיב, לא הכי נחמד, לא הכי ישר אבל שחקן. ובשביל זה הם באו לשם.

זה כמו שתי קבוצות כדורגל - אחת תיהיה אגרסיבית ותתקל בלי רחמים, והשנייה תשחק עם רגשות ותראה כמו מרגרינה על המגרש. מי תנצח? ומי צריכה לנצח?

קיצור, לדעתי, עד שהתכנית הזו קצת נתנה סיכוי להצליח ולצאת גדולה ולתת כבוד אמיתי למשחק ולתחרותיות - המתמודדים עצמם הרסו אותה...

קפון אתה אדיוט.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בזיון אחד גדול כל הגמר הזה, מתחו אותו כמו מסטיק וגם מי שהכי פחות הגיעו לו

לזכות זכה.

דרך אגב לדעתי צריך לתת לקפון הזה איזה שתי סטירות שיתעורר מהסרט שלו.

פורסם

אני חייב להתוודות - צפיתי בהישרדות מהיום הראשון.

וכעת, כשהורדתי את זה מהלב (והבנתם שלא הייתה לי ברירה אלא לראות את הגמר, אפילו שידעתי שיהיה נורא), הנה מה שיש לי לומר על מה שהיה היום בערוץ 10:

הגמר של הישרדות היה השפל של כל הזמנים. רמת עליבות כל כך גדולה עד שהיא מעמידה בצל כל "הישג" טלוויזיוני אחר. זבל כזה אדיר לא ראיתי מימי. רמות שפלות, טמטום, גועל נפש ואפסיות טהורה לא יצא לי לראות על המסך מעולם. לא היה שם דבר שלא נמתח כמו מסטיק, נלעס, הושלך, נזרק על הרצפה ונמעך בבוטות על ידי ההפקה, המתמודדים וכל עם ישראל.

באמת, ראיתי שם טפשות אדירה (משה והמשפחה - אם אמא שלו לא יכלה לחשוב בעצמה איך היא תצא בטלוויזיה - למה אף אחד לא אמר לה את זה? ולמה הבעל יושב שם כמו דביל? ולמה הם משבחים כל כך את דן מנו? טוב, רואים שזה עובר במשפחה...), נבזות מדהימה (ליה עם פרצוף הסוס שהיא עשתה כל הערב - "נעלבתי ותקפצו לי. העיפו אותי אז כולם חארות"), רשעות לא הגיונית (תסלחו לי, אבל עידן קפון מטורף, פשוט מטורף. הבנאדם חי באופרת סבון. הדרך שבה הוא התנהג לדן הייתה פשוט לא הגיונית. הוא לקח את זה בצורה כל כך אישית שמישהו פשוט צריך לתת לו סטירה ולהזכיר לו שזה משחק. במקום דן הייתי מפחד ללכת ברחוב שהוא לא יקפוץ עלי מאיזו פינה. מדהים לראות איך בנאדם כל כך קטן מקבל פתאום כוח מדומה ומרגיש גיבור).

מדהים איך האנשים האלו הפכו לגיבורי תרבות. עם כל הסלידה שיש מדן, הוא היה אחד הנורמלים היחידים שם. תראו איך ורה אמרה שהוא לא בנאדם רע, ושנייה אחרי זה שהוא זבל של בנאדם. ת'כלס, היה מגיע לו לזכות, אבל באותה נשימה היה ברור שאף אחד מהמושבעים לא יבחר בו. ונועם - עם כל הכבוד לאישיות (ותסלחו לו שהוא קצת טמבל) - הוא באמת לא שיחק את המשחק, ולכו תדעו איך הוא היה מתנהג אם הוא היה צריך לעשות את זה.

אבל הכי גרועים - ההפקה. לאורך כל העונה הם עשו מה שבא להם, וגם עכשיו הם פשוט יורקים לצופים (כמוני, אני יודע) בפנים, ואוספים את השטרות. ואני לא חושב שאני צריך להרחיב בנושא. אני פשוט עדיין המום שיש אנשים ששילמו לראות את הזבל הזה באולם נוקיה. שלא לדבר על אלו שהצביעו בסמס...

לומר את האמת, דבר אחד טוב יצא מהזבל הזה - שפתאום אלי אילדיס ופמלייתו לא נראו גרוע כל כך (בעצם, מושיק היחיד שיצא קצת גרוע עם כל הקרב מגע הזה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בזבוז של זמן ...

לצערי נכחתי ב"הקרנה" של הגמר,ואני מצטער שבזבזתי שעתיים וחצי מהחיים על כך.

נועם- לא מגיע לו לזכות, הוא לא עבד מספיק קשה בשביל לזכות ולדעתי אם היה שורד מספיק בשביל להגיע לשלב התככים והמזימות, הוא היה מתגלה לא פחות תחמן מכולם.

נעמה - מההתחלה לא אהבתי אותה, היא זכתה כתוצאה מברירת מחדל , כי את נועם לא בחרו מהסיבות שפירטתי ואת דן כי זאת לא אופציה פופולארית.

דן - אמנם טיפוס מעצבן, אבל הוא היחיד ששיחק את המשחק כמו שצריך, לא הסתיר את זה שהוא תחמן , אבל עשה הכל נכון כדי להגיע לגמר. הבעיה שלו היתה שהוא לא חשב מה יהיה בגמר עצמו,כי מרוב אוייבים שרכש לעצמו - לא נשאר מי שיצביע לו.

אני הייתי בעד דן.

עידן קפון - גועל נפש של בן אדם, תת רמה. ישבתי היום בגמר במקרה גם עם כמה בנות בוגרות פסיכולוגיה, ביניהן פסיכולוגית קלינית שטענה שעל פחות מזה מאשפזים בן אדם.

אני לא יודע מי משרד עו"ד שהוא מתמחה אצלו, אבל הייתי מעיף אותו מיידית.

רוני, מסכים עם כל מה שאמרת.

אני אישית הצטרפתי לתוכנית לקראת הסוף מכיוון ששמתי לב שאני לא מצליח להשתלב בשיחות המשרד ביום למחרת שבת וגם לא ביום שלמחרת שלישי, ולכן לא נשארה לי ברירה אלא להתחיל.

ובקשר לאלי אילדיס ושות', הם הפכו לסוג של מסע עולמי/ תוכנית בישול...

תראו לי מכוניות על המסלול, מה זה החרטא הזה ?!?!?!

חוצמזה ההוא עם הנרגילה דפק להם מס אשכנזים חבל על הזמן ברגע שראה את מיקי עם שטרות ביד :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוני, עליך לא הייתי מאמין שאתה רואה הישרדות :)

ולגבי המופע המוטורי - לא יודע למה, היום נהניתי. ולא ראיתי הישרדות.

הגעתי למסקנה שהמופע המוטורי זה קצת כמו פקקים - אם עושים סוויטץ' בראש לפני - זה לא כזה נורא.

אביעד

פורסם

אני כל כך שמח שלא ראיתי אפילו פרק אחד (תסלחו לי מראש) בשטות המתמשכת הזאתי.

מה שיותר פתטי זו העובדה שנודעה לי לא מזמן שהכל מפוברק ומחורטט ממילא - ועדיין כל הציבור ממשיך לראות את התכנית ומרותק לטלויזיה.

לכל מי שראה - שיהיה בשפע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הסיבה היחידה שדן נשאר בכלל עד הגמר זו לא התחמנות שלו שאכן ראויה לציון אלא ההפקה שהתערבה לפחות פעמיים בצורה בוטה במשחק וגרמה לכך שהוא יישאר למרות הרצון של המשתתפים להעיף אותו.

הסיבה שנעמה זכתה היא כמו שכבר אמרו פה - ברירת מחדל הכי טובה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...