Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזדמן לי להגיע היום לאיזור נס-ציונה והחלטתי לתת קפיצה למורל. על הדרך אמרתי שנשאל אותם כמה יעלה גריל 9" לסאבצ'יק שלי.

על אף שהחנות הייתה סגורה, עליתי לקומת המשרדים וניסיתי לתפוס את זיו (מי שבין השאר מתעסק עם החנות) אך ללא הצלחה.

לעומת זאת, בחור בשם ניר הסכים לעזור לי, ועל הדרך זכיתי לסיבוב בגן העדן של מורל.

זאת לא הפעם הראשונה שלי במפעל, אך הפעם קיבלתי הסברים קצת יותר מקצועיים על הדרייברים, זכיתי לראות את האבטיפוס של ה FAT-LADY, רמקול ביתי יקר (מאוד. מאוד מאוד :wink:), ולמזמז את האילייט ספיישל אדישן.

הדבר המדהים בסט הזה הוא שלדבריו של ניר הוא הסט הכי איכותי שאי פעם מורל יצרה. כל הרכיבים בסט עברו שדרוגים, ובעצם אפשר להגיד שאין שום קשר בין האילייט הרגיל לאילייט ספיישל אדישן.

הממברנה עשוייה מ"סנדביץ'" של 3 שכבות חומרים שכוללים שתי שכבות קוולר ועוד חומר רך יותר (ששכחתי את שמו) שאמור קצת "לשבור" ולרכך את הקשיחות של הקוולר. ה VOICE COIL נשאר בקוטר 3", אך הוא גבוה יותר בצורה משמעותית, מה שמתבטא בסאונד הרבה יותר פאנצ'י מאשר האילייט הרגיל. גם הקרוסים והטוויטרים שונים, כאשר בקרוס יש רכיבים איכותיים יותר (הייתי מהמר שמדובר על אותו עיקרון כמו הקרוס של הסופרימו) וגם הטוויטר עבר שדרוג וכעת הוא בעל FS נמוך יותר. על המיד אין לי פרטים נוספים.

אז למה אני מספר לכם את זה?

א. כי אתם חובבי סטריאו לרכב.

ב. אני מורליסט (על חרון אפם של כל הפוקליסטים וההרצניקים).

ג. זה פשוט מדהים איך חברה ישראלית קטנה מפרברי נס-ציונה הפכה להיות כזאת מעצמה ובעלת שם עולמי בכל הקשור לאודיו.

ד. בהמשך לסעיף ג', לא בכל יום יוצא לאדם הפשוט לבקר במפעל רמקולים, ועל אחת כמה וכמה אצל אחד היצרנים הטובים בעולם.

ה. כל הדבר הזה נערך בצהריי היום, ללא כל תיאום ובספונטניות מוחלטת. שירות טוב וקרוב הוא לא דבר של מה בכך במדינה שלנו. לדעתי, זה נותן יתרון עצום למורל על פני כל מותג רמקולים אחר שניתן לרכוש בארץ, ולו רק בגלל הסיבה שיש שירות כל-כך טוב ואישי מעבר לדלת.

ו. כמו שאמרתי, זאת לא פעם ראשונה שלי במורל, וגם בפעם הקודמת שהייתי זכיתי לשירות כזה. כנראה שאצלם זו דרך חיים.

ז. ואם סעיפים ג', ד', ה, ו ו' לא שכנעו אתכם - מוצרי מורל בארץ נמכרים במחירים נמוכים משמעותית ממחיריהם ברחבי העולם, מה שמציב אותם כמה וכמה מדרגות טובות מעל מרבית היצרנים, בטח ביחס העלות \ תמורה.

בקיצור, כל הכבוד! :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש להם איזה סטנד עם האיילט החדש?מעניין לשמוע אותו...

ומה המחירון שלו ?

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אולי יש בחנות, אבל קשה לי להאמין.

לא יודע לגבי מחיר, אבל אני משער שמי שרוצה את הסט הזה כדאי שימהר. 500 חתיכות שצריכות להתפזר בעולם לא ישארו הרבה זמן בארץ.

אגב, בקומת המשרדים היה אולטימו 12" עם חתימות של עובדי מורל. פריט לאספנים :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יפה מאוד, יצא לי לדבר עם ניר כמה פעמים בנאדם מאוד נחמד ורציני.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ראבאק!

לא יכלת על הדרך לברר עם ניר את הסוגייה של נקודות החיתוך של דוטק MKII לעומת דוטק אוביישן?

:lol:

יפה לך, מתישהו גם אני אבקר אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מבית נאדר כלבוטק

נאדר , מה אתה משחק אותה .. אתה בכלל אלפיניסט ..

:-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...