Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול התקנתי דיבורית ספיריט במאזדה 6 , אני מרוצה מהמכשיר אבל ההתקנה לא לטעמי,

המיקום הוא קצת רחוק מהנהג וגם הפנל המבריק (שמעל תא הכפפות) קצת מורם בגלל הכבל של המכשיר, ההתקנה בוצעה אצל מתקין מורשה של אורנג' והמתקן הוא סטנדרטי,

הציעו לי חלופות - או להעביר את הכבל מבחוץ ואז הפנל יושב כמו שצריך אבל זה עדיין לא משנה את מיקום המכשיר

או כרית בעלות של 350 ש"ח,

האם מישהו התנסה? האם כרית יכולה לעזור במיקום יותר נורמאלי למכשיר?

תודה רבה.

פורסם

קיימת כרית ייעודית למאזדה 6, אולם - יש לקחת בחשבון שמיקום הכרית ברכב הוא קבוע (מתאימה רק למקום ספציפי ברכב), ועליך לוודא שזה יותר נגיש לך (הכרית חוסכת קידוח חורים בפלסטיקה ברכב, וההתקנה נראית יותר "מכובדת").

מלבד הנגישות, וודא רק שההתקנה אינה בקו פתיחת כריות האויר, שאינה חוסמת מתגים שונים לא מפריעה לפתיחת תא הכפפות, ושהזזת המושב הימני קדימה, לא תעקור את המכשיר.

עניין הכבילה - תלוי מאוד בסוג הרכב. יש רכבים שההתקנה תראה "טוב" כי ישנה אפשרות (מבחינת פתיחת הפלסטיקות והעברתם ברכב) להחביא את הכבלים, וישנם רכבים שהכבלים יהיו גלויים.

במקרה שלך, בדוק אפשרות לשים אולי (אם לא שמו) פלאח ממתכת שיכול ל"קרב" אליך את המכשיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

ראיתי תמונה של כרית עם טלפון וזה נראה יפה מאוד, אם זה יפתור לי גם את נושא הכבילה וגם ישפר את המיקום כנראה שאני אלך על זה,

האם יש מקומות מומלצים? זולים? או להסתפק במתקין המקורי?

תודה

פורסם

אני הייתי חוזר למקום ההתקנה המקורי (אלא אם הם היו ממש לא בסדר איתך).

אם למישהו ממכריך יש רכב דומה + פלאפון - שווה להעיף מבט.

המלצות - יכול להמליץ לך על מקום אחד ספציפי, אבל אצל חברת תקשורת מתחרה, ולכן אני חושב שזה לא רלוונטי.

alfa 156 2.5.

פורסם

למיטב ידיעתי, וכאחד שהיה מתקין מורשה שלהם בעבר, וככל שנותרו הדרישות הגבוהות בעינן, אין לך, אלא לחזור למתקין שלהם ולהתייעץ, או למתקין אחר, שלהם ומטעמם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי,

ה SPIRIT הותקן עם כרית מקורית עבור מאזדה 6 החדשה , עולם אחר לגמרי מה"פלח" המכוער,

יושב פצצה ברכב, בזווית FIX , יציב ומרשים , המתקין הנדס את זה כך שזה נראה חלק מהרכב,

אגב ה "כרית" הזאת או יותר נכון לקרוא לזה "מעמד" הוא ממש קטן ולאכמו כל הבומבות שראיתי באתרים שונים....

המכשיר עצמו איכותי מכל הבחינות , עדיף (לדעתי ומנסיון) על כל דיבורית BT....

רק מה , לא מצליח לגרום ל Backlight להיות כבוי ורק בזמן שיחה נכנסת שידלק , האור לא ממש מפריע בלילה אבל אם אני ב full volume אז לא תמיד שומעים צלצול ובמצב זה האור שנדלק מתריע על שיחה....:-o

תודה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין טעם בהקפצת שרשור כאשר אין מידע רלוונטי למסור לפותח השרשור, או לאחד התגובות, גם אז, הדבר כרוך בתאריך המקורי של השרשור.

לא יודע מה זו הכרית? ניתן לבצע חיפוש (ועדיף בפורום אודיו ומולטימידיה) ואם אין מידע רלוונטי, או אז לפתוח תרד' לעניין.

תרד' זה, ננעל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...