Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק VS מונדאו VS מזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אישתי מכרה את הרכב שלה וכעט היא מעוניינת לקנות סיוויק ES כ 143K,

המלצתי לה לקנות מונדיאו טרנד או מזדה 6 לוקסורי, עם עדיפות ל 6, למרות שהם בקטגוריה גבוהה יותר, אבל ההבדל במחיר הוא רק כ-10K יותר.

השמוש ברכב בעיקר לנסיעות קצרות עם הילדים.

הדגש בעיקר על בטיחות, נוחות ומרחב.

מה מומלץ ?

או אולי רכב אחר בטווח המחיר הנ"ל?

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קש בחשבון שמדובר בסגמנט שונה.

מונדיאו/6 הם מכוניות מנהלים עם מנוע 2 ליטר מה שמצריך הוצאות שונות. ביטוחים ודלק.

בכל אופן אם זה לא מרתיע אותך הייתי הולך על המונדיאו אח"כ 6 וסיוויק כי היא פשוט פחות טובה.

פורסם

המונדיאו טובה משמעותית מה-6 והסיוויק. דובר לא מעט על המונדיאו החדשה בפורום, בצע חיפוש ותראה בעצמך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מצתרף להמלצה על מונדאו. מדובר על רכב שנותן תמורה מצויינת לכסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מונדיאו לא באמת תהיה במלאי עד שנת 2009 וגם אז לא ידוע מה יהיה מחירה.

אני חושב שלהוציא 143 אלף שקל על מכונית מחייב 5 כוכבי ריסוק.

בגלל שמדובר על נסיעות קצרות (אני מניח בתוך העיר) פריוס נשמעת לא רע.

פורסם

בעניין המונדאו / מאזדה 6 - אני נמצא בפורום בעמדת מיעוט.

לטעמי שתי המכוניות מצויינות עם תמורה מעולה לכסף, העדפה אישית שלי היא מאזדה 6.

פורסם

תאמין לי שהסיוויק עונה לצרכים שלך,לא צריך יותר מזה מה גם שזה אמור להיות לנסיעות בתוך העיר וגם הסעת ילדים אתה לא צריך לשלם 10K יותר גם בעיר היא צריכה למצוא חניות "מתאימות" ולהתחליל לתמרן הכי קל לתמרון הסיוויק מאשר מכונית מנהלים, הסיוויק יותר טובה מבחינת הצרכים של אשתך חבל!!! הסיוויק הוא אמין וטוב מרווח ושקט וגם מפנק אחלה רכב.

יניב

פורסם

בצעו נסיעת מבחן בשלושת הרכבים .

אם לכייף טהור - בחרו את הרכב שנוח לה, לה לא לך ...

קחו בחשבון , חניה , עליות אחזקה , וכמובן אמינות וסחירות בעתיד , אם זה שיקול..

ואם כבר להגדיל.. הגדילו ל מאזדה 6 , מדרגה אחת מעלה ( איכות, גודל כללי, וגודל מנוע )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תאמין לי שהסיוויק עונה לצרכים שלך,לא צריך יותר מזה מה גם שזה אמור להיות לנסיעות בתוך העיר וגם הסעת ילדים אתה לא צריך לשלם 10K יותר גם בעיר היא צריכה למצוא חניות "מתאימות" ולהתחליל לתמרן הכי קל לתמרון הסיוויק מאשר מכונית מנהלים, הסיוויק יותר טובה מבחינת הצרכים של אשתך חבל!!! הסיוויק הוא אמין וטוב מרווח ושקט וגם מפנק אחלה רכב.

יניב

נכון מה הילדים מאחורה צריכים בטיחות, עזוב אותך זה כל הכל שטויות המדענים של הNCAP, מה באמת חשובים מבחני ריסוק, ועוד לילדים, פחחחחח :roll:

פורסם
נכון מה הילדים מאחורה צריכים בטיחות, עזוב אותך זה כל הכל שטויות המדענים של הNCAP, מה באמת חשובים מבחני ריסוק, ועוד לילדים, פחחחחח :roll:

תגובה די טפשית הייתי אומר.

נכון שאין לך ילדים ? (כי אם היו - היית מדבר אחרת !!!)

alfa 156 2.5.

פורסם

נסיעות קצרות עם ילדים, למה צריך רכבים גדולים , כבדים ובזבזנים בדלק ??

מציע לחשוב על רכבים קומפקטים חדשים ובטוחים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים עם קודמי - אין טעם למונדיאו או מזדה 6. משפחתית קומפקטית זה הפתרון הכי טוב. פוקוס 2.0 ל' 5 דלתות או גולף כלשהי (למשל TSI). בצעו נסיעת מבחן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לנסיעות עירוניות בתקציב הזה - הטיוטה פריוס מנצחת לדעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה,

המונדיאו ירדה ולא בגלל שאנו לא רוצים, פשוט אין! :bigcry:

בטויוטה פריוס עשינו נסיעת מבחן, הרכב יותר מדי אנמי.

הגולף באמת רכב מהנה, רק קטן מדי לטעמי.

הרכב ישמש לעיתים גם לנסיעות משפחתיות מחוץ לעיר, לכן רכב קטן לא יתאים.

אני מעוניין ברכב שיתן תמורה מלאה למחיר, ולפי דעתי הסיוויק לא מצדיקה את המחיר, לכן כרגע אנו הולכים לכיוון ה 6.

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

דרך אגב הגיע היום משלוח של מונדאו ושל הפורד אדגי,תנסה אולי מישהו שהזמין וויתר על הזכות,המונדאו עדיפה בהרבה על ההונדה והמאזדה 6 .

• תוכן חדש...