Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שר תחבורה חדש בדרך !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה - אם הגמלאים הצליחו לקצור כ"כ הרבה מנדטים - אז גם אני אוכל.

אני משתעשע במחשבה להקים מפלגה שתיהיה לה מטרה אחת: לקבל את תיק משרד התחבורה.

שום דבר אחר לא יעניין את המפלגה שלי - לא הפלסטינאים - לא הרווחה - כלום. רק התחבורה. שר תחבורה שבאמת רוצה להיות שר תחבורה - ולא רואה בזה מקפצה פוליטית. המצע שלי יכלול את הדברים הבאים:

1. מאבק עיקש בהרוגים בתאונות הדרכים

2. הפניית משטרת התנועה לטיפול בעבריינות בכביש - ולא בנהגים שעוברים את המהירות המותרת, ובשאר עבירות ש"קל לתפוס"

3. להעלות את המהירות המותרת בכבישים שמאפשרים את זה.

4. נתינת דגש על עבירות של נהיגה בשכרות ומעבר באור אדום (מבחינתי אפילו פיזור של מצלמות רמזור בכל הצמתים המרומזרים בארץ)

5. מיפוי כל הבעיות התשתיתיות בכבישים

6. השקעה ניכרת בתשתיות - והבאתם לרמה אירופאית (עפ"י מחקר של הטכניון - 50% מהתאונות הן באשמת התשתית)

7. רפורמה כוללת במשרד הרישוי והתחבורה. שהמילים האלה לא יעוררו תחושות חלחלה מהבירוקרטיה.

8. מתן אישור מלא לספורט מוטורי מפוקח

9. הסרת ההגבלות והבירוקרטיה בתחום היבוא ופתיחת השוק ליבוא מקביל

10. הורדת מיסים על מכוניות - לרמה אירופאית שפויהץ

11. מתן תמריצי מס למכוניות ירוקות, מכוניות עם מערכות EPS, והטלת מס כבד על רכבי שטח מזהמים

12. פיתוח תחבורה ציבורית - ובעיקר פרויקט הרכבת התחתית בת"א

13. הפעלת תחבורה ציבורית 24 שעות ביממה/7 ימים בשבוע - עם מתן עדיפות לקווים אשר מגיעים לאזורי בילוי בסוף-השבוע (פתרון מצוין לבעיית הנהיגה בשכרות)

14. למגר את הצביעות המשטרתית - חונים איפה שהם רוצים - עושים אילו עבירות שהם רוצים ואח"כ קונסים אותנו עליהם. שוטר שיתפס עושה עבירת תנועה - יפוטר לאלתר.

ברגע שהמטרות הנ"ל יושגו - המפלגה תתפרק.

מה דעתכם? יש לכם עוד סעיפים להוסיף? לגרוע? משהו שאתם לא מסכימים איתו?

ובשורה התחתונה, הייתם מצביעים לי? :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

תשמע זה לא כזה פשוט להיות שר תחבורה !

יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון, אבל יפה על הרעיון(למרות שאין מצב למדינה יהיה תקציב לזה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה כנראה קצת מנותק מהמציאות הפוליטת בארץ.

חלק מהנושאים שהעלית בכלל לא נמצאים בתחום האחריות של שר התחבורה. תמריצי מס, הורדת מיסים והגדלת ההשקעה בתשתיות, למשל, קשורים כולם למשרד האוצר ולא למשרד התחבורה.

בנוסף, ללא כמות מספקת של ח"כים בכנסת יהיה לך קשה מאוד להחזיק משרד כמו התחבורה ועוד להיות כוח פרלמנטרי כדי להפעיל לחץ במקומות הדרושים. לדעתי אין מספיק חובבי מוטוריקה ומשוגעים לדבר כדי להריץ מפלגה כזאת בסדר הגודל המינימלי.

אבל יודע מה, לך על זה. ממני תקבל פתק בקלפי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המצע שלך מתחיל באופן תמוה:

לא מספיק נהרגו, אתה גם הולך להאבק בהם?..

מצחיק כמה שזה עצוב. :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לפני הבחירות היה פה דיון על מפלגת נהגים...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
המצע שלך מתחיל באופן תמוה:

לא מספיק נהרגו, אתה גם הולך להאבק בהם?..

מצחיק :D

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תוכן חדש...