Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - שאלות קצרות:

קטנוע אשר עמד ללא טסט במשך כמה שנים והיום (במזל טוב) הוא בן 30 - האם בזמןהפיכתו לרכב אספנות עדיין אדרש לשלם את אגרות הטסט אחורה, או שלא יהיה בכך צורך ?

מה אומר החוק במקרה של רכב במצב דומה, ולא קטנוע ? אותם כללים ?

האם יש תקנות ספציפיות במקרה זה על מנת לעבור טסט ? ( כמו מכון התקנים וכד'?)

תודה רבה מראש

פורסם

זהה לרכב בעל 4 גלגלים.

מגיע לגיל 30 ( במזל טוב ) משנים במשרד הרישוי לסטטוס של רכב אספנות וכל האגרות הקודמות בטלות.

מכינים את הקטנוע לטסט ולא צריך לעבור מכון תקנים , רק אישור ממוסך אופנועים על רכב מיושן פעם בשנה.

בהצלחה.

שלום לכולם - שאלות קצרות:

קטנוע אשר עמד ללא טסט במשך כמה שנים והיום (במזל טוב) הוא בן 30 - האם בזמןהפיכתו לרכב אספנות עדיין אדרש לשלם את אגרות הטסט אחורה, או שלא יהיה בכך צורך ?

מה אומר החוק במקרה של רכב במצב דומה, ולא קטנוע ? אותם כללים ?

האם יש תקנות ספציפיות במקרה זה על מנת לעבור טסט ? ( כמו מכון התקנים וכד'?)

תודה רבה מראש

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

באופן תמוה למדי, קטנוע אספנות משלם אגרת רישוי שנתית גבוהה יותר מזו שמשלם קטנוע שאינו אספנות.

93.5 ש"ח לכל חצי שנה, בעוד קטנוע רגיל בנפח זהה משלם כ 110 ש" לשנה שלמה.

למה? אגרת רכב אספנות (פרטי, קטנוע, אופנוע וכנראה גם משאית) נקבעה על 187 ש"ח לשנה(+ אגרת רדיו שרכב דו גלגלי פטור ממנה כמובן... מסתבר שכנראה יש גבול לטמטום). את משרד התחבורה לא מעניין שזה יקר יותר מקטנוע רגיל.

בטח גם לא יפתיע אותכם שפנייה לא רשמית להנהלת המועדון בעניין לא הניבה התייחסות מעבר ל "לך מפה ילד".

פורסם

על מה אתה מדבר?! איזו שנה?!:shock::shock::shock: הסכום, שנקבת- חצי-שנתי!!! איפה בדיוק ראית "אספנות" לשנה?! וחוץ מזה: זו הבעיות ה"באמת-חשובות"- +- 30-40 ש"ח בשנה?!?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
על מה אתה מדבר?! איזו שנה?!:shock::shock::shock: הסכום, שנקבת- חצי-שנתי!!! איפה בדיוק ראית "אספנות" לשנה?! וחוץ מזה: זו הבעיות ה"באמת-חשובות"- +- 30-40 ש"ח בשנה?!?:roll:

מר גלוק,

העובדה שרכב אספנות חייב בטסט כל חצי שנה, לא משנה את העובדה שאגרת רישוי רכב אספנות היא 187 ל ש נ ה. תוסיף לכך את אגרת רשות השידור, ותגיע ל300 בשנה, אשר מחולקים לשני תשלומים (בכל חידוש) כלומר 150 לחצי שנה.

כנראה שחוץ מבעיה בהבנת הנקרא, אתה חלש גם בחשבון פשוט, מאחר ו187 פחות 110 הם הם 77 בדיוק ולא "+-40-30".

למקרה שלא הבנת (כפי שאפשר ללמוד מתגובתך) העניין הוא לא הכסף. העניין הוא האבסורד שלפיו מכונית אספנות נדרשת בתשלום מופחת בעוד קטנוע אספנות נדרש בתשלום יקר יותר, ללא כל היגיון. ולמרות שהכסף הוא לא העניין, כפי שציינתי, אני חושב שכחבר מועדון אני רשאי להעלות סוגיות שמטרידות אותי בלי לקבל את אישורך אם הן "באמת חשובות" או לא, ואם מדובר על עשרות שקלים או מאות. פניתי מזמן לאחד מראשי המועדון כדי להבין למה הדבר כך. מאחר ולא התייחסו אליי, פצחתי בהתכתבות עם אגף הרישוי במשרד התחבורה ומהם למדתי את הנתונים שכתבתי לעיל.

כדאי לך לבדוק את עצמך לפני שאתה משתלח באחרים. לא נולדתי אתמול, יש לי לא מעט רכבי אספנות ואני יודע בדיוק כמה עולה מה.

יום טוב

פורסם

מבחינתי לא קיים דבר כזה- "תוספת לרשות השידור", אלא אני מחשיב את הסכום הכולל, וזה באמת מה שיוצא לי- הרי, הם מזמן הפסיקו להוסיף את העלות כ"תוספת אופציאונלית", ומשחילים לכולם את זה אוטומטי, ככה שמבחינתי זוהי עלות של חידוש הרישיון! וזה "נחמד", אגב, הבתחשב בעובדה, שבאף רכב אספנות שלי, למשל, אין רדיו!:evil: ושוב- אני לא אלך לריב עם משרד תחבורה על הדבר הזה, כי זה באמת לא מה, שישנה לי, ויש דברים הרבה יותר מהותיים, שמעניינים אותי. ואת הסכום של +- זרקתי כדוגמה בלבד של משהו, שמבחינתי, ואני מדגיש- מבחינתי, לא ממש חשוב כדי להערים מזה מהומה. כל אחד עם הנקודת מבט שלו, אני לא בא ללמד אותך, מה צריך להיות לך חשוב, ומה לא, ולא אומר, שאתה עוסק בשטויות, ומצטער, אם זה מה שהבנת. סגרנו?8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...