Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמרורים החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לפרסם את התמרורים החדשים עם הסבר?

בתודה מראש

אלכס ריבקין.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם

מרבית התמרורים הללו בכלל לא חדשים ואפשר לראות אותם ברחבי אירופה (ואת חלקם אפילו בארץ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מישהו יכול לפרסם את התמרורים החדשים עם הסבר?

אין להם הסבר. רובם עדיין לא עודכנו בלוח התמרורים הרשמי, ככה שהגדרה תוכל להבין רק מהציורים.

חלק מסויים מהתמרורים כבר קיימים, ואת אלו שאתה מכיר אני מניח שתוכל לפענח.

Xbox12341

פורסם
ממש תמונות מגניבות :evil:

מה העיניין בהעלאת תמרורים אלו בלי הסבר/תקנה עליהם?

אז זהו...

שאני ניסיתי להכנס לאתר ל', אפילו נרשמתי.

יש בעיה וזה לא מסביר כל תמרור ותמרור.

שיהיה הסבר תיהיה בטוח שאני יעלה אותו...!

מרבית התמרורים הללו בכלל לא חדשים ואפשר לראות אותם ברחבי אירופה (ואת חלקם אפילו בארץ).

אז ככה תמרורים אלו נכנסו לתקוף לא מזמן(לפני כמה ימים בערך).

תמרורים אלו אכן חדשים בישראל,ואני בטוח שמרבית הפורום לא ידע שנוספו תמרורים חדשים

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

כמעט והאמנתי שמופז חשב עליהם לבד... :lol::lol:

פורסם

דורקי, יש שם כמה שבהחלט ייתכן שהוא חשב עליהם בעצמו (בחיים לא נפגשתי בתמרור שמתיר פניית פרסה. מה זה השטויות האלה?!).

אבל רבים כבר קיימים, ואפילו בארץ -

לדוגמא, האיקס האדום והחץ הירוק. קיימים בארץ ברחוב יצחק שדה באיזור המפגש שלו עם המסגר.

התמרורים הכתומים הינם תמרורים זמניים המתייחסים לאיזור בו נעשות עבודות בכביש.

תמרורי המסעדות, שירותים, מדרגות, תחנות תדלוק וכו' - נעשה בהם שימוש נרחב (מאוד) בכל מדינות מערב אירופה.

העיגול בתוך עיגול בתוך עיגול בתוך עיגול (וכו') - משמש בכמעט כל עיר באירופה כדי לסמן את ה"CENTER" של העיר (בד"כ מסמל את האיזור התיירותי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל מה שאמרת יש גם בארץ (אולי חוץ מהמדרגות). יש שם אבל תמרורים שבחיים לא הייתי מנחש מה הם אומרים. (מה זה מתחת לספל? מחסום? מה זה הצהוב זיגזג הזה???)

לגבי הפרסה, אני זוכר שהיה פעם דיבור על זה שיהיה אסור לעשות פרסה אלא אם יש תמרור שמותיר על כך. זה יהיה מאד עצוב אם יעשו את זה (כי בטח יציבו אותו במקומות בודדים, ורק בצמתים עם פניה שמאלה) אבל מצד שני אולי זה יחסוך כמה תאונות טיפשיות.

פורסם

העיגול בתוך עיגול בתוך עיגול בתוך עיגול (וכו') - משמש בכמעט כל עיר באירופה כדי לסמן את ה"CENTER" של העיר (בד"כ מסמל את האיזור התיירותי).

disco,

אני יודע ומכיר גם את התמרורים המעוינים הצהובים מאירופה (המשך של כביש בין עירוני שנכנס לשטח בנוי).

העניין הוא, שלא יכולתי להתאפק ולא להריץ "קטנה" ע"ח השר המהולל.

פורסם
(מה זה מתחת לספל? מחסום? צלחת, תחתית לספל. מה זה הצהוב זיגזג הזה??? מקום עצירה לסוג מסויים של רכב בו אין מפרץ. אסור לעצור על הסימון אלא אם הרכב נמנה אם הסוג שהותר בתמרור שהוצב במקום)

.

הערותי באדום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...