Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי תאונה שלשום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שלשום עברתי תאונה, הגעתי לרמזור ליד ככר המצבה בבת-ים, המתנתי עד להתחלפות הרמזור לירוק והתחלתי לנסוע כשפתאום הבחנתי ברכב שנע במהירות מצד שמאל בלמתי בכל הכח ועצרתי כשאני בערך 30-40 סנטימטר בתוך הצומת, הרכב שבא משמאל בלם, אבל זה לא הספיק והוא נכנס בי, במקום לסובב מספר סנטימטרים את ההגה שלו לכיוון שמאל והתאונה הייתה יכולה להמנע.

הוא פגע בי ממש בקצה הקדמי שמאלי.

הפנסים אצלי התנפצו הגריל נשבר, כנ"ל לגבי הטמבון הכנף ומכסה המנוע.

אצלו היה ריסוק הרבה יותר רציני.

הוא הודה באשמה בע"פ ובכתב,

ואמר שהוא נורא מצטער ושזה בדיוק התחלף לו, הלכתי לבדוק את זה וראיתי שיש ירוק מהבהב ושזה לא רמזור שישר מתחלף לכתום ובנוסף מרגע שיש לו אדום ברמזור ועד הרגע שהיה לי ירוק עוברות 6 שניות!

ככה שהוא עבר ממש באדום.

יש לי ביטוח מקיף ככה שאני מכוסה.

מה שכן אף אחד לא נפגע וזה מה שחשוב, אני הרגשתי קצת זעזוע ורעש מן הסתם אבל כלום יותר מזה

זה כל כך מבאס, יום העצמאות הייתי בדרך ליציאה וזה סגר לי את התוכניות.

אני כל הזמן חושב על זה שאולי אם הייתי שם גז שראיתי אותו אולי הייתי יכול להתחמק ממנו.

אבל אין ספק שהוא יכל למנוע את זה בהרבה יותר קלות.

פורסם

אני כל הזמן חושב על זה שאולי אם הייתי שם גז שראיתי אותו אולי הייתי יכול להתחמק ממנו.

אבל אין ספק שהוא יכל למנוע את זה בהרבה יותר קלות.

מזל שיצאת בשלום, וגם הנזק לא נשמע משמעותי.

אלא שהמסקנה שלך שגויה. הלקח צריך להיות שלפני שלוחצים על הגז ויוצאים לדרך, מסתכלים ימינה-שמאלה

כדי לוודא שאף מעופף שכזה לא מתפרץ לך לצומת. ייתכן שאם היית מסתכל, היית מבחין בו ופשוט ממתין עוד רגע,

כדי לאפשר לו לעבור (וזה לא משנה שהוא נוהג לא כחוק - החוכמה היא לפעול נכון, לא להיות צודק).

פורסם

טוב שיצאת מזה בשלום. האינסטינקט שלך היה טוב ואם הוא היה מגיב כמו שצריך, יכול להיות שהוא היה מצליח להתחמק מזה (ואם היית ממשיך לנסוע והוא היה מנסה להתחמק, יכול להיות שהוא היה נכנס לך ישר בתוך הדלת).

נראה שהוא בכלל לא הסתכל על הכביש באותו הרגע, אם לא היה לו שום אינסטינקט של התחמקות. הצדק הפואטי פה הוא שבגלל זה הוא יצטרך לשלם, ואם הוא היה מתחמק הוא היה נוסע בלי כלום.

תרגיש טוב ובהצלחה עם הביטוח.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה.

הצומת הזאת היא מעין צומת של כביש עירוני מצד אחד (הצד שלי) וכביש חצי מהיר שבא מכיוון ת"א, אני מעריך שהוא נסע על 70-80 וכשהתחלתי לנסוע עוד לא יכלתי להבחין בו, רק שהגעתי לבערך קצת לפני קו הצומת הבחנתי בו וראיתי שאנחנו עומדים להתנגש ובלמתי בכל הכח אבל הוא פשוט לא הגיב רק בלם וחיכה לא היה לי איך להתחמק מבחינת ההגה, זה כל כך מעצבן כי הגבתי ממש מהר והיה לו מצב ממש טוב להתחמק אבל הוא פשוט לא זז שמאלה

פורסם
הלקח צריך להיות שלפני שלוחצים על הגז ויוצאים לדרך, מסתכלים ימינה-שמאלה

כדי לוודא שאף מעופף שכזה לא מתפרץ לך לצומת..

כמו שידידי המלומד צוקרמן ציין כבר, ניתן למנוע/להפחית תאונות מהסוג הזה אם ממתינים ובודקים שהכביש/צומת אותה אנו רוצים לחצות פנויה.

אל צומת "נכנסים לאט ויוצאים מהר".

לא אחת קרה לי (6 פעמים) בצומת אורלוב בפ"ת שרכבים המשיכו ישר במסלול הנסיעה שלהם למרות שרמזור הנסיעה מורה להם לנסוע ימינה, בכל הפעמים המתנתי לפני שחציתי את צומת ובכך נמנעה תאונה.

שמחה שלא קרה לך כלום, תרגיש טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקרה מוכר ויש הרבה חמורים שעושים את זה, החוכמה היא אכן להסתכל טוב טוב

לפני שחוצים את הצומת ולא אוטומאטית ללחוץ שרואים את הירוק המיוחל :)

העיקר שיצאת בשלום וכולם בריאים!

פורסם

הייתי מציע לך ללכת להבדק בבי"ח לאחר התאונה.

חשוב לבריאותך ולתביעות ביטוח עתידיות.

מהתמונות שהעלית נראה שהכנף ניזוקה,המכסה מנוע פנסים והטמבון.

בדוק ששלדת הרכב וחלקים אחרים לא ניזוקו בעזרת פחח/מ"ס פחחים שיחוו את דעתם.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...