Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מצברים סולארי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני עכשיו עושה "ניסוי"- חיברתי אחד כזה לוואנדורה (שכל הזמן עומדת), והשני- שני חיברתי בבית (ו"זרקתי" אותו מהחלון)למצבר קטן, שהיה עם "0" וולט (מצבר של אזעקות). מן הסתם- בוואנדורה אני לא ארגיש כלום, כי מצבר שלה עדיין חי (טפו-טפו), אני רק מקווה, שזה קצת יחזיק אותו יותר. לגבי המצבר הקטן (נידמה לי, 4א"ש)- הוא דווקא נטען בכמה ימים, לא יודע, אם עד הסוף, אבל בטוח יותר מ-"0"- הנורית נידלקת ממנו... בקיצור- במחיר, שזה עלה- להזיק זה בטח לא יזיק... עכשיו רק נשאר לראות, כמה זמן הדבר הזה ישרוד בשמש?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בוואנדורה יש כרגע מצבר של 55 א"ש, שזהו פחות או יותר מצבר "סטנדרתי" לרוב הרכבים. לגבי המצבר הקטן- בהחלט עובד. מצבר נטען ממצב "0" מוחלט.

מעניין אותי, מה יקרה, אם אני אחבר את הדבר הזה למצברים של המשאית- יש לי שם כרגע משהו כמו 400 א"ש, אני משאר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ובכן, הנה אני חוזר לפה, לאחר שניסוי ה 8 דולר שלי התממש, המוצר הגיע לארץ [פחות משבוע, מפתיע] אלא שיש בעיה -

אחרי ההרכבה המפסק הנ"ל בולט מעבר לגובה המצבר ופוגע במכסה המנוע, כלומר המפסק לא שימושי עבור האוטו שלי :(

במידה ומישהו מעונין - 8 דולר והמפסק שלו [אין עודף משטר של 10]

לפי רשמיו של גנאדי, אני כנראה הולך על פתרון כוח-האור.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה שקנית זה מעין ברז ,מה ההבדל בינו לבין מפסק או ניתוק הכותב?

המטען הזה צריך להיות כל הזמן בשמש?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה שנסיך קנה- בהחלט "מפסק" מינוס לכל דבר, פשוט מורכב פיזית על הקוטב. אין שום הבדל בין זה, ולבין לשים מפסק מינוס בכל מקום אחר, או להוריד את הקוטב (וזה, מה שאני עושה, כשאני יודע, שהאוטו יעמוד הרבה זמן). מטען סולרי אכן חייב להיות בשמש, כדי לעשות את העבודה- בשביל זה הוא "מטען סולרי"!:-) כלומר- אין טעם לחבר אותו, מן הסתם, כאשר האוטו לא עומד בשמש- אלא אם באמת עושים חוטים ארוכים, ומוצאים מטען בנפרד. אגב, למוש בן ארי בוואנדורה-"בית" שלו יש פנלים גדולים על הגג.

שוב- בינתיים, ה"עבודה" המוכחת, שהוא עשה אצלי- הוא הטעין לי מצבר קטן. כלומר, בוודאות עושה משהו. מן הסתם, בשביל להטעין משהו יותר גדול- הוא צריך להיות יותר זמן בשמש, ככל שהמצבר, שאמור להטעין, יותר גדול. אבל העניין, שהוא לא אמור להטעין בעיקרון, אלא לשמור את הרמה הקיימת של המצבר הטעון, ואת זה, אני מאמין, שיעשה... להזיק זה בטח לא יזיק- וזה היה השיקול שלי, כשקניתי אותו!:-)

פורסם

אין לי בעיה של שמש אני פשוט מכסה את האוטו אז אני יכול להעביר את החוטים לתוך האוטו לא בעיה.

הבעיה זה שיש וונדליזם במדינה ואם יראו משהו בולט יהרסו אותו .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אין לי בעיה של שמש אני פשוט מכסה את האוטו אז אני יכול להעביר את החוטים לתוך האוטו לא בעיה.

הבעיה זה שיש וונדליזם במדינה ואם יראו משהו בולט יהרסו אותו .

תעשה מה שאני עשיתי.

היום קיבלתי את הפנל (הזמנתי לפני מספר ימים), הנחתי אותו על הדשבורד באוטו ופתחתי בכיסוי של הרכב פתח מלבני בדיוק במקום של הפנל, סגרתי את הפתח ביריעת ניילון שקוף והדבקתי טוב, כעת יש חלון בכיסוי של הרכב בדיוק מעל הפנל הסולארי.

בכל מקרה המכשיר עושה רושם טוב וגם בשעות הערביים הוא סיפק מתח, נחכה ונראה איך הוא ימשיך לתפקד.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...