Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי קורסה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לשמוע חוות דעת על אופל קורסה ESSENTIA דגם NJOY בנפח מנוע 1200 גיר אוטמטי.

הרכב בעיקר משמש לנסיעות בתוך העיר ולנהג בודד רוב הזמן.

אשמח לשמוע לגבי טיפולים והחזקה, אמינות, בטיחות, צריכת דלק וכל מה שנראה לכם שיכול לעזור.

תודה

נ.ב: זה הנפח ואני יודע שממולץ בגדול מנוע 1400.

פורסם

לחברה שלי רכב כזה, שנת 2000. הרכב עבר 120K ומנסיון, שומר נפשו ירחק-כמה שיותר רחוק.

ביצועי הרכב מעוררי רחמים, הרכב פשוט חלש וגם די מרעיש, ממש לא מהנה לנהיגה ובעל רמת אחיזת כביש לא גבוהה במיוחד, ההגה רע וקל (טוב בחניות בכל השאר ממש לא) ומאוד נוקשה-מבחינת נוחות הרכב לא נוח.

מבחינת אמינות, הטרמוסטט נתפס פעמיים דבר שגרם להיתחממות המנוע ובעיקבותיו לטיפול בראש מנוע. בנוסף, לפני כ10K הוחלף המנוע לאחר שהוא החזיר את נישמתו לבורא. מדחס המזגן הוחלף, משאבת ההגה החשמלית גם היא עושה בעיות (בדיקה בפורמים מראה על מחלה מוכרת). מנגנוני החלונות חשמל והנעילה המרכזית הורכבו לרוב לארץ והם לא מחזיקים הרבה שנים. בקיצור לא מדובר על הרכב האמין ביותר.

הייתרונות הגדולים שלו, מרווח פנימי גדול ביחס למקובל, ישיבה גבוהה יחסית, מזגן מצוין וזהו בעצם. צריכת הדלק לא רעה בכלל ועומדת על 14 ק"מ לליטר-רוב הנסיעות הן בין-עירוניות עם מזגן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נפלת על רכב שחוט. מנוע האקוטק חזק ואמין למדי, אם הוא נפח נשמתו אזי הרכב עבר התעללויות רציניות ולא טופל כראוי.

האסנטיה הפרטיות שאני מכיר אמינות למדי.

פורסם

אם מדובר שם על גיר רציף- בעייתי ולא מעט חברים שלי אכלו אותה עם רכב דומה.

גירסת ה-1400 טובה ואמינה באופן משמעותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נפלת על רכב שחוט. מנוע האקוטק חזק ואמין למדי, אם הוא נפח נשמתו אזי הרכב עבר התעללויות רציניות ולא טופל כראוי.

האסנטיה הפרטיות שאני מכיר אמינות למדי.

הרכב המדובר הינו יד שניה, היה בבעלות פרטית גם בבעלים הראשונים ורוב חייו בילה אצל חברתי. לרכב היסטורית טיפולים מסודרת ועיקבית. אני יכול להגיד לך שבדיקה באינטרנט וגם מפגש עם אנשים אחרים (בעלי רכב דומה), מספרת סיפורים דומים למדי (בדר"כ על אותן תלונות). מנסיוני האישי, הרכב לא אמין בצורה די קיצונית.

אגב, לרכב היו גם בעיות נוספות אחרות, אני התמקדתי בעיקריות שבהן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...