Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי להחלטה ואני רוצה לקנות רנו קליאו....

עכשיו השאלה שלי איזה דגמים יש ונפחי מנוע ואיזה הכי מומלץ כמנוע חזק ומהיר שלא זולל דלק?

אני שמעתי שיש קליאו rsi שזה דגם ספורט אז עם אפשר קצת פירוט על כל דגם (בעיקרון נפח מנוע,צריכת דלק וכמה שיותר פרטים יותר טוב,וגם שנת הרכב) אני מתכןן לקליאו שבין השנים 91 ל97...

ושאלה אחרונה כמה יעלה לי ביטוח חובה ממצוע לרנו קליאו לנהג חדש והאם זה משנה הדגם שאני בוחר או שכל הקליאו אותו המחיר בביטוח?

פורסם

תבצע חיפוש בפורום ניתן למצוא הרבה מידע לפני שפותחים נושא חדש אם עדין יהיו לך שאלות אשמח לעזור לך בפרטי

שיהיה לך בהצלחה

שי

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם
תבצע חיפוש בפורום ניתן למצוא הרבה מידע לפני שפותחים נושא חדש אם עדין יהיו לך שאלות אשמח לעזור לך בפרטי

שיהיה לך בהצלחה

שי

כבר חיפשתי בפורום.

לא מצאתי מצאתי מידע רק על rsi מה עם שאר הדגמים?

פורסם
הגעתי להחלטה ואני רוצה לקנות רנו קליאו....

עכשיו השאלה שלי איזה דגמים יש ונפחי מנוע ואיזה הכי מומלץ כמנוע חזק ומהיר שלא זולל דלק?

אני שמעתי שיש קליאו rsi שזה דגם ספורט אז עם אפשר קצת פירוט על כל דגם (בעיקרון נפח מנוע,צריכת דלק וכמה שיותר פרטים יותר טוב,וגם שנת הרכב) אני מתכןן לקליאו שבין השנים 91 ל97...

ושאלה אחרונה כמה יעלה לי ביטוח חובה ממצוע לרנו קליאו לנהג חדש והאם זה משנה הדגם שאני בוחר או שכל הקליאו אותו המחיר בביטוח?

קליאו RSI קיים בארץ משנת 94 עד 97 רק יחיד נפח 1800 V8 עם110 כ"ס.צריכת דלק.זה כבר לא רכב חדש,אבל יש לי RSI מפול דלק עד נגמר דלק 400 קמ.מהירות עד 200 קמש שכך עשיתי לאוטו שלי.

ויש בארץ המון קליאו RSI שמשותלים מנוע של מגאן קופה שזהה של ווילאמס שלא קיים בארץ סמק 2000 V16 עם 160 כ"ס.וצריכת דלק ומהירות, לא ידוע לי.

ומחלות :סאנרופים,גיר וחשמלאים.כדאי לבדוק לפני שאתה קונה.

ולשאלתך ביטוח חובה זה לא קשור לכל הדגמים.זה לפי הגיל שלך.אם אתה בן 17 עד 20 יעלה לך 2000 שקל.ובן 20 עד 24 1800 משו כזה.ו24 מעל 1600 שקל.

פורסם
יש מלא פרטים על RSI פה.תנסה לכתוב RSI באותיות גדול ולא rsi.בהצלחה.

אבל פותח השירשור אומר לך שעל ה-RSI הוא כן מצא, הוא רוצה מידע על דגמים אחרים :shock:

פורסם
ויש בארץ המון קליאו RSI שמושתלים מנוע של מגאן קופה שזהה של ווילאמס שלא קיים בארץ סמק 2000 V16 עם 160 כ"ס

קודם כל מדובר על 150 כ"ס. דבר שני, המנוע לא זהה לווליאמס.

Veni Vidi Vici

פורסם

שאר הדגמים בשנים האלו הם בעלי מנוע 1400,גיר רגיל ואוטומט.השוני ביניהם במשך השנים הוא באיבזור.הקליאו,בעיקר בגרסה האוטומטית,לא מצטיינת באמינות,אבל עדיפה על מרבית מהמתחרות מבחינת ביצועים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
שאר הדגמים בשנים האלו הם בעלי מנוע 1400,גיר רגיל ואוטומט.השוני ביניהם במשך השנים הוא באיבזור.הקליאו,בעיקר בגרסה האוטומטית,לא מצטיינת באמינות,אבל עדיפה על מרבית מהמתחרות מבחינת ביצועים.

זה תשובה טובה תודה רבה...

פורסם

אחי בוא נאמר ככה , חשוב לך מהירות מטורפת ולא איכפת לך שהאוטו טיפה ישתה בנזין ? קח 1800 ידני

חשוב לך מהירות ובכל זאת שהאוטו לא ישתה ? קח 1400 ידני , על אוטומט לא הייתי ממליץ .

Tuning:lol:

פורסם

1) לגבי רמות אבזור אני יודע שיש RN ו-RT ואולי עוד אחת ששכחתי. רמת אבזור RT היא הגבוהה ביותר בכוללת חלונות חשמליים, כיוון מראות חשמלי וכו' וכו'.

2) גיר אוטומט לא מומלץ, כל העברת הילוך מורגשת בגסות וישנה נטייה לגיר לדפור בהעברה להילוך שני (מחלה של הגיר).

בקיצור, הגיר האוטומט לא מרגיש טוב ומוריד מאיכות הנהיגה, לך על ידני.

• תוכן חדש...