Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר ביקש ממני עזרה במציאת דרך לגשת לפרמטרים של הCHIP שמותקן לו ברכב (איביזה 2005 PD130).

כרגע הרכב עם CHIP שאמור לספק (עד כמה שהוא,אני והאתר של REVO יודעים) עוד מקס' 40 סוסים.

הבעיה היא שיש לו את כבל הUSB לגישה ל CHIP אבל יש לו רק תוכנה אחת שנקראת VAG-COM Release 409-1,

לאחר נסיון עבודה איתה אני לא מבין שם כמובן כלום ולאחר מחקר קטן אני יודע דיי בוודאות כי התוכנה הנ"ל רק מבצעת ניתוח של מערכות הרכב ומוציאה פלטים מסודרים לפי בקשה.

באתר של REVO ועוד כתוב כי תוכנה שמגיעה עם ה CHIP או/ו עם כבל הUSB ששמה REVO DIRECT PLUS.

היא נראית דיי פשוטה וכבר מצאתי את כל ההסברים עליה ועל דרך ההפעלה שלה,איפה להוריד אותה וכו לא מצאתי,

מישהו מכיר את התוכנה?

דרך אחרת להתחבר לCHIP?

אולי מישהו יודע איך לעבוד עם התוכנה שיש לי VAG-COM 1 אם בכלל אפשר..?

אשמח לכל מידע בנושא,

תודה, ליאור.

באגי סובארו 1800 סמ"ק

באגי חיפושית 1300 סמ"ק

פיאט אונו 88 1150 סמ"ק

פיאג'ו C50 אלקטרוני

והיד עוד נטויה...

:-)

פורסם

VAG-COM Release 409-1 זו תוכנה לסרוק תקלות וחישנים בזמן אמת.

מה אתה רוצה לשנות בצי'פ של ריבו?הצתות?דלק? בלי אוקטן גבוהה יותר אין טעם לתת יותר הצתה ממה שמגיע עם הצי'פ.

פורסם

אחרי קצת מחקר הבנתי שעם VAG-COM Release 409-1 לא ממש משחקים בפרמטרים (לא ברמה הבסיסית)

ראיתי שישנה תוכנה שמגיעה עם הצ'יפ ומכוון והוא מותקן אך עד כמה שהבנתי לא "הפעילו" שום שינוי במחשב הרכב (יכול להיות?)

אז הבחור רוצה לשנות את הספק הכוח סוס שלו.

זה מה שהוא ביקש ממני לעזור לו להבין..

דרך אגב אנחנו מדברים פה על IBIZA PD130 DISEL

עונה על השאלה?

תודה

באגי סובארו 1800 סמ"ק

באגי חיפושית 1300 סמ"ק

פיאט אונו 88 1150 סמ"ק

פיאג'ו C50 אלקטרוני

והיד עוד נטויה...

פורסם

הוא צריך לדבר עם המתקין של התוכנה שיביא לו תסטי'ג 2 של ריבו,רק אז הוא מגיע עם הסויצים של הצי'פ.

הבעיה שאין סוכן מורשה של ריבו בארץ בכלל!!!

פורסם

יכול להיות שאתה צודק אבל יש דרך יותר נחמדה,

כל אחד שרכש את הצ'יפ או את כבל הUSB (עצמאית) אמור לקבל דיסק עם התוכנה שנקרת REVO DIRECT PLUS היא תוכנה מאוד פשוטה יחסית ואפשר לעשות שינויים לבד (מה זה יעשה זה סיפור אחר :-)

מישהו מכיר את התוכנה או שיש לו אותה? (תוכנה למחשב PC ולא תוכנה למחשב הרכב)

תודה

באגי סובארו 1800 סמ"ק

באגי חיפושית 1300 סמ"ק

פיאט אונו 88 1150 סמ"ק

פיאג'ו C50 אלקטרוני

והיד עוד נטויה...

פורסם

עוד רעיונות מישהו..?

באגי סובארו 1800 סמ"ק

באגי חיפושית 1300 סמ"ק

פיאט אונו 88 1150 סמ"ק

פיאג'ו C50 אלקטרוני

והיד עוד נטויה...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מחזק את BIG M, יש כמה תוכנות כאלה בשוק אבל עצה אישית אם אתה לא יודע מה אתה עושה עדיף שלא תיגע, מה עוד שהתוכנות הללו לא מבצעות את השינוים באותה צורה שצ'יפ עושה זאת ומסוגלות לשנות פרמטרים בצורה גורפת לאורך כל המפה בלבד.

לך לטיונר נורמאלי שיעשה לך את השינויים, חבל שתשבור מנוע ככה בגלל שטות.

פורסם

בכל התוכנות של מחשבי ה-EDC15 למיניהם , אפילו המקוריות , יש אופציה לעשות סוויצינג בין כמה גרסאות.

התוכנה של ריבו לא תאפשר לשנות פראמטרים ספציפיים ב-TDI ולכן אין צורך לרכוש כבל מיוחד כדי לעשות סוויץ בין גרסאות.

בתוכנת ה-VAG-COM לאחר התחברות למחשב המנוע פשוט שנה את ה-CODING כדי לעבור למיפוי אחר.

אין דרך לעשות נזק !!! אם ה-CODING החדש לא מוכר למחשב הוא פשוט לא יתקבל .

כדי לדעת איזה CODING אתה צריך צור קשר. (רק אם באמת יש לך REVO)

גיא

פורסם

אני הבנתי שהוא מחפש משהו כמו Lemmiwinks ולא את הדרך להחליף בין מפות קיימות... לכן האזהרה...

פורסם
אני הבנתי שהוא מחפש משהו כמו Lemmiwinks ולא את הדרך להחליף בין מפות קיימות... לכן האזהרה...

לא קיים LEMMI או מוצר דומה למנועי דיזל. (כרגע בכל אופן ...)

פורסם

איזה מזל שיש לנו אותך לנהל לנו את העניינים פה אחרת מה היינו עושים:shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...