Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה בארץ פורשה GT3 לבנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אולי קשור לתערוכת "אוטומוטור" שנסגרה לא מזמן?

לא ביקרתי בתערוכה אך נדמה לי שהיה כאן שרשור לפני כשבועיים על פורשה דומה שהגיע לטובת התערוכה.

פורסם

שלום לכולם

אכן זה רכב ביבוא אישי שאני מכיר את מי שנוהג אליו עזרנו לו להביא את הרכב לארץ .. הוא מגיע לנמל לשם תקינה ויוצא לכבישי ישראל

אכן מדובר במישהו שחובב נהיגה הרכב שהוא מכר היה פורשה 911 טורבו שכולם מכירים מהמנחת בערד .. ולגבי היבוא אישי היה אפשר להביא רכבים עד התאריך 15.04.2008 ומאז בנתיים יקפיאו את זה .. כול הסוחרים למיניהם פנו ויגישו פניה לבג"צ .. בנתיים אין להביא יבוא אישי .. אתם בטח שואלים אז איך הGT3 בארץ זה ביגלל שהוא עשה את ההזמנה לפני 15.04.2008 אז מי שעשה לפני התאריך עוד יכל להביא מכוניות ..

אני כבר מחכה שהרכב יעלה לכביש אני מת לנהוג בו

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם
זה אולי קשור לתערוכת "אוטומוטור" שנסגרה לא מזמן?

לא ביקרתי בתערוכה אך נדמה לי שהיה כאן שרשור לפני כשבועיים על פורשה דומה שהגיע לטובת התערוכה.

זו היתה פורשה 911 CARRERA רגילה.

פורסם
זו היתה פורשה 911 CARRERA רגילה.

נכון מאוד .. וגם לא אנחנו יצגנו אותה זה ביכלל קאררה שנת 2001 של "ימים מופלאים "

זה חלק מאתרקציה שהם מוכרים נהיגת מסלול בפורשה קאררה

פורסם
שלום לכולם

אכן זה רכב ביבוא אישי שאני מכיר את מי שנוהג אליו עזרנו לו להביא את הרכב לארץ .. הוא מגיע לנמל לשם תקינה ויוצא לכבישי ישראל

אכן מדובר במישהו שחובב נהיגה הרכב שהוא מכר היה פורשה 911 טורבו שכולם מכירים מהמנחת בערד .. ולגבי היבוא אישי היה אפשר להביא רכבים עד התאריך 15.04.2008 ומאז בנתיים יקפיאו את זה .. כול הסוחרים למיניהם פנו ויגישו פניה לבג"צ .. בנתיים אין להביא יבוא אישי .. אתם בטח שואלים אז איך הGT3 בארץ זה ביגלל שהוא עשה את ההזמנה לפני 15.04.2008 אז מי שעשה לפני התאריך עוד יכל להביא מכוניות ..

אני כבר מחכה שהרכב יעלה לכביש אני מת לנהוג בו

אהלן ייטב, זה כפיר, הפרוייקט כנראה יוגש ביום שישי הקרוב, אני מקווה באמת שהוא יהיה מרשים וגם אני אבוא מתישהו להראות לך... (אם אתה רוצה את התמונות שצילמתי אז... אני יכול לשלוח לך בפרטי).

לגבי הקררה, אין... פשוט נראית מדהימה, לצלם אותה מכל זווית אפשרית.

(ייטב, אם ה-GT3 תהייה בסוכנות תעדכן אותי, אני רוצה לצלם אותה ולשתף כמובן, עוד איזה "טורבו" לאוסף שלי:lol:).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אהלן ייטב, זה כפיר, הפרוייקט כנראה יוגש ביום שישי הקרוב, אני מקווה באמת שהוא יהיה מרשים וגם אני אבוא מתישהו להראות לך... (אם אתה רוצה את התמונות שצילמתי אז... אני יכול לשלוח לך בפרטי).

(ייטב, אם ה-GT3 תהייה בסוכנות תעדכן אותי, אני רוצה לצלם אותה ולשתף כמובן, עוד איזה "טורבו" לאוסף שלי:lol:).

אין שום בעיה :lol::lol::lol:

פורסם

אחי, אתה לא תשכח אותנו אם תצלם אותה ומכל הזוויות אל תשכח גם לשתף אותנו בתצלומים שלך.

תודה :-)

יניב

פורסם
אחי, אתה לא תשכח אותנו אם תצלם אותה ומכל הזוויות אל תשכח גם לשתף אותנו בתצלומים שלך.

תודה :-)

יניב

אל תדאג, אני לא אשכח אותך וחברי הפורום.... סוכנות פורשה זה כמו הבית השני שלי.:-D

קצת טעימה:

IMGP1230.jpg

IMGP1252.jpg

IMGP1287.jpg

פורסם

הGT3 אינה טורבו.

הGT2 כן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אל תדאג, אני לא אשכח אותך וחברי הפורום.... סוכנות פורשה זה כמו הבית השני שלי.:-D

קצת טעימה:

לא יודע איך להגיד לך את זה... אבל זה קצת עצוב.

סע לחו"ל, תראה עולם... אולי תבין שבחו"ל פורשה זה לא יותר מBMW או מרצדס ובארה"ב יש אין סוף כאלה במחירים זולים עד מאוד.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לא יודע איך להגיד לך את זה... אבל זה קצת עצוב.

סע לחו"ל, תראה עולם... אולי תבין שבחו"ל פורשה זה לא יותר מBMW או מרצדס ובארה"ב יש אין סוף כאלה במחירים זולים עד מאוד.

איך התשובה הזו תרמה לשרשור, לפורום או אפילו לאינטרנט עצמו? בלי ארס. החוויות שלך מ"לופו באמריקה" נהדרות, באמת, אבל לא צריכות לגרוע מההתלהבות של הבחור הנ"ל למראה פורשה.

אם אתה כזה baller, פתח על זה שרשור באוף-טופיק. תראה לנו קצת מהאקזוטיקה שחונה אצלך בcrib.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הGT3 אינה טורבו.

הGT2 כן.

בגלל זה שמתי את זה עם מרכאות כפולות.:wink:

מעניין אותי מתי מישהו מהארץ ייזמין את ה-GT2, מכונית ששווה 2 מיליון שקל...

ואם היא תבוא אני ייעשה לה סט צילומים אדיר!8)

epcp_0709_29_z+porsche_911_gt2+front_right.jpg

יש משהו ממכר בה, לא?:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...