Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רפי אם זו לנצ'יה ורק אם זו לנצ'יה

אז יש לו גם את המרכזי ברח' ראול ולנברג בת"א שנקרא מוסך "לים"

יש לו את שבי ונתן באחיעזר תותחים!!! ומחירים טובים

יש לו את ה"תלתן" בפתח-תקוה

יש לו את מסך "מאיה" בראשל"צ

יש לו גם את מוסך ה"כנעני" בת"א

ועוד.....

אם אתה מעוניין במספרי טלפון תיצור איתי קשר בפרטי ואני יתן לך חבל שאני ירשום אותם פה ובכלל אתה לא מתכוון ללנצ'יה אלה לרכב חדש שיצא עכשיו לשוק שאין לי מושג מה הוא?

פורסם

אם זאת לנצ'יה שאלתי גם לדגם ולשנת הייצור.

במוסך המרכזי ברכב לא חדיש לא יהיה כדאי לטפל שם.

"מוסך הכנעני" (יוסי) לא פעיל כרגע כלל וגם כשהוא היה פעיל לא היה לו מחשב/סורק אבחון לרכ בכלל וללנצ'יה בפרט.

"מוסך התלתן" (אבי) שבפ"ת אכן גם מצוין ללנצ'יה אבל הוא נמצא בפ"ת והשואל ביקש באזור ר"ג.

את המוסכים שבאחיעזר ובראשלצ איני מכיר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי לגבי המרכזי אין שום בעיה אם הכדאיות שלי 91 לצורך העניין עם ההזרקה הישנה

ואין לי שום בעיה לטפל שם ואף המחירים נוחים רק הבעיתיות שם היא עם זמן ההמתנה עד גמר האוטו שנסחב שם מה שאני לא אוהב לכן אני מטפל אצל שבי ונתן באחיעזר שהכל שם נמצא בדבקות במטרה וחתיה למושלמות ובגלל זה הכל יוצא מושלם ובזמן הקצר ביותר

לגבי ה"כנעני" לא ידעתי על סגירתו ואף כואב אך לגבי טיפולים בלנצ'יה לא זוכר שאתה איזה שהיא בעיתיות בדבר

ולגבי ה"תלתן" שמע אחי איננו גרים בארץ כה גדולה כך שפתח-תקוה לא כזאת רחוקה מר"ג גג 20 דקות נסיעה אך שוב פעם לשיקולו של הבחור שווה את זמן הנסיעה כי המוסך טוב באמת טוב.

בהצלחה!!!

• תוכן חדש...