Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני יודע על דבר כזה.

אבל יש שעון שנקרא וויט בנד שאני חיפשתי בזמנו

הוא נותן נתוני גדישה בכל גדישה וגדישה וכמובן שהוא מצתרף לבוסט ולא מחליף אותו.

עכשיו את הוויט בנד הזה אפשר לחבר למחש נייד שיושב באוטו ואז אתה מקבל נתונים הלכה למעשה על מסך המחשב.

לגביי שאר השעונים אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם למחשב נייד דרך הוייט בנד או לחבר אותם בכלל למחשב בשביל לראות נתונים.

בכל מקרה מקווה שעזרתי וחכה למומחים אולי הם יצליחו לענות לך על השאלה.

פורסם

בהחלט ניתן לקבל את נתוני הלחץ בצורה גרפית או מספרית עם כל האופציות ! , טכנית פנה לאיש מחשבים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני יודע שניתן להציג על מסך ייעודי אבל אני רוצה רק מכשיר שיידע לקרוא נתונים מהחיישנים וע"י יציאת AV הוא יחובר ל-LCD ברכב וכך אני יראה את הנתונים מוכר למישהו..?

פורסם
לא שאני יודע על דבר כזה.

אבל יש שעון שנקרא וויט בנד שאני חיפשתי בזמנו

הוא נותן נתוני גדישה בכל גדישה וגדישה וכמובן שהוא מצתרף לבוסט ולא מחליף אותו.

עכשיו את הוויט בנד הזה אפשר לחבר למחש נייד שיושב באוטו ואז אתה מקבל נתונים הלכה למעשה על מסך המחשב.

לגביי שאר השעונים אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם למחשב נייד דרך הוייט בנד או לחבר אותם בכלל למחשב בשביל לראות נתונים.

בכל מקרה מקווה שעזרתי וחכה למומחים אולי הם יצליחו לענות לך על השאלה.

wideband - מתחבר לחיישן למדה ונותן טווח "עני-עשיר" במספרים.

אין קשר לגדישה באופן ישיר אלא לכמויות חמצן מזוהות בפליטה. יש כמובן קשר לדלק ובעקיפין גם לגדישה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...