Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור מכוניות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאמין או לא אני לא יודע איך לשלוח להם הודעה פרטית...

בעיקרון אתה צריך לחפש את השם משתמש שלהם, להיכנס לפרופיל ואז ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו ה"פ.

בגלל שאני במצב רוח נחמד (האמת שלא, אבל ניחא), הנה קישורים:

לכרטיס של DAVID A לחץ כאן.

לכרטיס של תומר לחץ כאן.

פורסם
ורק המושבים והחגורות בארץ יעלו לי 5000-10000- שקל ... אני מתכנן לבנות מכונית ראלי(!) ב15000 שקל וזה אפשרי (בפולין)... הבעייה היא איך להכניס את האוטו חזרה לארץ...

אתה מדבר שטויות...2 מושבים יעלו כ-3700 שקל, בדוק.

החגורות עוד 1000 מקסימום...איך הגעת לפאקינג 10K? :shock:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

בארץ OMP יעלה כמו שאמרת אני מדבר על מושבי ספארקו... בכל מקרה 4700 זה גם המון כסף אני דיברתי על הכנת מכונית שלמה ב 15000 שקל או פחות....

מה אני אעשה איתה... אסע בשבילים ואחכה לחקיקה!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, אתה מודע לעובדה שאחזקת מכונית ראלי היא קצת יותר יקרה מאחזקת מכונית רגילה, נכון? חלקים מתבלים מהר יותר וצריך להחליף אותם בתדירות גבוהה יותר. זה לא יעלה "רק 15000 ש"ח" בכל מקרה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ורק המושבים והחגורות בארץ יעלו לי 5000-10000- שקל ... אני מתכנן לבנות מכונית ראלי(!) ב15000 שקל וזה אפשרי (בפולין)... הבעייה היא איך להכניס את האוטו חזרה לארץ...

אתה מדבר שטויות...2 מושבים יעלו כ-3700 שקל, בדוק.

החגורות עוד 1000 מקסימום...איך הגעת לפאקינג 10K? :shock:

תוסיף עוד 800-1000 ש"ח למתאמים והגעת ל-5000 ש"ח ~ לצמד באקטים ברמה הבסיסית ביותר.

בקלות ניתן להגיע לעלות של 10,000 ש"ח לזוג מושבים איכותיים+מתאמים+רתמות 4 נקודות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

המחירים של SPARCO + ריתמות, די דומים בכל העולם (בעיקר אלה עם תקן FIA).

בוא נגיד שתחסוך 10% מהעלות.

משולשים + אנטי-רול + מייצבים + בולמים, של פיז'ו ספורט - המחיר זהה בכל העולם (פיז'ו לא מוכרים יותר בזול לפולין, בגלל העיניים היפות שלהם).

בוא נגיד שבכללי, הגעת ל-15K לעומת הארץ, שכאן זה יעלה, 18-20K.

מה עם דמי הובלה (כמה אלפים), מה עם ביטוח של הרכב (אתה לא רוצה שהוא יטבע לך, או יעבור תאונה בחו"ל).

בקיצור, אתה לא תעשה את זה יותר זול.

האופציה היחידה להוזלה, היא להביא רכב מוכן שכבר נסעו עליו. יעלה לך בערך כמו ראלי 98' בארץ.

כמובן שזה תלוי ברמת הבניה שלו.

...אהה.. ואסור ליסו איתו על הכביש (הוא ללא רישוי)

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...