Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד סוס באורווה- GS500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שעברה קניתי לי מתנה מוקדמת ליום הולדת (18/08- לא לשכוח!)

אופנוע שרציתי המון זמן,

זה היה (לא ספציפית) האופנוע הרציני הראשון שרכבתי עליו, עוד לפני שידעתי לרכב על אופניים,

ומאז יש לי אהבה גדולה לכלי הזה.

הוא (היא- ניקי) סוזוקי GS 500E שנת 91, עברה 150,000 ק"מ, אם לא יותר, ואלוהים יודע כמה ידיים, ואף אחת מהן לא הייתה אוהבת במיוחד. :evil: ואת זה ניתן לראות גם לפי מצב המזלג הקדמי, והגג"ש האחורי (בתמונה)

התמונות צולמו עוד לפני שהספקתי לנקות אותה, אחרי שהיא עמדה קרוב לשנתיים.

והנה קצת תמונות...

100_0403.jpg

100_0404.jpg

100_0405.jpg

100_0406.jpg

100_0407.jpg

100_0409.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תתחדש !

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אכן דימה ידידי

תתחדש

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

דימה כמה מלים:

1. זה ניקו ולא כפי שחשבת בטעות...אם ננטרל לרגע את הפחדים הקדומים והדעות הסטרוטייפיות, אין ספק שמדובר בגבר ולא בגברת...

נכון שבמזרח אפשר לפעמים להתבלבל, אבל כדברי המשורר "זו לא גברת...זה אדון"

2. גם אופנועים יפנים בינוניים (בנפח) עלולים להעלב, וביפנית זה אומר להיתקע על רקע כבוד המשפחה!

3. אזורים גיאוגרפים גדולים (דרום דרום צרפת למשל) פיתחו תאוריה שלמה המתבססת על כבוד, ובשמה נעשו ונעשים מעשים רבים...

ה-GS הוא אחד מהגילגולים של ה-GSX-400 המיתולוגי, מבנה המנוע זהה פרט לקדח הבוכנה, אותה שילדת עריסה מפלדה שהוחלפה מאוחר יותר בשילדת אלומניום חובקת מיכל בדגם שלך!

האופנועים האלה נחשבו ובצדק כלחם והחמאה של החברה, ונמכרו בארץ כפיתות טריות אחרי הפסח, הן נחשבו לסובארו של האופנועים הן ברמת הפופולריות והן ברמת האמינות שהפגינו, והיו הרף העליון של מאותגרי רשיון הנהיגה לפני הכלים הגדולים באמת!

מה לבדוק:

שילדת האלומניום הקלה בעלת יתרון עצום בחוזק ובמשקל, אולם אינה סלחנית לפגיעות הנגרמות כתוצאה מתאונות!

אסור לישר אותה וחובה לבדוק סדקים בנקודות החיבור ובנקודות נושאות עומס!

ככלי ששימש מקפצה לאופנועים ספורטביים, הרבה מהם גרדו את הקרקע בהיזדמניות שונות ואף היו מעורבים בתאונות קשות, ולכן חשוב ביותר לבדוק את ציר הכידון במקום בו הוא מתחבר לשילדה (צוואר האופנוע). ולבדוק שהשילדה ישרה! ולא מתוקנת או מרותכת.

מבחינה מכנית האופנוע פשוט לטיפול וישנם בשוק חלקים רבים ומגוונים. ההמלצה שלי חלקי חשמל במיוחד אלה הקשורים לצתה ותיזמון המנוע, ללכת על חדשים ומקוריים וטיפול ע"י בעל מקצוע. "הפיק אפיים" נוטים להישרף חדשות לבקרים מחלה שנמשכת בירושה עוד מימי ה-400 העליזים, ואז עובד האופנוע על צילנדר אחד!

שים לב למותחן השרשת, שמחייב תשומת לב.

ישור קו ראשוני טוב ושמירה קפדנית על החלפת שמנים וכיוונים, יתנו לך אופנוע אמין, שמסוגל לצאת לטיולים רחוקים וקרובים כאחד.

מזל טוב ותהינה ממנו והכי חשוב סע בזהירות!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תתחדש.

רן הGS 425 נכנס בקטגוריה? :wink:

נשאר עוד חצי שנה+, כבר התחלתי לסמן את הימים בלוח שנה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שים לב למותחן השרשת, שמחייב תשומת לב.

ישור קו ראשוני טוב ושמירה קפדנית על החלפת שמנים וכיוונים, יתנו לך אופנוע אמין, שמסוגל לצאת לטיולים רחוקים וקרובים כאחד.

מזל טוב ותהינה ממנו והכי חשוב סע בזהירות!-רן

איזה מותחן?! איזו שרשרת?!:shock::? -תסתכל על הגלגל שיניים האחורי, ותבין הכל!!! מי, ש"תחזק" את האופנוע הזה- הייתי דוחף לו את הגלגל השיניים האחורי, או את מה, שנשאר ממנו, ל...ת!!! נראה לי, שאופנוע המסכן הזה לא שמע על שמן שרשרת מיום הולדתו, שלא לדבר על להחליף שרשרת!!! איך אנשים לא פחדו לרכב ככה- אני לא מצליח לקלוט!:evil: אני את ה100 מטר שעשיתי לבדיקה פחדתי... דימה, אני לא צריך להגיד לך תתחדש- כבר אמרתי, אז, תהנה ממנו, מקווה, שלפחות הפעם האופנוע הגיע לידיים, שיטלפו בו כפי שמגיע לו! אכן, זהו כלי "אגדי", מכוון, שאני לא מאמין, שיש בארץ לפחות רוכב אחד, שלפחות לא שמע על האופנוע הזה, ולא שקל לפחות פעם אחת ליקנות אחד כזה! אז, שיהיה בהצלחה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...