Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף את ה-C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום נסעתי ב-C5 ליסינג ומאד נהניתי (בטיחות, נוחות נסיעה, 5 דלתות, מתלים, מרווח פנימי, אבזור, ועוד).

הגיע הזמן להחליף (לא זקוק לרכב גדול ואולי אפשר לרדת קבוצת מס) ובנוסף ה-C5 החדשה תהיה יקרה יותר ונוחה פחות.

מתלבט בין הונדה סיביק, C4 ופוקוס 5 דלתות.

אשמח לקבל המלצות מפורטות.

תודה

פורסם

אני לא חושב שיש הצדקה לשלם בליסינג תוספת כזו עבור הסיביק. אני לא חושב שיש תמורה עבור התוספת שאתה מקבל, במיוחד אם אמינות ושמירת ערך הם לא גורם שזה התכונות שהסיביק מצטיינת בהם.

לגבי הפוקוס, רכב נהדר, בטוח אבל בגרסאת ה1600 קצת עגלה. הC4 - אל תצפה לנוחות הנסיעה של הC5, אפילו לא קרוב. היא יותר מרגישה כמו מכוניות יפניות - נוקשה מעט אבל עם כיסאות טובים, אבזור עשיר ובטיחות גבוהה (כולל בקרת יציבות).

אם אתה בכל זאת חושב על קבוצה 3, תחשוב על ה308 החדשה למרות שאני לא יותד מתי יתחיל השיווק שלה.

פורסם

איך הסיויק עדיפה?!

בא נסתכל מה חשוב לדאש:

1) בטיחות - הסיויק נחותה מהC4 ומהפוקוס - 4 כוכבים בלבד.

2) נוחות נסיעה - סיטרואון ופוקוס שוב בתיקו - שניהם נחשבות נוחות מאד. ההונדה נחשבת פחות נוחה - ראה סעיף 4.

3) 5 דלתות - שוב הסיויק היחידה שלא עונה לקטגוריה.

4) מתלים - אני לא מכיר את המתלים של C4, אבל בפוקוס יש מתלים מעולים - ויקרים מאד לעומת המתלים הנחותים של הסיויק - שבגלל זה היא מפסידה בקטגוריות הנוחות.

5) מרווח פנימי - תיקו משולש.

6) אבזור - C4 לוקחת.

דאש - הנקודות שלך הם בדיוק כל החסרונות של הסיויק. היתרונות שלה הם 0-100 ועוד דברים שלא חשובים בכלל בליסינג (אמינות צפויה, שמירת ערך צפויה).

הייתי מוסיף לרשימה שלך דווקא את הג'טה.

פורסם

ה-C5 החדשה תהיה יקרה יותר (כנראה קבוצה 5) ובדגם הבסיסי אין לה מתלים פניאומטיים.

לא מוכן לנסוע על רכב גרמני (הג'טה נופל).

לא מצאתי ביקורות על דגם 5 דלתות של הפוקוס (לעומת ה-4 דלתות).

האם כדאי לבחור בדגם מקבוצת מס 3 של ה-C4 או הפוקוס?

פורסם

קח בחשבון את הדגם המאובזר של המאגאן, גם הוא בקבוצה 3, מבחינת הנוחות ומרווח הפנים הוא עדיף גם על הפוקוס וגם על ה C4.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אתה יורד מ-C5, ה-C4 תאכזב אותך, לדעתי. פוקוס טובה מאוד אבל עצלה מאוד ב-1.6 ל'. אם נכנס 2.0 ל' - מצוין. סיוויק פחות טובה בסיכום הכללי ולדעתי תהיה עבורך ירידה משמעותית יותר מה-C5.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא מוכן לנסוע על רכב גרמני (הג'טה נופל).

1. זה בסדר, מייצרים אותה בספרד. או שאתה גם נגד ספרדים? (הפנתרים השחורים מתארגנים ברגעים אלו, אז תחשוב טוב על התשובה).

2. הגרמנים זה לא בסדר, אבל צרפתים כן? כנראה אף אחד עוד לא סיפר לך אבל מירב ביטוי הגזענות ואנטי ציונות דווקא מגיעים מצרפת. אז אם כבר אל תיסע על רכב צרפתי.

3. גם הונדה לא. כל היפנים החרימו את מדינת ישראל עד שנות ה-80 ככה, חוץ מסובארו. אז תכניס B3 למשוואה.

4. פורד העסיקו יהודים בשואה בתנאי ניצול - תוריד אותם.

5. מצד שני ארה"ב ידידה חזקה מאוד של ישראל, אז אולי כדאי להכניס שברולט למשחק.

6. גם אני לא חושב ש-VW כ"כ קשורים לשורשים הנאצים של גרמניה, זה לא שהיטלר היה אחראי על יצירת איזשהו דגם מפורסם שלהם, האא... רגע. טוב יאללה הורדנו את VW.

7. תוריד גם את ב.מ.וו על הדרך כי הם הביאו אותה לאחרונה בהתבטאות ממש לא יפה. לא זוכר בדיוק מה הם אמרו, אבל אני זוכר שאני לא אוהב אותם.

8. היטלר נסע במרצדס. אז זה בטוח לא. (ראיתי את זה בסרט המירוץ למיליון או משהו כזה).

9. חבל שמיקרונזיה לא מייצרים מכוניות, הא? ככה היה לנו בטוח מה לקנות?

פורסם
1. זה בסדר, מייצרים אותה בספרד. או שאתה גם נגד ספרדים? (הפנתרים השחורים מתארגנים ברגעים אלו, אז תחשוב טוב על התשובה).

2. הגרמנים זה לא בסדר, אבל צרפתים כן? כנראה אף אחד עוד לא סיפר לך אבל מירב ביטוי הגזענות ואנטי ציונות דווקא מגיעים מצרפת. אז אם כבר אל תיסע על רכב צרפתי.

3. גם הונדה לא. כל היפנים החרימו את מדינת ישראל עד שנות ה-80 ככה, חוץ מסובארו. אז תכניס B3 למשוואה.

4. פורד העסיקו יהודים בשואה בתנאי ניצול - תוריד אותם.

5. מצד שני ארה"ב ידידה חזקה מאוד של ישראל, אז אולי כדאי להכניס שברולט למשחק.

6. גם אני לא חושב ש-VW כ"כ קשורים לשורשים הנאצים של גרמניה, זה לא שהיטלר היה אחראי על יצירת איזשהו דגם מפורסם שלהם, האא... רגע. טוב יאללה הורדנו את VW.

7. תוריד גם את ב.מ.וו על הדרך כי הם הביאו אותה לאחרונה בהתבטאות ממש לא יפה. לא זוכר בדיוק מה הם אמרו, אבל אני זוכר שאני לא אוהב אותם.

8. היטלר נסע במרצדס. אז זה בטוח לא. (ראיתי את זה בסרט המירוץ למיליון או משהו כזה).

9. חבל שמיקרונזיה לא מייצרים מכוניות, הא? ככה היה לנו בטוח מה לקנות?

אני לא חושב שמותר לך לזלזל ברגשות של מישהו.

אם הוא החליט שהוא לא רוצה רכב גרמני אז תכבד אותו,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני לא חושב שמותר לך לזלזל ברגשות של מישהו.

אם הוא החליט שהוא לא רוצה רכב גרמני אז תכבד אותו,

במיוחד היום!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחיים שלי לא זלזלתי ברגשות של אף בן אדם.

אבל אני חושב שההחלטה לקנות רכב או יותר לא נכון לא לקנות רכב על פי מוצאו היא לא נכונה.

ואם כבר, החלטת לפחות תחליט נכון.

כיוון ש-VW הם לא משמידי עם היהודים.

ונכון להיום כמו שכתבתי הצרפתים הרבה יותר גרועים מהגרמנים.

אז מה הקטע? לא ברור לי.

בכל מקרה, איש איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...