Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל משתמשי תוכנת SolidWorks

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת מנוע גרפי והשרטוט עצמו, אין הבדל גדול בין SE ל-SW. השימוש עצמו עובד בצורה מעט שונה, כאשר SW מעט יותר ויזואלית ומאשר SE (לפני כל פעולה ישנה הדמייה של הצורה לאחר הפעולה) ואני אישית מרגיש יותר נוח עם SW.

אני עברתי קודם קורס ב-SW ולאחר מכן, הלמידה על SE הייתה טבעית למדי, כיוון שאין חידושים מרעישים בתכונות הבסיסיות של התוכנות.

לפי המדריכים בכ"א מהקורסים, ההבדלים בין המשמעותיים בין התוכנות נובע מתכונות נלוות לשרטוט, כגון קוסמוס ב-SW וב-SE נאמר לנו שהיא יכולה להתקשר עם תוכנות ניהול מלאי (כמדומני).

פורסם

בחברה שלי אני עובד על שתי התוכנות -

אי אפשרות להשוות את הדו-מימד והפקת השרטוטים של הSE שהוא חזק יותר משמעותית מהדו-מימד של SW.

מבחינת תלת מימד, SE משקיעה יותר בתכלס - SW משקיעה יותר ב"איך שזה נראה" - מה שגורר צורך במשאבים גבוהים יותר משמעותית, אבל יותר נעים לעבוד כך.

רוב הפונקציות של סבבת התלת מימד זהות, מעבר לכך.

מנסיוני, בן כמה שנים על כל אחת (כשנתיים על SW, שעותק חוקי שלה נמצא אצלי - וכשש שנים על SE), הSE היא שותפה טובה יותר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...