Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי outlander או פורד edge?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתלבט.

אמינות?

ביצועים?

בטיחות?

מרווח פנימי?

התנהגות כביש?

אובדן ערך?

כל נקודה נוספת שעולה על דעתכם.

תודה :-)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

שני הרכבים מציעים תמורה מצויינת ,ההרגשה הפנימית באאוטלנדר(אני בדבר על הגירסה היקרה 247K )היא של רכב יותר איכותי אבל גם יותר צפוף,האדגי מרגיש רכב גדול עם הרבה פוזה ומנוע סופר חזק 270 כ"ס,לגבי האמינות אז המיצובישי אמין מאוד ולגבי הפורד אין לי מושג כי הוא חדש בארץ,לגבי הבטיחות שנייהם מאובזרים מאוד עם כל האופציות.

אני אישית ,אהבתי את האדגי רכב גדול ומרשים , גם הקטע של הגג הפנורמי מגניב ומנוע סופר עוצמתי ,השאלה היא האם את צריך 7 מקומות או 5 כי האדגי מגיע רק אם 5 והאאוטלנדר אם 7.

(אני חושב שאין במלאי את הגירסה היקרה של האדגי)

:fadein:
פורסם

עדיפה על שתי האופציות הנ"ל - פורד S-MAX, ואם תרצה לחסוך בהוצאות הדלק המאמירות, ישנה גם גירסאת סולר .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
SMAX זה ואן לא ג'יפ.

קטגוריה אחרת לחלוטין מה הקשר בכלל?

איפה כתוב שפותח השירשור מחפש גייפ ?

ה S-MAX הוא לא ואן .

פורסם

נראה לי שאם תרכוש EDGE תצטרך כל הזמן לחיות on the edge of תחנת דלק.

דבר שני - אין לי ניסיון עם גג פנורמי של EDGE, אבל של רכבים אחרים כן - וזה לא להיט (אם כי כן לוהט) בקיץ הישראלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נראה לי שאם תרכוש EDGE תצטרך כל הזמן לחיות on the edge of תחנת דלק.

דבר שני - אין לי ניסיון עם גג פנורמי של EDGE, אבל של רכבים אחרים כן - וזה לא להיט (אם כי כן לוהט) בקיץ הישראלי.

"נראה לי" זה לא בדיוק הערכה מבוססת אמפירית(אף כי ההערכה תיתכן כנכונה). כשרכשתי את המאליבו שלי לפני כשנה,רכב המצוייד במנוע V6 ו 3.5 ליטר אמרו לי את אותו דבר. לא הקשבתי כי בחנתי נתונים שזרמו מעיתונות רכב זרה והצביעו על מנוע חזק אך חסכוני. אחרי שנה של עשרות אלפי קמ' אני יכול להעיד על תצרוכת שלא מביישת מנועי 2.0 ליטר וזה מפתיע למדי(13.5 קמ' לליטר בנסיעה על 90-100 קמ"ש). אז לא צריך להתרשם רק מגודלו של מנוע האדג' אלא ראוי לבדוק נתונים נוספים(לא נתוני יצרן אלא נתונים שמתקבלים במבחנים שירחונים מקצועיים בחו"ל עושים).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

סמנכ"ל השיווק שלנו נוסע על ניטרו , מנוע 3.7 ליטר בנזין..

הרכב ביום טוב עושה 1:8 , על האדג, עם מקדם גרר של קוביה, משקל גבוהה אני מניח שתצרוכת הדלק תהיה זהה, ירידה לשטח אפילו קל מורידה מיידית את הממוצע ל 1:5.

פורסם
"נראה לי" זה לא בדיוק הערכה מבוססת אמפירית(אף כי ההערכה תיתכן כנכונה). כשרכשתי את המאליבו שלי לפני כשנה,רכב המצוייד במנוע V6 ו 3.5 ליטר אמרו לי את אותו דבר. לא הקשבתי כי בחנתי נתונים שזרמו מעיתונות רכב זרה והצביעו על מנוע חזק אך חסכוני. אחרי שנה של עשרות אלפי קמ' אני יכול להעיד על תצרוכת שלא מביישת מנועי 2.0 ליטר וזה מפתיע למדי(13.5 קמ' לליטר בנסיעה על 90-100 קמ"ש). אז לא צריך להתרשם רק מגודלו של מנוע האדג' אלא ראוי לבדוק נתונים נוספים(לא נתוני יצרן אלא נתונים שמתקבלים במבחנים שירחונים מקצועיים בחו"ל עושים).

OK, אם אתה מתעקש:

EPA city/highway fuel consumption: 17/24 miles per gallon

ובמקום אחר: 13.4/100 ליטר/ק"מ, כלומר צריכת דלק של 1:7.4.

אפילו הוולבו שנת 75 של אמא שלי צורכת דלק לפעמים בצורה עדיפה...

אז נראה לי נכון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
OK, אם אתה מתעקש:

EPA city/highway fuel consumption: 17/24 miles per gallon

ובמקום אחר: 13.4/100 ליטר/ק"מ, כלומר צריכת דלק של 1:7.4.

אפילו הוולבו שנת 75 של אמא שלי צורכת דלק לפעמים בצורה עדיפה...

אז נראה לי נכון?

אאוּץ'. מי יתקרב למטחנת דלק כזאת ועוד בתקופה של מחירי דלק לא שפויים?

לא אופציה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...