Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בפיג'ו 206 שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 שנת 2001 מנוע 1400, ידנית.

אז ככה,הרכב רועד בניוטרל מגמגם ואל סוחב ומהאגזוז ניתן לשמוע מן מכות רוח.

כולם פה אמרו לי מנוע צעדים ואף הוזמנתי למכון לבדיקת רכב במוסך מונדיאל בב"ש ע"י מר דוד ברזילאי לעשות בדיקה ללא תשלום!!! לאחר הבדיקה נקבע כי המנוע צעדים תקול והוא מקור הבעייה.

היום אבא שלי נסע להחליף לי את המנוע צעדים ב"מוסך שחר" בבאר שבע, כאשר אבא שלי חזר ישר רצתי לרכב לבדוק האם הבעייה הסתדרה אך מיד התאכזבתי ונוכחתי לדעת שחל אך ורק שיפור ממש קל והאוטו עדיין רועד ואינו סוחב.

נסענו אני ואבא שלי לחבר שלו (קצת חאפר האמת) בנתיבות וכשאראיתי לו את החלק שהוחלף הוא אמר שזה בכלל לא מנוע צעדים זה הצ'וק החשמלי של האוטו וכנראה שרימו את אבא שלי...

זאת התמונה של החלק החדש שהוא כבר מורכב בתוך המנוע, האם זה מנוע צעדים או שבאמת זהו הצ'וק החשמלי בנוסף אני יעלה גם תמונה של החלק שהחליפו מקרוב:

1.

http://img264.imageshack.us/my.php?image=imgp0245wg6.jpg

2.

http://img264.imageshack.us/my.php?image=imgp0246da6.jpg

בכל אופן אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח אם מישהו כאן יעזור לי וישפןך קצת אור על הבעייה הזאת.

הייתי כבר אצל שלושה בעלי מקצוע וכל אחד מהם אומר משהו שונה.

ד"א הרכב עושה את אותה הבעייה כמו שהיה ל2 חברים שלי רק שלאחד היה סתימת אינג'קטורים ולשני אחד מהפלאגים אינו תפקד לכן אני חושד שיש איזושהי בעייה במערכת ההצטה.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור או ייתן קצת מידע, זה דיי חשוב לי ואני דיי מבולבל אז כל מי שלא מתכוון לתת תשובות שיעזרו שיחסוך זאת.

אביחי.

פורסם

החלפת חוטי הצתה, ניקוי מצערת, החלפת מצתים.

יש בעיות בהנעה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אין בעיות בהנעה אחי הרכב מניע בחצי סטרטר,המוסכניק אמר לי שצריך כנראה לעשות "אינפוזיה" לרכב או משהו כזה..זה ניקוי של כל מערכת הדלק.

ומוסכניק אחר אומר שצריך להחליף את הכוהל, ממש חכמי חלם.

אני מקווה שפה בפורום אני ימצא את הבנאדם שיביא איתו את הישועה.

תודה רבה,

אביחי.

פורסם
אין בעיות בהנעה אחי הרכב מניע בחצי סטרטר,המוסכניק אמר לי שצריך כנראה לעשות "אינפוזיה" לרכב או משהו כזה..זה ניקוי של כל מערכת הדלק.

ומוסכניק אחר אומר שצריך להחליף את הכוהל, ממש חכמי חלם.

אני מקווה שפה בפורום אני ימצא את הבנאדם שיביא איתו את הישועה.

תודה רבה,

אביחי.

תגיד, חיברו סורק לאוטו ובדקו?

לדעתי אם כבר לא בטוחים מה הבעיה אז הולכים מן הזול ליקר, אני יודע שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע

אבל ככה זה בפועל.

כוהל עולה הרבה יותר כסף לכן זאת אפשרות פחות מועדפת, שלא נדע על מזרקים גם.

אגב לדעתי המכלול בתמונה הוא מנוע צעדים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

חיברו סורק לרכב והבעייה הראתה על מנוע צעדים, לכן החלפתי מנוע צעדים.

בכל מקרה מחר אני הולך לעשות החלפת פלאגים,ניקוי של כל מערכת הדלק שזה כולל אינג'קטורים פילטרים וכל מעברי הדלק בתקווה שזה יעזור לאחר מכן אני יעדכן מה הייתה הבעייה.

תודה רבה לכל מי שעזר.

אביחי.

פורסם
חיברו סורק לרכב והבעייה הראתה על מנוע צעדים, לכן החלפתי מנוע צעדים.

בכל מקרה מחר אני הולך לעשות החלפת פלאגים,ניקוי של כל מערכת הדלק שזה כולל אינג'קטורים פילטרים וכל מעברי הדלק בתקווה שזה יעזור לאחר מכן אני יעדכן מה הייתה הבעייה.

תודה רבה לכל מי שעזר.

אביחי.

גם חוטי הצתה, תחליף לאיכותיים.

פורסם

שלום

קודם כל מתחילים בדברים פשוטים כמו פלגים . התפקיד של מנוע צעדיםהוא מייצב סיבובי סרק ולכן מנוע יזייף בעמידה עד כדי כיבוי בנוסף אם הקוהל לא תקין הרכב יעבוד לא על4 צילינדרים המנוע ירקוד בצורה משמעותית וגם בטורים יותר גבוהים ירגישו רעידה .בהרבה מהמקרים בהם נתקלתי נוצר פיח בבית המצערת (פרפר) פשוט ניקיון עם ספרי קרבורטור יפתור את הבעיה.עוד משהוא חשוב מה עבר על האוטו מבחינת טיפולים קודמים .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי קרה דבר אולי דומה במזדה אך הופיע לסירוגין. בגלל זה היה קשה לתפוס את הרגע שהמנוע מתחיל לזייף, מקרטע, משתעל,כמעט נחנק ורועד כמו טיל לפני שיגור. מה שהתגלה בסוף שסליל ההצתה מזייף ועובד מתי שבא לו. אחרי החלפה עבד בלי בעיות. אולי בדיקת מע' ההצתה תוביל לפתרון

• תוכן חדש...