Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי לשבילי עפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב בתקציב של כ 45 אלף שח. אני עובדת בחלקות חקלאיות, כך שאני עוברת כ-15 ק"מ בשבילי עפר ביום (לא תנאי שטח קשים, אבל דרכי עפר בכל זאת - חול בקיץ ושלוליות בחורף)

מצד אחד, אני מעוניינת ברכב קטן עם צריכת דלק, אמינות, ואחזקה נמוכה כי הרכב משמש רק אותי (לא סוחב סחורה או כלים וכ"ו), מצד שני אני לא מכירה רכבים פרטיים או טנדרונים (קנגו, ברלינגו וכ"ו) שיכולים לנסוע בדרכי עפר באופן קבוע בלי להקרע.

יש לכם הצעות?

תודה, מירב

פורסם

אין רכב שלא יגרם לו נזק מצטבר בנסיעה בתנאי שטח יום יומיים, במיווחד אם מדובר ברכב ישן יחסית אשר הסכום העומד לרשותך יאפשר לך.

באופן אישי אם אין ברירה הרכב שהייתי ממליץ עליו ,ואשר עונה על קריטריונים של אמינות , חסכון,,הוא טויוטה קורולה משנת דגם 98=99

עכשיו תתחילי לחפש,,וזו משימה לא קלה.

פורסם

דווקא טויוטה קורולה אינה מתאימה לזה בגלל היותה נמוכה (מרווח גחון קטן) ותחתית הרכב תיפגע בדרכי עפר.

אחת המכוניות הפרטיות החסונות, יחסי, לנסיעות כאלו הנה הסובארו ובשבילי הנגב רואים הרבה בדואים נוסעים במכוניות סובארו בשבילי ודרכי העפר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קורולה לא מתאימה ורפי פירט

יש סובארו אמפרזה 4X4 סטיישן של המשטרה לשעבר

אני לא הייתי פוסל את זה כי הבנתי שזה היה רכב ת"ש ולא ניידת

אם את לא מוצאת או לא רוצה אז תקני סובארו אמפרזה רגילה ותבררי

במוסכים של רכב שטח איך אפשר להגביה אותה

בדואים עושים את זה הרבה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...