Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר עד 10 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,סוף סוף מצאתי את הפורום המתאים

חיפשתי במשך הרבה זמן מקום שאפשר לשאול בו שאלות ושיענו לי באופן רציני לא כמו בפורומים אחרים.

אז תודה רבה לכל מי שיעזור

הנה הייעוץ שאני צריך:

אני רוצה לקנות רכב שלא יקרע לי את הכיס באחזקה או בדלק.

1.מה דעתכם על הרובר 214?זה רכב שפשוט התאהבתי בו,אבל דוד שלי אמר לי שאחזקה עולה יקר,זה נכון?

2.אני מחפש רכב שיוכל להוציא אותי גם מחוץ לעיר אבל לא לנסיעות ממש ארוכות ,יש רכב כזה שאפשר באמת לסמוך עליו שיעשה את העבודה?

3.כל רכב שנוח איתו יתאים לי,על איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי?

4.פיז'ו 106,205 מה יותר כדאי?

תודה רבה לכולם:wink:

פורסם

חייב לציין שבטווח מחירים כזה תיקח כל רכב שהוא תקין מכאנית, ויצרוך כמה שפחות תיקונים בעתיד הנראה לעין.

עלויות ביטוח חישבת בסכום? ויישור קו?

ובקשר לרובר, אם התאהבת תיקח. לא, סליחה, קודם תמצא אחת ששווה לקחת.

גם אם אין לך שום הסבר למה אתה אוהב את האוטו הזה, אתה לא חייב לאף אחד הסברים.

ההבדל היחיד בין ה205 לרובר יהיו מחיר החלפים. אין מה לעשות, חלפים של 205 יש כמו זבל. של רובר, לא כל כך.

פורסם
חייב לציין שבטווח מחירים כזה תיקח כל רכב שהוא תקין מכאנית, ויצרוך כמה שפחות תיקונים בעתיד הנראה לעין.

עלויות ביטוח חישבת בסכום? ויישור קו?

ובקשר לרובר, אם התאהבת תיקח. לא, סליחה, קודם תמצא אחת ששווה לקחת.

גם אם אין לך שום הסבר למה אתה אוהב את האוטו הזה, אתה לא חייב לאף אחד הסברים.

ההבדל היחיד בין ה205 לרובר יהיו מחיר החלפים. אין מה לעשות, חלפים של 205 יש כמו זבל. של רובר, לא כל כך.

בקשר לביטוח זה עליי בקשר לרכב זה אחי קונה לי במחיר של עד 10 אלף.

ותודה על התגובות שלכם.

יש רק עוד שני מכוניות שרציתי לדעת עליהם איך הם.

סיטרואן סקסו(ראיתי שיש פה בפורום אהדה לסיטרואן :wink:)

ורנו קליאו

איך שתיהם מבחינת תחזוקה?

החלפים זולים?

פורסם

לא הייתי מתקרב לפיאסטה בגלל המזגן הנוראי שלה (התקנה מקומית = גם לא ממש מקרר וגם לוקח הרבה מאוד כוח ממנוע חלש מלכתחילה).

הסקסו אופציה לא רעה. גם ה- 205. ההסתייגות ממזגן מקומי קיימת מבחינתי אבל פחות. הקליאו אפשרות מעניינת. בסופו של דבר מה שתמצא במצב הכי טוב, שמור ומטופל כיאות - על זה תלך.

לגבי 214: אני ממליץ בחום; גם אני מאוהב (לי היתה R25). נדמה לי שמישהו מהפורום פרסם אחת כזו למכירה לא מזמן. הידנית תהיה זולה לאחזקה (יחסית), אך כאמור רכוש רק אחת שטופלה במוסך מורשה וצפה לטיפולים יקרים יחסית משום שאין הרבה חלפים תחליפיים או משומשים בארץ. מה שכן, את רובם אפשר להשיג בזול מ- ebay.co.uk. הרובר היא אהבה אמיתית, וכדי לחסוך בטיפוליה תצטרך להשקיע זמן ולקרוא באינטרנט. אני מציע שתעשה חיפוש בפורום ותראה שלל דעות. תשתדל להקשיב רק לכאלה שממש היתה להם רובר, ולא לכאלה שלאחות של חבר של אח של שכן שלהם היתה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא הייתי מתקרב לפיאסטה בגלל המזגן הנוראי שלה (התקנה מקומית = גם לא ממש מקרר וגם לוקח הרבה מאוד כוח ממנוע חלש מלכתחילה).

הסקסו אופציה לא רעה. גם ה- 205. ההסתייגות ממזגן מקומי קיימת מבחינתי אבל פחות. הקליאו אפשרות מעניינת. בסופו של דבר מה שתמצא במצב הכי טוב, שמור ומטופל כיאות - על זה תלך.

לגבי 214: אני ממליץ בחום; גם אני מאוהב (לי היתה R25). נדמה לי שמישהו מהפורום פרסם אחת כזו למכירה לא מזמן. הידנית תהיה זולה לאחזקה (יחסית), אך כאמור רכוש רק אחת שטופלה במוסך מורשה וצפה לטיפולים יקרים יחסית משום שאין הרבה חלפים תחליפיים או משומשים בארץ. מה שכן, את רובם אפשר להשיג בזול מ- ebay.co.uk. הרובר היא אהבה אמיתית, וכדי לחסוך בטיפוליה תצטרך להשקיע זמן ולקרוא באינטרנט. אני מציע שתעשה חיפוש בפורום ותראה שלל דעות. תשתדל להקשיב רק לכאלה שממש היתה להם רובר, ולא לכאלה שלאחות של חבר של אח של שכן שלהם היתה...

תודה רבה!!

רק עוד דבר קטן אלייך אחי

אני בן 17 ובלי הרבה חסכונות או הרבה כסף אתה חושב ששווה לי לקנות רובר 214?

תודה

פורסם

זו שאלה קשה כי אינני נביא. אם תשאיר בצד די כסף לצרות לא צפויות, אז אולי כן. מצד שני, ברכישת רכב כה וותיק תמיד צריך להשאיר כסף בצד לבלת"מים. אז לך תדע. רובר מראש מעוררת צפי הוצאות גבוה ולכן זה תלוי אך ורק בך וביכולותיך (וביכולות משפחתך). בגדול, התמורה לשקל גדולה, אבל הסיכון מעט גדול יותר. השיקול שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי רון,

המלצה מקורית! מה דעתך על סיטרואן ZX 1.4 מהשנים 93-96? היתה לי פעם אחת כזו וממש נהניתי, תמורה מדהימה למחיר מצחיק!

מכונית מאד נוחה, מפנקת ומהנה לנהיגה - לדעתי, מאד מתאימה לנהג חדש!

ואולי אפילו תמצא בעיצוב שלה דמיון כלשהו לרובר האהובה שלך.. :wink:

השוק שלה חלש בגלל שזה סיטרואן (ללא הצדקה! אני יכול להסביר לך בנפרד מה הסיבה..)

ולכן, למרות שמבחינה מכאנית היא זהה לפיג'ו 306 הפופולרית, מחיר המחירון שלה נמוך

משמעותית מה-306. (ובד"כ היא גם נמכרת מתחת למחירון...)

ת'כלס זה אומר שאתה בהחלט יכול למצוא אחת טובה במסגרת התקציב שלך!

היא מכונית די אמינה , חסכונית וזולה לאחזקה ואני מאמין שאם תמצא אחת במצב טוב, אין שום סיבה שתיכנס איתה ליותר הוצאות מאשר כל אחד מהרכבים שהומלצו לך כאן!

פורסם

אז ככה:

רובר 214 היא לא התיה בחירה חכמה אם כי אתה רוצה רכב שלא מחורר כיסים, וגם התקציב שלך לא יספיק לאוטו כזה.

אני ממליץ לך מניסיון על דייהטסו שרייד, רכב אמין קטנצ'יק חסכוני ובקיצור מעולה לתקציב שלך.

בין 1990-92 ייכנס לתקציבך.

תנסה למצוא אחת שמורה למרות שזה יהיה מעט קשה.

בהצחלה ויום טוב.

שלומי.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם!

נראלי שלמרות שאני כל כך רוצה את הרובר זה יכו להתנקם בי בסופו של דבר..

הzx נראלי בחירה מצויינת

ושוב באמת תודה לכולם

רק עוד דבר אחד קטן,אף אחד לא המליץ לי על הקליאו ,זה מסיבה כלשהי?

יש מישו שיכול להגיב לי בקשר לקליאו?

תודה רבה

פורסם
אז ככה:

רובר 214 היא לא התיה בחירה חכמה אם כי אתה רוצה רכב שלא מחורר כיסים, וגם התקציב שלך לא יספיק לאוטו כזה.

אני ממליץ לך מניסיון על דייהטסו שרייד, רכב אמין קטנצ'יק חסכוני ובקיצור מעולה לתקציב שלך.

בין 1990-92 ייכנס לתקציבך.

תנסה למצוא אחת שמורה למרות שזה יהיה מעט קשה.

בהצחלה ויום טוב.

מחורר כיסים - הרובר ????כל אחד נהיה לי פה מבין על רכב שלא היה בבעלותו מעולם. הכל סיפורים ואגדות על הקילקולים התקופים שיש ברכבים האלו. בניגוד אליך ולשאר האנשים שרושמים נגד הרכב בבעלותי רובר 216SI שנת 1998 ועד היום בלי עין הרע לא קרה לה שום דבר שלא קורה ברכבים אחרים באותם השנים - בולמים לדעתי כל רכב שעבר 10 שנים צריך להחליף לו ?? אז החלפתי למרות ששלי היו עדיין טובים, מיסבים החלפתי בנאבות גם בגלל שרציתי, ראש מנוע בניגוד לאלו שטוענים שהמנוע שופך מהר הוחלף בגלל טעות מוסכניק שלא החליף רצועה למרות שחייב את בעלת האוטו הקודם בעלות תיקון ועלות חלקים והטעות היותר גדולה הייתה שלי שלא פתחתי את המכסה לבדוק את אמיתות הדבר. מה שכן הרכב יש לו צמיגים קצת מיוחדים במידה שלו ויקרים במידה זו או אחרת מרכבים אחרים - SO WHAT ?? המידת צמיגים הזאת גורמת לו לאחיזת כביש מטורפת ששווה כל שקל שעלה הצמיג. לא מבין מה השטות הזאת שאין חלפים - עד היום מצאתי את כל החלפים שרציתי ואם למישהו יש פה בעיה בחלפים או במחיר שלהם לרכבים האלו שיפנה אליי בפרטי אני אפנה אותו לחנות חלפים שתעזור לו גם במחיר וגם בהשגתם.

לבחור שקונה - חבר שלי אחרי שראה את האוטו שלי והבין שהאוטו טוב קנה רובר 214 שנת 1999 שנקראת בשנים האלו 200 - אוטו בובה שתיחזקו אותו כמו שצריך ולא עלה לו יותר מדי כסף בסביבות 12K. את שלי קניתי בפחות בגלל בעיות שקשורות לפחחות וצבע וקצת קוסמטיקה פנימית שסודרה ע"י רובר 25 שנת 2004 שתרמה איבריה מפירוקיה. אם אתה מוצא רכב כזה לך עליו בעיניים עצומות - הרכב מהנה, זריז ויפה וכל מילה שבר אמר על יחס תמורה/עלות חקוקה בסלע.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
שלום,סוף סוף מצאתי את הפורום המתאים

חיפשתי במשך הרבה זמן מקום שאפשר לשאול בו שאלות ושיענו לי באופן רציני לא כמו בפורומים אחרים.

אז תודה רבה לכל מי שיעזור

הנה הייעוץ שאני צריך:

אני רוצה לקנות רכב שלא יקרע לי את הכיס באחזקה או בדלק.

1.מה דעתכם על הרובר 214?זה רכב שפשוט התאהבתי בו,אבל דוד שלי אמר לי שאחזקה עולה יקר,זה נכון?

2.אני מחפש רכב שיוכל להוציא אותי גם מחוץ לעיר אבל לא לנסיעות ממש ארוכות ,יש רכב כזה שאפשר באמת לסמוך עליו שיעשה את העבודה?

3.כל רכב שנוח איתו יתאים לי,על איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי?

4.פיז'ו 106,205 מה יותר כדאי?

תודה רבה לכולם:wink:

קח לך פיאסטה שמורה זה פתרון מעולה לחברה צעירים

פורסם

דייהטסו אפלאוז 1.6 וסוזוקי סוויפט 1.6

רכבים מעולים, אמינים וחזקים יחסית למתחרות באותן שנים.

בקשר לרובר והסיטרואן אני לא ממליץ.

הסיטרואן ZX לא לגעת, אוטו גרוע מלא תיקונים (היה לדודה שלי) יש סיבה לכך שהיא נעלמה מהכביש.

והרובר לתחזק אותה זה יקר יותר.

• תוכן חדש...