Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש בפורום

יש לי בעיה ברכב כאשר המנוע מתחמם ומגיע לטמפ' הנומינלית מתחיל לצאת עשן לבן בהתאם ללחיצה על דוושת הגז בדקתי שמן ונוזל קירור והכל תקין המנוע גם לא מתחמם יתר על המידה מה שכן בשבוע האחרון בכול פעם לפני הנעה אני שם לב שחסר נוזל קירור משהוא כמו ליטר השערתי היא שאולי התקלה היא בצנרת הפליטה הדבר האחרון שעשיתי לפני שזה התחיל החלפתי רפידות ברקס ודיסק קדמי ומסנן פילטר אויר חדש.

עברתי כבר בחמישה מוסכי דיזל ולא מצאו את התקלה

בבקשה תעזרו לי

פורסם

תילך למכון רדיאטורים תבקש שיעשו לך בדיקת קומפרסיה ותראה איפה נעלמים המים אולי יש סדק בראש מנוע אם

האוטו פולט עשן לבן.

פורסם

מבחינת המנוע מתקתק כמו שעון נוסעת חלק בלי שום גימגום או קושי סוחבת מעולה ולא מורגש שום איבוד כוח

תצרוכת שמן תקינה

אולי אם אתן לכם יותר מידע זה יועיל

הרכב עשה 200000 ק"מ

לפני חצי שנה עברה החלפת שמנים ופילטרים לא כולל פילטר אוויר

וכמו שציינתי את הטיפול האחרון אני ואחי ביצענו שזה החלפת ברקסים ופילטר אוויר

• תוכן חדש...