Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את הדגם PINEER AVIC-3D או התנסה איתו מה דעתכם עליו? הבנתי שהמפות שלו מגיעות על דיסקים האם אפשר להשיג מפות של ארצנו הנחמדה בשביל המכשיר הזה? כמה עולה +- להתאים את הרדיו לתדרים שלנו?

תודה

פורסם

שהייתי בארצה"ב ביררתי על ה-2 PIONEER AVIC לגבי ה-GPS והמוכר אמר לי שהוא לא יתמוך בארץ לא יודע אם זה באמת נכון אבל הכי טוב שתברר בעוזי רדיו לא מאמין שהם ינסו כלכך לעזור לך וגם אם כן הם "ישחטו" אותך במחיר גם על הרדיו וגם על ה-GPS אני יכול לנסות לברר לך שם אצל מישהו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
שהייתי בארצה"ב ביררתי על ה-2 PIONEER AVIC לגבי ה-GPS והמוכר אמר לי שהוא לא יתמוך בארץ לא יודע אם זה באמת נכון אבל הכי טוב שתברר בעוזי רדיו לא מאמין שהם ינסו כלכך לעזור לך וגם אם כן הם "ישחטו" אותך במחיר גם על הרדיו וגם על ה-GPS אני יכול לנסות לברר לך שם אצל מישהו

בפיוניר אמרו לי שהוא לא תומך אבל תמורת 3300 הם יכניסו את ה-IGO למכשיר לגביי הרדיו לא ידעו להגיד לי מחיר מדויק אבל אמרו שזה לא יקר. בכל מקרה אני אשמח עם תברר לי :-D. ואולי יש למישהו מושג אם 2DIN תתאים בגודל במקום שתי התאים באיביזה?

תודה רבה

פורסם

יש לי FR 2007 עם מכשיר DOUBLE DIN .

המכשיר יושב טוב מאוד - אולם קצת בולט (5 ממ) - לדעתי עניין של התקנה מעפנה...

חגי.

...CASKA for life

• תוכן חדש...