Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה בקשר לאיכויות הייצור של שני הרמקולים, אבל לפי הנתונים (במידה והם נכונים) הפיונירים עדיפים.

פורסם

קדנס נחשבת חברה יותר טובה,

הפיוניר יותר יפים...

לקדנס יש נצילות יותר גבוהה - תוכל לשמוע יותר חזר בלי מגבר...

הנתון של תדר מקסימום לא רלוונטי כל עוד הוא מעל ה 20KHZ כי האוזן שלך גם ככה לא יכולה לשמוע יותר...

הפיוניר יכולים לרדת לבאס יותר נמוך...

השאלה הנשאלה היא למה ישמשו הרמקולים ?

אחוריים ? קדמיים ? עם סאב ? בלי סאב ? עם/בלי מגבר ?

ושאלה קריטית נוספת - מה התקציב שלך ?

אם זה אמור לשמש לקדמיים אז שים קומפוננט באותו מחיר של הפיוניר...

אם זה אמור לשמש לאחוריים בלי סאב אז עדיף הפיוניר (יש יותר באס)

אם זה אמור לשמש אחוריים להשלמת סאונד ויש סאב קח את הקדנס (כי הם יתנו גם יותר עוצמה)

פורסם

gonen צודק אבל אני הייתי לוקח את הקדנס גם בתור אחוריים כי אי אפשר לסמוך על נתונים של פיוניר כמו שאפשר לסמוך על קדנס ..... הם גם יותר איכותיים ואני בטוח שהם 60 RMS בדיוק !! ובנוסף יש לו גם נצילות גבוהה ככה שתוכל לשמוע חזק גם ללא מגבר....

בקיצור אני הייתי הולך על הקדנס ואם יש לו קרוס חיצוני אז אין מה לדבר !! רק הקדנס !

דרך אגב .... פיוניר רושמים על כל מיני רמקולים שהם מגיעים ל-32000 הרץ .... ואני לא מאמין שהם יכולים להגיע לגבהים כאלה אז לך תדע אם הם באמת יכולים לרדת נמוך ....

פורסם

אם אתם חושבים שאתם יכולים לקבוע איזה רמקול ישמע יותר טוב לפי הנתונים האלה, אתם טועים.

בקשר לנצילות גם כאן לעיתים קשה לדעת מכיוון שרמקול יכול להיות בנצילות גבוהה ב1W מרמקול אחר אבל כשהם יקבלו למשל 50W הרמקול בעל הנצילות הנמוכה יכול לעיתים "לעקוף" אותו בעוצמה הנמדדת שכן כל רמקול מתנהג אחרת כשהוא מתחיל לקבל הספק גבוה יותר.

יש לבחור רמקול על פי איך שהוא נשמע. בנתונים ניתן להעזר כשרוצים לדעת אין הוא מתנהג בנפח תיבה מסויימת, רוצים לבנות סט קומפוננט לבד וכו'.

• תוכן חדש...