Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עם מנוע חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! מחפש לקנות אוטו עד 1400, 5 דלתות, ידני, מושבים אחוריים מתקפלים (אין הפרדה בין תא מטען לסלון, כך שאפשר להכניס חפצים גדולים), מזגן, טיפול וחלקים לא יקרים, שנים 90-98, בסביבות ה-15,000.

האופציות שחשבתי עליהן:

קליאו

פג'ו 205

פיאסטה

לי יש פולו 87 שסוחבת מעולה, אבל חם ויש לי תינוקת...

אני לא שולל אופציה של רכב קצת יותר גדול, כמו ניסן סאני (מכיר אנשים מרוצים מהאוטו הזה שנים), אולי אפלאוז, פאסאט, פג'ו 306, מיצובישי רייסר...

קטנות עדיפות מבחינת חסכון בדלק, אבל נניח ג'אסטי לא הייתי קונה, לא מספיק יציב לטעמי.

באופן כללי יעצו לי לקנות יפני

אני די מעופף בתחום הזה, פעם אחרונה ויחידה שקניתי אוטו הפסדתי עליו 20000. עכשיו אני רוצה יותר מידע. ואני לא קונה בלי בדיקה.

אז השאלה היא למעשה, מהם הרכבים הקטנים עם מנוע חזק ומבנה של סטיישן?

פורסם

הכוונה שלך היא לא סטיישן אלא 5 דלתות.

רכב לא רע שיכנס לתקציב שלך ויהיה כמה שיותר מודרני יהיה כנראה סיטרואן סקסו , 1.4 אם תמצא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

quote=fmakarov;1655]אהלן! מחפש לקנות אוטו עד 1400, 5 דלתות, ידני, מושבים אחוריים מתקפלים (אין הפרדה בין תא מטען לסלון, כך שאפשר להכניס חפצים גדולים), מזגן, טיפול וחלקים לא יקרים, שנים 90-98, בסביבות ה-15,000.

האופציות שחשבתי עליהן:

קליאו

פג'ו 205

פיאסטה

לי יש פולו 87 שסוחבת מעולה, אבל חם ויש לי תינוקת...

אני לא שולל אופציה של רכב קצת יותר גדול, כמו ניסן סאני (מכיר אנשים מרוצים מהאוטו הזה שנים), אולי אפלאוז, פאסאט, פג'ו 306, מיצובישי רייסר...

קטנות עדיפות מבחינת חסכון בדלק, אבל נניח ג'אסטי לא הייתי קונה, לא מספיק יציב לטעמי.

באופן כללי יעצו לי לקנות יפני

אני די מעופף בתחום הזה, פעם אחרונה ויחידה שקניתי אוטו הפסדתי עליו 20000. עכשיו אני רוצה יותר מידע. ואני לא קונה בלי בדיקה.

אז השאלה היא למעשה, מהם הרכבים הקטנים עם מנוע חזק ומבנה של סטיישן?

פייאסטה שמורה וממוזגת היא פתרון מעולה וזול

רנו או סיטרואן ישנות...? אני לא הייתי בוחר

פורסם

הייתי ממליץ על אפלאוז, רכב אמין והוא הצ'בק 5 דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאף אחד מהרכבים שציינת אין מנוע חזק במיוחד.

באפלאוז לא הייתי בוחר כי עד כמה שאני זוכר מדובר ברכב שרגיש מאוד לקורוזיה במערכת הקירור ובבלוק המנוע והאמת היא שהוא פשוט לא מצטיין בדבר.

לדעתי סקודה פליסיה או ניו פליסיה יוכלו לעשות עבורך יופי של עבודה, כנ"ל גם סובארו סטיישן (DL או לגאסי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתוך הכרות אישית עם פליסיה, ממליץ על מנוע 1.6 ולא 1.3. מעבר לזה, אם אפלאוז טופלה כמו שצריך ולא שמו במערכת קירור מי ברז או נוזל לא יעודי אחר - מדובר על רכב אמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא האפלאוז זריזה ביותר ויחסית מרווחת לשאר המכוניות שציינת קודם....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לאף אחד מהרכבים שציינת אין מנוע חזק במיוחד.

.

:?:

נהגת בכולם שאתה אומר את זה?

205 1.4 שמורה, עולה איתה לירושלים פעמיים בשבוע, הילוך חמישי, אפילו לא חצי גז, נשאר בשמאלי רוב הדרך (לפעמים משפחומטים חדשים תופסים לי אותו אז אני צריך לעקוף מימין...)

אני הייתי מוסיף לאופציות את הדור הראשון של הפונטו, 1.3 S75, בשביל לקבל את הכח הרציני צריך לעלות איתה לטורים גבוהים אבל ההילוכים הארוכים, בנסיעה רגילה חוסכים בדלק, סה"כ רכב ששורד יפה, אפילו שרדו יפה בצבא (מודלים 96-7)

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
דויד , וכי למה אתה תחת האשליה שהפייסטה תיהיה יותר אמינה בדיוק?

ליביו

אני עניתי מנסיון

פיאאסטה שמורה ומטופלת נותנת תמורה מעולה,ובזול

פורסם

סוזוקי סוויפט? גרסת 5 הדלתות, כמובן.

אמינה מאוד (טפו טפו טפו), חלפים במחירים הגיוניים.

בתקציב הזה תצטרך אולי לחזור שנה-שנתיים אחורנית, אך מומלץ בחום.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

אפלאוז אם טופלה טוב תתן לך תמורה טובה. יחסית מרווחת,תא מטען גדול (ולמרות המראה "הסדאני" יש דלת חמישית),מנוע די חזק כך שהיא גם זריזה.

אם מרווח פנימי פחות חשוב לך אז כמו שאמרו לך אפשרות טובה מאוד תיהיה סקסו 1.4 ידנית. אבל די קשה למצוא כזאת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פיאאסטה שמורה ומטופלת נותנת תמורה מעולה זה נכון וודאי

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

לממליצי האפלאוז.

למרות הדלת החמישית, מבנה הסדאן אינו מאפשר להכניס חפצים גדולים לרכב, מכיוון שקיפול המושב האחורי יצור חלל גבוה על המושב האחורי המקופל, וחלל נמוך (בעצם תא מטען) מאחור, במקום חלל אחד ארוך וגבוה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הבאגז' באפלוז לא ענקי אבל בטח יותר גדול ושימושי מהבאגז' בפיאסטה בקליאו או ב205...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...