Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי קשות בנוגע לקניית הרכב בגלל שכל הביקורות שקראתי על האלנטרה היו רעות

(בפורום הזה) ובסוף קניתי אותו בכל זאת יונדאי אלנטרה 2 ליטר שנת 2005 ואני חייב להגיד

שהאוטו מפנק מאוד יש בו איבזור מלא , האחיזה מצויינת, כח לא חסר 143 כ"ס, ואני ממליץ

מאוד על הרכב למרות כל מה שרשום עליו בפורום.

נ.ב

העיצב החיצוני והפנימי נראה ישן אבל חוץ מזה אחלה אוטו מומלץ מאוד.

:smilecolr:smilecolr
פורסם

הכל יחסי. כוח בטח שלא חסר לה, אבל אם זה גיר אוטומט 4 הילוכים - הוא לא מנצל מספיק את המנוע.

אחרי לנטרה, לא היה לנו במשפחה רצון לטסט דרייב אל אלנטרה. :?

מה זה מבחינתך אבזור מלא? יש בקרת אקלים דיגיטאלית עם מזגן מפוצל, כיסאות עור חשמליים עם חימום ופתחי מיזוג לנוסעים אחוריים? מה עם סאן רוף מקורי וחשמלי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העיקר שאתה מרוצה!

אלפא, הרכב מאובזר בסדר גמור (בקרת אקלים, חישוקי סגסוגת, סאנרוף מקורי).

אם כבר אלנטרה אני אישית הייתי בוחר בטורבו דיזל. מנוע חזק עם הרבה מומנט ותיבה ידנית (ואותו אבזור).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז יש לי את הרכב כבר שבועיים בערך והספקתי להכיר אותו יותר

אז למי שרוצה לקנות אלנטרה שייקרא את זה. אז ככה .. הרכב לא צפוף מאחורה ,יש תאורת

מפות שהיא באמת שימושית, 4כריות אוויר, גלגלי סגסוגת מקוריים, בקרת אקלים ומזגן דיגיטלי שהוא קצת מסובך, סאן רוף מקורי, פנסי ערפל, מצב של אורות

אוטומטים ומין תא-ידית כזה מאחורה משהו מגניב. סך הכל נחמד מאוד אבל הכל נראה קצת ישן וללא עיצוב.

חוץ מסבבית נוסעים מיושנת גם האוטו לא יפה במיוחד אבל ... שמתחילים לנסוע שמים לב שלא שומעים בכלל את המנוע ואת הכביש הנסיעה מאוד חלקה (עדיין יחסית לקוראנית) המיתלים עושים עבודה טובה רק שהם קצת מרעישים בפמפרים

ולא עומדים במשקל מלא יפה, האחיזה מצויינת (ב-2 ליטר מקבלים בקרת אחיזת גלגלים וצמיגים גדולים יותר), בשיוט

על 110 הסל"ד עומד על 2.2 וב160 על 3 קשה לאמץ את המנוע גם במשקל מלא לא הייתי צריך לעלות מעל 3 סל"ד

בנסיעה רגילה. צריכת דלק 11.5 ליטר ל100 ק"מ מעורב (על פי מחשב הרכב).

:smilecolr:smilecolr
  • תוכן חדש...