Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורות האלה לא נותנות אור כחול,אלא אור לבן יחסית עם גוון טיפה כחלחל. זה הרבה יותר יפה מנורות רגילות שנותנות אור צהוב.

מה שכן,הנורות האלה גם נשרפות די מהר (צפה לאורך חיים של משהו כמו חצי שנה).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אוסרם זו חברה גרמנית אבל בכמה שנים אחרונות סין התחילה וזייפה את אוסרם יש אוסרם סיני וגרמני מן הסתם ימך שימם הכי טובים.

פורסם

אתה רוצה לשמור על הבטיחון שלך ובנוסף לקבל גוון יפה?!

הנה לך קישור לשרשור שאני פתחתי לגבי הדיימונד ויז'ן,תחליט לבד.

אם חשוב לך הבטיחון והיופי ביחד מומלץ לך לקנות רק את הנורות הנ"ל,במידה חשוב לך רק היופי והבטיחון שווה לך לת** תקנה משהו סיני ב30 שקל יתן לך אור כחול ויאיר לך במידה זהה-אולי 4 מטר קדימה(דרך אגה הם נשרפות מאוד מהר קח בחשבון).

תשקיע פעם אחת סכום ותהיה מרוצה!

בן.

Got To love It

פורסם

אתה רוצה לשמור על הבטיחות שלך וגם לקבל גוון יפה?! פיליפס דיימונד ויז'ן.

הנה קישור שפתחתי עם תמונות על הנורות הללו והסבר.

אם לא חשוב לך הבטיחות שלך קנה חיקוי סיני זול ותקבל גוון כחול,אבל הוא מאיר לבדיוק 4-5 מטר קדימה(בנוסף הם נשרפים נורא מהר אז קח בחשבון).

דעתי האישית תשקיע סכום של 250+- פעם אחת ותסגור עניין.

בן.

Got To love It

פורסם

בתור אחד שנוע כבר משהו כמו שנה וחצי עם קול בלו - אחלה של נורות. אור לבן וחזק - לא צריך קסנון!

פליקס בקשר למחיר -- זה המחיר.

קול בלו עולה כ70 שקל לנורה!

בקשר לאמינות: לחבר עם H7 נשרפה תוך חודש, לי H4 החזיקו עד לפני חודשיים (יותר משנה) ונשרפו בהפרש של שבועיים אחת מהשנייה (אגב אני חושד באוטו) - ואני משתמש כבד, נוסע עם אורות כל הזמן, מרים אור גבוה לאנשים..

בקשר לזה שרוצה כחול:

סע עם אלה עד שישרפו ואח"כ תתקין כחול..או אולי תחסוך לקסנון, לא חבל על הכסף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גם ממליץ לך קסנון! מה שטוב בזה שאתה מקבל מתנה עם הקסנון הורדה מהכביש+לא עובר טסט!

קח את ההודעה בציניות רצינית מאוד!

כיום קסנון שלא הגיע מהיצרן אינו חוקי! מקבלים על זה גם הורדה מהכביש ואני מכיר כמה אנשים כאלה שקיבלו כבר!

בן.

Got To love It

פורסם

כן את זה אני שמעתי אתה בהחלט צודק.

אני חושב שאני ישאר בינתיים עם הosram cool blue שלי עד שישרפו לי או משהו כזה אבל התבאסתי שזה לא גוון כחול לא רציתי לקנות סתם משהו סיני..אין גוון כחול של osram?

• תוכן חדש...