Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מסחרי עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

נכון התקציב מוגבל אבל גם הדרישות הן לא בשמיים

אני עובד בתור צבעי ואני זקוק לרכב שיהיה בו מספיק מקום (אפשרי על הגגון ) לסולמות ובאגז' מספיק גדול לדלים של צבע וכו'

ואם ישאר מקום לשני פועלים ( זמניים:| )פלוס נהג - מעולה . זה מבחינת מקום ( גודל )

הדבר הכי חשוב לי זו האמינות של הרכב לאחר מכן תחזוקה קלה וזולה ( דלק וחלקים ) לאחר מכן התנהגות וכל השאר.

המכוניות שראיתי הן סיאט אינקה / ברלינגו /פרטנר והסקודה אאל"ט קוראים להם פורמן ( שדווקא מצא חן בעניי מאוד מבחינת סידור פנימי אבל שאלתי בעלי רכב דומה והם דיווחו שהרכב "רגיש" והחלקים יקרים - אז קצת ירדתי מזה ) הסיאט ( לפי קריאה בפורום וידע מוקדם צריכה להיות אמינה ) ואת הברלינגו אני רואה על הכביש הרבה - אז בטח זה אומר משהו .

הבעיה שלי עם הדגמים האלו שהקילומטרז' בשמיים 300K .

אשמח לכול עיצה טיפ דעה והמלצה

תודה לכל העונים

פורסם

ממליץ לשקול טנדרים בסגנון מיצובישי L200 וטויוטה היילקס. מדובר על רכבים עמידים ביותר. הבעייה שלא תמצא אחת אם ק"מ נמוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכלים אומנם עם 300 אלף אבל בחלקן הוחלפו מנועים וגירים ולפעמים אפשר למצוא כלים טובים ושמורים , עם הרבה קילומטרים גם כן .

אל תשכח זה דיזל ולא בנזין

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אז אני ( לצערי ) ארד מהאינקה תודה על ההצעה של הטויוטה והמיצובישי - אבדוק מחירים . בקשר לברלינגו והפרטנר אבדוק על בסיס אישי ( הרכב עצמו ספציפית ). למישהו יש מה להגיד על הפורמן של סקודה ?

פורסם

רנו קנגו. לנו הייתה אחת שנת 99 ומכרנו אותה לאחרונה ב-17,000 שקל כשהמחירון בסביבות 26,000.

הרכב היה במצב מצויין אבל משום מה קשה למכור אותם במחיר מחירון (יתרון בשבילך).

אתה יכול לנסות גם רנו אקספרס. 90% מהן שחוטות אבל אם מחפשים טוב-טוב אפשר למצוא שמורות במחיר בדיחה.

אגב, קילומטראז 300K למנוע דיזל זה לא חריג, אני בספק אם תמצא בתקציב שלך רכב מסחרי עם פחות (וגם אל תשכח שמנועי דיזל בבסיסם מחזיקים הרבה יותר ממנועי בנזין).

פורסם

תודה למגיבים

טיוטה לא בתקציב אבל המיצובישי - ראיתי דברים חביבים בתקציב ואוסיף את הקנגו לרשימה .

תודה .:mm_yeah:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש איזו תשובה על הסקודה ואן ?

בחיפוש שעשיתי בפורום אין כמעט תגובות על הסקודה ואן ( מנוע 1900 דיזל ) והרכב הזה ניראה לי מאד מבחינת עיצוב - כאשר בררתי מעט עליו הבנתי :| שהבעיה שלו היא ראש מנוע , האם הוא מומלץ לקניה ? מדוע הוא זול ביחס למחירון שלו ? האם זו רק סחירות נמוכה או אמינות ? התקציב יותר גמיש בכיוון למעלה . מודה לעוזרים .

פורסם

בעייות ראש מנוע אופיניות למנוע בנזין 1300 של סקודה.

דיזל 1900 הוא מנוע של פולקסווגן, והוא לא סובל מהבעייה הזו.

סקודה ואן זה סקודה פליסיה סטיישן, עם תוספת של ארגז פלסטיק גדול.

לא יודע, אם ניתן להרכיב גגון על הפלסטיק הזה. אני אישית בספק.

לדעתי, המסחריות הצרפתיות עדיפות על הרכב הזה, אבל לא בהכרח יותר אמינות.

פורסם

תודה ^

אני גם כן בספק רב אם אפשר להרכיב לרכב הזה גגון ( נדמה לי שראיתי אחד עשוי בצורה גרועה עם אטימות סיליקון ) אמינות מאוד חשובה לי , האם יש בעיות ספציפיות לרכב הזה שרצוי לשים אליהם לב בזמן קניה מלבד הבדיקות הרגילות ?

הצרפתיות ניראות יותר חזקות אבל במסגרת התקציב הן יקרות יותר ביחס לעבודה שהן יכולות לספק לי כלומר אני צריך רכב שיסע מהבית למקום העבודה ולא ממש שיבלה על הכביש .

עריכה : עכשיו ראיתי בלוח שיש שם ואן אחת עם גגון [http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=66&SubModelID=496&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

פורסם
תודה למגיבים

טיוטה לא בתקציב אבל המיצובישי - ראיתי דברים חביבים בתקציב ואוסיף את הקנגו לרשימה .

תודה .:mm_yeah:

תשכח מהקנגו - בור ללא תחתית.

במיוחד שאתה לא יכול לדעת איך השנים עברו לה לפניך.

נהגתי על כמה וכמה קנגו צבאיות (לא מחייב שהן שחוטות - בינהן גם קנגו שמורות מאוד שצמודות לאנשי קבע) - בלי סוף בעיות, כל פעם משהו אחר, והכי גרוע, תנסה לשים יד על החלון בקייץ, פח חשוף מהצד הפנימי (!) של הדלת יוצר כוויה ממש יפה...

אל תשכח מהאגרה והטיפולים שבסולר הרבה יותר יקרים, אתה עצמאי, לא יודע אם אתה מזדכה על זה או לא.

ולהמלצות:

אם רק לנסיעות קצרות בעבודה, בלי חישובי פינוק ונוחות, סובארו טנדר יעשה (עדיין) את העבודה נאמנה (למרות שתוותר על 3 מקומות), תשקול גם סובארו סטיישן (לאונה או לגאסי), אם תמצא טנדר טויוטה בתקציב (דיזל) אל תסתכל בכלל על הק"מ, כנס תעשה סיבוב, מתאים לך - תיקח, מנסיון על כמה כאלו בצבא, שעברו חיים קשים מאוד, שורדים בצורה פשוט מדהימה!

תבדוק מחירים גם למיצובישי ספייסוואגון - יש שנתונים נמוכים, לא חסרים חלקים, ועם קיפול מושבים + גגון אני מאמין שהיא תספיק לך.

אני אוסיף גם את המיצובישי L300, הישנות הגיעו גם בבנזין, גם באוטומט, המחירים בריצפה, לא האוטו הכי כיפי שיש ובטח לא ההכי יפה, אבל לך הוא יענה על הצרכים בצורה טובה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

כניראה שאלך על הסקודה ואן ( עדיין אני לא ממש מבין מדוע המחיר שלה נמוך והחברה כאן ממליצים - אז מתאים לי / ממלא לי את השמן / ומנפח לי את הגלגלים ) מהטנדרים ירדתי מסיבות התאמה אישיות מהקנגו שכחתי .

פורסם

osh25, קצת הגזמת עם ההשמצות על הקנגו. קודם כל לא היה בבעלותך אחד כזה, ולי היה במשך שנתיים שבהן הוא שירת אותי בנאמנות.

כוויות מפח חשוף? איזו היסחפות, מה רצית שרכב עבודה יהיה בגימור של רכב מנהלים בלי מ"מ של פח חשוף?

הקנגו ידוע כסוס עבודה והרבה אנשים , נהגו להזניח\להתעלל בקנגו שהיה בבעלותם.

אני יכול להתוודות שגם שלנו הוזנח ומולאו בו אך ורק מי ברז טהורים ולמרות זאת הוא עדיין עשה את העבודה.

פורסם
osh25, קצת הגזמת עם ההשמצות על הקנגו. קודם כל לא היה בבעלותך אחד כזה, ולי היה במשך שנתיים שבהן הוא שירת אותי בנאמנות.

כוויות מפח חשוף? איזו היסחפות, מה רצית שרכב עבודה יהיה בגימור של רכב מנהלים בלי מ"מ של פח חשוף?

הקנגו ידוע כסוס עבודה והרבה אנשים , נהגו להזניח\להתעלל בקנגו שהיה בבעלותם.

אני יכול להתוודות שגם שלנו הוזנח ומולאו בו אך ורק מי ברז טהורים ולמרות זאת הוא עדיין עשה את העבודה.

לך יש קנגו אחת למשך שנתיים, לי היו בשנתיים כ14 קנגויים באותו הזמן, הייתי נהג יחידה ובהמשך מש"ק רכב, חלק מהתפקיד שלי היה לעבוד אל מול המוסכים, גם אקזמפלרים שמורים (רכבים צמודים) שזכו לטיפול יותר טוב מבאזרחות (בצבא אין כזה דבר חליפי/נתקן אח"כ/אולי אפשר בלי) עדיין התקלקלו/נתקעו/או סתם נכנסו לטיפול תקופתי ויצאו עם חשבון שמן (לא דוחפים סתם דברים, יש נגד שהתפקיד שלו זה להסתובב במוסכים ולאשר טיפולים יקרים) כך שלמרות בעלותך הפרטית יש לי יותר שעות נהיגה ובטח שיותר שעות "טיפול" בקנגו.

דרך אגב, כל הדברים לעיל תקפים גם לגבי המגאנים.

בנוסף רק חיזקת את דברי הקודמים בעדותך על ההזנחה שעברה הקנגו שלכם, זה שעד עכשיו אולי היא שרדה יפה לא אומר שמחר לא תכנסו לשרשרת של הוצאות, וזה קורה ככה ברנו, הכל טוב ויפה עד לדבר שהדבר הראשון מתקלקל, ואז... לא נעים בכלל, אצלם זה בא בשרשרת.

בנוגע לכמה מ"מ פח, למה לא לפחות חמישית משטח הדלת? ודוקא החלק שליו מניחים את היד.

אני אוהב רנו למינהם, לקנגו יש יתרונות משלה, אבל לפותח השרשור זה לא מה שמתאים.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...