Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://ninja-net.preview10.livedns.co.il/Product.aspx?productid=889

זה הסאב ויש לי כמה שאלות

1. איך אני יודע איזה שנת יצור הוא? הבנתי שהוא מיוצר מ-2005 ועד 2008

2.יש שתי דגמים אחד עם שתי סלילים של 2 אום ואחד עם שתי סלילים של4 אום, מה ההבדל בינהם מה מומלץ יותר, ואיזה מהדגמים הוא בסאב המדובר.

3.מה התיבה המומלצת לו? בהתחשב שאני מחפש באס מדויק עמוק עם עוצמה סבירה, ואם אפשר מידות בס"מ לא ליטרים

הוא יוגבר על מגבר אוריון 8004 100RMS ליציאה האם זה מתאים לסאב כזה של 400 RMS כמה הוא יקבל מהמגבר בהתאם לסלילים שלו והאם עדיף חיבור טורי או מקבילי ומה ההבדל בינהם

תודה רבה מראש לכל העונים

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברו פה על הסאב הזה מיליון פעמים

בקשר לסלילים לפי הנתונים של המגבר עדיף לך לקחת שני סלילים של 2 אום ולחבר אותו שההיתנגדות הסופית תיהיה 4 אום ככה המגבר שלך אמור לספק 400 RMS 4 אום בגישור

בקשר לסוגי סלילים אין הבדל זה משהו שצריך להתאים להתנגדות של המגבר

אם אתה הולך על 2 סלילים של 2 אום תחבר אותו בטור שזה נותן לך 4 אום סופי

אם אתה הולך על 2 סלילים של 4 אום זה קצת יותר בעייה המגבר שלך לא עובד ב-2 אום ואם תחבר אותו ב-8 אום אתה מפסיד בהספק מהמגבר

דרך אגב אתה מודע לזה שהסאב הזה ודיוק לא ממש הולכים ביחד אם אתה מחפש דיוק תשקול אופציות אחרות

באתר של היצרן יש לך את הנתונים של התיבה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לך על id max12,או jl audio,ואני יכול לנמליצ לך על סאב sq,אבל הוא קצת יקר audio system 12sq br,אם תרצה תוכל לשמועה אותו דרכי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקסקומה, הסאב שלך אודיו סיסטם לא מתקרב לSQ. פותח השרשור שאל על סאב שעולה 500 שקל ואתה שילמת על האודיו סיסטם שלך 1800. לפותח הת'רד, תבדוק סאבים כמו P1 P2 סרווינים קטנים כמו ה HED 300RMS יש פלאנט אודיו שהם חמודים אבל לא מדוייקים כמו הרוקפורד. יש את הפינקס גולד שכחתי איזה דגם שאל את אמיר MR.SUB איזה שלו.

פורסם

תודה רבה לכל העונים...

איך אני יכול לדעת אם באתר מדובר על הדגם של ה 2 אום או ה 4 אום

ואם מישהו יודע לגבי השאלה על שנת היצור, ואם זה משמעותי ויש הבדלים בין השנים...

פורסם

מה הבעיה בסאב שלך?

יש לך12W6 סדרה ישנה. ומוצלחת.

למה להחליף?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מקסקומה, הסאב שלך אודיו סיסטם לא מתקרב לSQ. תמצא מידע אליו ותוציא לי שהוא לא sq ואז תגיד לי מאיפה מצאתה את זה

פורסם

אז זהו.. שהיה לי את הג'ייאל, הוא מת ): יש לו חירחורים כאלה מעצבנים למרות שבווליום גבוה לא מרגישים את זה, אמרו לי שנשרף לי סליל

פורסם
עידן,למה להגיד סתם דברים.

MAKSKOMA,אומנם זה לא IDMAX אבל הסאב איכותי(חבר שלי שמע אצלך).

אני שמח לשמועה אותך אומר את זה,אל תשכח ששמתי לו ראפ,ובראפ יש כמעט תמיד מריחה,מסכים איתך בקשר לזה שהוא לא הכי מדוייק,תמיד יש יותר טוב,תגיד,החבר שלך הגיעה עם id max 8 אינץ בתיבה אטומה?

פורסם

צחור. איזה סגנון אתה מחפש?

כי יש לך לתת 400W RMS. ב 4אום. ולא יותר.

יש בפורום סאב של אינפיניטי קאפא פארפקט. סאב מדהים. 350W RMS. אבל יעשה נפלאות עם 400W.

PG: דגמים ZR 12 או קסנון 12D2 בלבד! לחיבור ב 4 אום.

לפלאנט אודיו יש סאבים חמודים. שמעתי לאחרונה אחד באטומה. טיפה מרוח. אבל בועט יפה.

שראגמן מפרסם XXLS12. סאב לא פחות ממדהים. אבל אתה צריך להיות זהיר עם ההגברה שלך!. הוא 300W RMS.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין לי סגנון ספציפי, אמרתי ואני יחזור שאני מחפש עוצמה סבירה לא הולך להתחרות בSPL או משהו (:

שיהיה באס איכותי לא מרעיד ומרוח מידי, דפיקות מדויקות, אגב אני כמעט בטוח שהאוריון שלי יורד ל 2 אום!

למה דיברת על 400 RMS ב4 אום בלבד??

פורסם

אממ זה אני הייתי עם IDMAX אבל 10 לא קיים 8 לצערי.

הפירלס אכן סאב מעולה ומדויק וחזק אבל לא ניראה לי הוא ניכנס להתקציב שלך.

עידן,THINK BEROFE U SAY SOMETHING STUPID :wink:

• תוכן חדש...