Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי - השם והאגדה (WTF?!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני כרגע צופה בתוכנית של NG על הייצור של פרארי. כל הרכב בעבודת יד!! התפירה של הריפודים, הדיפונים, וכו'... הכל ביד!! האוטו הזה שווה את ה3/4 מיליון ש"ח!!!

(ועכשיו, כמתבקש - מה אתם אומרים על זה?)

פורסם

רכב שעשו אותו ביד לא נשמע טוב :oops:

אבל ברצינות, אכן מושקעת המון עבודה בכל רכב כזה שיוצא מהמפעל. לפי מה שזכור לי גם יגואר נעשה בעבודת יד אם כי הוא זול מפרארי.

פורסם

גם אני ראיתי את התוכנית. מדהים.

אבל אם מסתכלים על זה אחרת, בכל זאת אנחנו בני אדם ויכולים לצאת פאקים, אלא אם כן (קרוב לודאי שכן) כל פיפס קטן עובר שם 100 ביקורות.

פורסם
שלום חברים!

כל הרכב בעבודת יד!! התפירה של הריפודים, הדיפונים, וכו'... הכל ביד!!

שמזל שזה לא נכון.

ראית פעם בודי שעיבדו אותו רק ביד!!!!!?????

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא כל החלקים נעשו ביד הם אמרו שיד כמה חלקים שאני כבר לא זוכר בוצעו ע"י מכונה

יחד עם זאת יש להם זרוע עם מחט בקצה שבודקת כ-800 מקומות שונים ברכב על מנת למצוא פגם.

באמת אהבתי את התוכנית מענייינת מאוד, אפילו את הברזל הם מייצרים לבד פשוט מדהייים!

אחרי שאתה רואה את התוכנית אתה באמת יכול לדעת שהכסף שווה את הקנייה ;-)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

תהיה בטוח שזה לא נכון.

אתה משלם על שם ולא על עבודה!

פרארי גם ידועה כיצרנית מכוניות מאוד לא אמינות עם עלויות חלקים/טיפולים ברמה סופר אסטרונומית, כך שהעלות רכישה של האוטו לעתים מתגמדת.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

עדיין משדרים את זה??

ראיתי את התוכנית לפני שנתיים אולי.

יש גם פרקים על הארלי דיוידסון, ועל יצרנית משאיות.. תוכנית נחמדה. אבל כמה שידורים חוזרים עושים לזה?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
לא כל החלקים נעשו ביד הם אמרו שיד כמה חלקים שאני כבר לא זוכר בוצעו ע"י מכונה

יחד עם זאת יש להם זרוע עם מחט בקצה שבודקת כ-800 מקומות שונים ברכב על מנת למצוא פגם.

באמת אהבתי את התוכנית מענייינת מאוד, אפילו את הברזל הם מייצרים לבד פשוט מדהייים!

ואתה יודע להעריך אם 800 זה מעט או הרבה ? אולי לקורולה עושים 8000 וללדה/דצ'יה רומנית 3000 ?

הברזל הם מייצרים לבד ? בבנין במפעל בכפר ע"י סנט'אגטה ? ראית פעם גודל של מפעל פלדה ? לי יצא. בין 2 התחנות בשטחו (בצ'כוסלובקיה ) נסעו רכבות רבע שעה . (רוסים, שראו מפעלים גדולים לא היו אומרים שפררי מייצר את הברזל ) , ובאוטו נכנסים עשרות סוגי מתכות שונים שמייצרים עשרות מפעלים כאלה. חזור למועד ב'.

פורסם
עדיין משדרים את זה??

ראיתי את התוכנית לפני שנתיים אולי.

יש גם פרקים על הארלי דיוידסון, ועל יצרנית משאיות.. תוכנית נחמדה. אבל כמה שידורים חוזרים עושים לזה?!

שישדרו יותר תוכניות כאלה, הן מאוד מעניינות (אני אישית אהבתי מאוד גם את MEGASTRUCTURES). אגב, שכחת את התוכנית על טנקים.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...