Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי מצבר בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

1. עד שאני מוכר את הרכב הישן אני רוצה לדאוג שהמצבר (שכבר לא צעיר וקצת "משתעל") לא יתרוקן. מה מומלץ? ואם בנסיעה, כמה לנסוע על מנת שיתמלא? בינתיים אני מניע כל ערב אבל זה מעייף אותי

2. האם יש מניעה לתדלק עם רכב שדולק?

פורסם

כעיקרון, אם האלטרנטור והמצבר שלך במצב סביר לא חייבים לנוע כדי ליצור טעינה ומספיק לעמוד במקום עם סל"ד סרק וללא עומס חשמלי כדי לקבל טעינה כלשהיא.

כמה לנסוע? זה פונקציה של כמה ריק המצבר שלך. בגדול אתה בכלל לא אמור להתניע רכב כל יום. מספיקה נסיעה של כמה דקות כל שבועיים כדי להחזיק מצבר תקין במצב פעולה.

אגב, לא ציינת איזה רכב יש לך, וייתכן שמדובר בחיפושית ישנה או רכב אספנות אחר שמגיע עם דינמו ולא עם אלטרנטור, ואז כל מה שכתבתי בכלל לא נכון.

לגבי התידלוק - אומרים שזה עלול לגרום להתלקחות. למזלי לא יצא לי לבדוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כעיקרון, אם האלטרנטור והמצבר שלך במצב סביר לא חייבים לנוע כדי ליצור טעינה ומספיק לעמוד במקום עם סל"ד סרק וללא עומס חשמלי כדי לקבל טעינה כלשהיא.

כמה לנסוע? זה פונקציה של כמה ריק המצבר שלך. בגדול אתה בכלל לא אמור להתניע רכב כל יום. מספיקה נסיעה של כמה דקות כל שבועיים כדי להחזיק מצבר תקין במצב פעולה.

אגב, לא ציינת איזה רכב יש לך, וייתכן שמדובר בחיפושית ישנה או רכב אספנות אחר שמגיע עם דינמו ולא עם אלטרנטור, ואז כל מה שכתבתי בכלל לא נכון.

לגבי התידלוק - אומרים שזה עלול לגרום להתלקחות. למזלי לא יצא לי לבדוק.

שלי פיאט טמפרה והמצב היום הוא שאם אני לא מניע יומיים, אז הרכב בקושי נדלק.

פורסם

נסיעה של כחצי שעה בטורים גבוהים יחסית (קיק לדוגמה) ,ממלאים את המצבר מנסיון.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המצב הנוכחי לא תקין, מצבר לא צריך להתרוקן אחרי יומיים.

יש לבדוק האם המצבר תקין, האם האלטרנטור אכן טוען בצורה תקינה והאם אין צרכן זרם פרזיטי שגומר את המצבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...