Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר תקול בפולו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי פולו 2001 1400 סמ"ק 100 כ"ס

השבוע הלחצן בהגה של הצופר הפסיק לעבוד, לאחר בדיקות של הצופר ושל הנתיכים הגעתי למסקנה כי הבעיה היא בלחצן שיושב על ההגה.

הלחצן יושב על ה (-) של המעגל החשמלי ולא על (+) שלו.

אני רוצה לפרק את את כיסוי ההגה הקידמי אך אני חושש עקב כרית האויר, האם מישהו התנסה בזה אי פעם? יש למישהו עצות מה לעשות?

זה דיי קריטי כי צופר זהו דבר דיי חשוב בכבישים של ימינו.

מחכה לתגובתכם,

משה.

פורסם

חל איסור מוחלט של הייצרן לפרק כריות אוויר על ידי מי שלא הוסמך בנושא.

סכנה של פתיחת כרית אווויר !

גש למוסך רון ברחוב המסגר 31.

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון, צופר זה חשוב וכרית אויר בגלגל ההגה זה גם חשוב ובריאותך חשובה יותר שלא תיפגע מפיצוץ לא מבוקר של כרית האויר עקב טיפול כושל של חובבן.

יתכן שהבעיה נובעת מ"סליל שעון" שנמצא מתחת לגלגל ההגה ושמעביר את החשמל אל כרית האויר ואת אות המינוס מלחצן הצופר להפעלתו. יתכן שבכלל התקלה היא ממשהוא באמצע הדרך כנתיך, חיבור וכו'.

מקצוען ניגש קודם לבדיקה באיזו נקודה באמצע בין הלחצן לבין הצופר (קופסת הנתיכים, מחברים, ממסר וכו').

אני משער שבדקת שהנתיך (פיוז) צופר תקין.

מרק, השואל הנו מהצפון.

בברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

מאד לא שכיח שהתקלה בצופר מגיע מהמנגנון הפשוט

של המגען שמתחת לכרית ,אני לגמרי לא משוכנע שזו התקלה

ולכן אני מציע לך לבדוק את העינין אצל איש מקצוע .

לעינין פתיחת הכרית בפולו הזאת (הגה בעל שלושה חישורים)

יש צורך בכלי מיוחד,שפיץ ארוך להכניסו בשני החורים שמאחור וללחוץ

את קפיצי הנעילה ,אני יודע שההסבר הזה סתום לך ואני ממליץ לך לא לגעת שם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על תגובתכם

כמו שרפי כתב אני בדקתי שמגיע חשמל לצופר באופן רציף ובדקתי את תקינות הנתיך, אך יש בעיה בתווך בין הצופר למפסק שנמצא על גלגל ההגה.

האם יש מקום מסויים אשר אתם ממליצים עליו לתיקון או דרך מסויימת אשר תעזור לי למצוא את הרכיב התקול.

אם אני ילך למוסך מרכזי הם עוד עלולים להגיד לי שצריך להחליף את כל ההגה.

* כמו שרפי כתב אז אני באמת מהצפון מאזור הקריות.

תודה.

פורסם

כמו שרשמתי למעלה

יש מתח קבוע לכיוון הצופר וזאת מפני שהלחצן יושב על ה (-) של המעגל החשמלי ולא על ה (+) של המעגל

• תוכן חדש...