Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנית רכב,10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש ברשותי 10k אני יודע שזה קצת אבל מה לעשות זה מה שיש לי אני לומד עדיין ועובד מתי שאפשר ..זה מה שהצלחתי לחסוך חשבתי על לקנות איזה אוטו חמוד מה הייתם מציעים במחיר הזה ? אוטו חמוד שלא יהיה מכוער חח

ושלא יראה מוסכים

HONDA

פורסם

דיהטסו שרייד או סוזוקי סויפט. במחיר כזה, אמינות יותר חשובה מהמראה. מדובר על מכוניות מ-A ל-B אמינות, חסכוניות וזולות לאחזקה - בדיוק מה שאתה צריך.

יופי זה עניין של טעם ותקציב :wink:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שרייד/סויפט תהיה אמינה יותר מאיביזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איביזה אפשר לקנות מהשנים 94-95,עדיפות לדגם עם מנוע 1600

שרייד וסוויפט ניתן להשיג משנתון 92-93,לא בטוח שיהיו אמינות יותר.

אני הייתי ממליץ על פיאסטה,אוטו פשוט וזול,ואם טופל כמו שצריך,יהיה גם עם פחות תקלות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שאתה לא תוכל לקנות רכב חמוד, אמין שלא רואה מוסכים במחיר כזה חוץ מרכבים מסוף שנות ה 80 ותחילת ה 90.

ממליץ לך לנסוע באוטובוס ולחסוך עוד קצת

התמורה לאחר מכן תהיה בהרבה יותר טובה ומוצלחת

שלומי.

פורסם

כל אוטו בגיל הזה רואה מוסכים ואין מה לעשות אם זה, מה בדיוק התקציב שלך לרכב בלבד, כי בנוסף לקניה תכין כ 2500 ש"ח ביטוחים, אולי טסט בתקופה קרובה 900 ש"ח, יישור קו שמתחיל מכמה מאות אם האותו באמת טופל טוב אבל קשה לי להאמין שיש הרבה אנשים שמתטפלם כמו שצריך במכוניות הנ"ל לכן התקציב ליישור קו יכול להגיעה לכמה אלפים שלא לדבר על כל מיני הפתעות שמגיעות אם הרכב בגיל הזה.

לכן אם כל התקציב שלך זה 10K אז תתחיל לחפש רכב ב 5K, אבל ב 5K לא תמצא בדרך כלל משהו סביר לכן במקרה כזה תחסוך עוד קצת הוצאה מינימלית לרכב עומדת על 1000 ש"ח בחודש אם תוכל לחכות ובתנאי שתחסוך קצת בעוד חצי שנה תוכל לקנות משהו הרבה יותר נורמאלי.

אם התקציב שלך זה 10K רק רכב אז פונטו, פיאסטה, ,205, סקסו, שרייד סוויפט או גאסטי

זה האופציות מבחינת מה שתוכל לקנות במצב סביר ושלא יגמרו לך את כל החסכונות .את הארופאיות תוכל להביא בשנתונים גבוהים יותר.

פורסם

רנו טווינגו -

אם תמצא אחד שקיבל יחס ראוי - יעלה מעט, ישתה מעט דלק וצפוי להפגין אמינות.

נראה כמו צפרדע - אבל כשמתרגלים - זה נחמד !

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...